Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 514
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 675
Ако някой е пазарувал днес в Лидл Студентски град или ще пазарува утре, моля за л.с., искам да го попитам нещо.

# 676
  • Велико Търново
Ако някой е пазарувал днес в Лидл Студентски град или ще пазарува утре, моля за л.с., искам да го попитам нещо.
Как да намериш изхода ли Simple Smile)) шегувам се, просто този филиал ми е възможно най разпиления и объркания!

# 677
А ходила ли си в този на Халите...🙄  Днес имах чувство, че и персоналът се объркваше кое къде им е и как да го пререждат.

# 678
  • Велико Търново
Хаха, не, не съм Simple Smile там целият район ми е объркващ и сигурно лидла е ТОП приключение Simple Smile

# 679
  • София

Вчера бях там по обяд. За днес не знам дали ще отида.

# 680
  • Somewhere far away
Имам нужда от кръстата отверка и точно това пуснаха в новата брошура, брей все едно са ме чули.
 харесах си и един нож ще ида да го видя и него. Grinning

# 681
  • София

Да знаете за изостанала някъде из София? Независимо какъв цвят или цена.

# 682
Всеки път трябва да си гледаме бележките... аман от некадърници. Цена "само днес" на локумените вафли 49ст. - отиваш на каса 89ст. Е, за 40стотинки няма да се връщам, ама може ли да слагаш цени без да си актуализирал в системата. То, бива разсеяност, безотговорност и некадърност, но може ли постоянно да им се случва?

# 683
При мен пък имаше друг проблем - активирах купона, взех продукта с купона, маркираш успешно лидлъ плюс, но след касата видях, че не ми е отчетен купона въпреки приложението. Но влязох в него наново и се изненадах - купонът, който бях активирала и съм убедена, че активирах, защото цена в приложението преди и след също гледах, пишеше, че ще е активен след 4 дни. Само такова нещо не ми се беше случвало.

Иначе попаднах на намалени на 30% крилца и взех, имаше и доста други намалени меса, но то с тези цени, нормално, хората се ориентираха от други места за месо. То и аз, де. Взех обаче ножове и щипки за простиране и въже. Дори не ги бях видяла в брошурата въжещо и щипките, но ми идват като по поръчка. На половинката взех андалусийска бира, че е герой в последните дни и да го поглезя. Доволна съм днес като цяло Simple Smile

# 684
Здравейте, дали са пускали тази година акваобувки?

# 685
Морена писа, че е мярнала микса сурови семена и днес наистина открих и в нашия филиал заредени такива, много им се зарадвах. Малко да компенсират липсващи от редовния асортимент продукти като нормална, обикновена опаковка прясна и настъргана моцарела- или нямат доставка, или време да заредят, но е дразнещо такива обичайни продукти да няма и да стоят дупки по рафтовете.
P.s. Миксът от сурови семена идва с нова цена, разбира се- 2.99 лв, а проверих че в началото на годината съм го купувала на 2.49 лв.

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 15:16 от fenyx

# 686
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тази седмица има бая намалени джинове. Разбира се розовия на Castelgy на 7.95лв го няма. Сега се чудя дали на Hampstead са добри. Някой купувал/ опитвал ли го е?  Хвърлила съм око на този със солена нотка, дето и на цвят е син. Но се чудя, ако не става второ шише в канала да не стане накрая като с гадното Мохито.
Иначе взех тутку бисквитките, любимите  с лимонов вкус мекички бисквити са намалени.
Вкъщи много се тачат, както и сока от бъз. Той също е на промоция. Това ни е любимата напитка за топло време.
Взех и подправката за джин с тоник, сега остава да осигуря тоника.
Ние много харесваме и млечните шейкове с вкус на череша от американската стока.

# 687
  • София

Да знаете за изостанала някъде из София? Независимо какъв цвят или цена.
Редактирам се, намерих я.
Ако още някой търси - на Вагон ресторанта, 40 лева е, има още 3-4 бройки в бяло и червено.

# 688
Аз пък си взех няколко вида от намалените скъпи сирена, но не съм напълно убедена, че е отчетена отстъпката от 25%. Трудно ми е да изчислят и имах доста неща, затова приех без възражения...
Иначе се радвам, че пак са намалили вафличките - взех 5 броя.

# 689
При мен пък имаше друг проблем - активирах купона, взех продукта с купона, маркираш успешно лидлъ плюс, но след касата видях, че не ми е отчетен купона въпреки приложението. Но влязох в него наново и се изненадах - купонът, който бях активирала и съм убедена, че активирах, защото цена в приложението преди и след също гледах, пишеше, че ще е активен след 4 дни. Само такова нещо не ми се беше случвало.

Иначе попаднах на намалени на 30% крилца и взех, имаше и доста други намалени меса, но то с тези цени, нормално, хората се ориентираха от други места за месо. То и аз, де. Взех обаче ножове и щипки за простиране и въже. Дори не ги бях видяла в брошурата въжещо и щипките, но ми идват като по поръчка. На половинката взех андалусийска бира, че е герой в последните дни и да го поглезя. Доволна съм днес като цяло Simple Smile
Аз също така се изненадах - активирах купона за сладолед теикольор и универсалната подправка , но ми е отчело купона за подправката , като взех две . Сега пак имам за подправката и сладоледа ,за след 4 дни. Нещо пак им се е бъгнала системата ,явно - аз до към 10:40 пазарувах ...

Общи условия

Активация на акаунт