Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 256
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 90
  • Асеновград
Днес загледах течен перилен препарат със марсилски сапун. 2,2 литра разфасовка тип плик.
Някой ползвал ли го е, доволен ли е ? И има ли общо с оригинала на Chanteclair?
Ползвам от години. В плик разфасовката още не съм взимала. Принципно за точно препарата с марсилски сапун има разлика между продавания у нас и в Гърция. За мен гръцкия е много по добър.

# 91
  • Sofia
Такъв мек колбас тип мортадела е лесен за направа в домашни условия.Има рецепти в нета.Пробвала съм и става почти същият,но без Е-та и нежелани добавки.
Трябва да си направя ,прияде ми се 😋

# 92
Във връзка с политиката за връщане на нехранителни стоки, да попитам и аз нещо.
В случай на връщане на продукт с фабричен дефект, който не подлежи на ремонт, дали го подменят или връщат парите?
Тъй като държа да ми го подменят, ако нямат останали бройки имат ли практика да доставят от друг магазин в страната или евентуално от чужбина?
И ако настоявам за подмяна, по-добре ли е да им пиша предварително или направо на място в някой от магазините?

# 93
  • София
Във връзка с политиката за връщане на нехранителни стоки, да попитам и аз нещо.
В случай на връщане на продукт с фабричен дефект, който не подлежи на ремонт, дали го подменят или връщат парите?
Тъй като държа да ми го подменят, ако нямат останали бройки имат ли практика да доставят от друг магазин в страната или евентуално от чужбина?
И ако настоявам за подмяна, по-добре ли е да им пиша предварително или направо на място в някой от магазините?
Не можеш да настояваш за подмяна - законът им дава право да преценят как да удовлетворят рекламацията.
Само веднъж съм правил рекламация за продукт в срок - изпратиха ми нов аналогичен от Германия. Но това е тяхна преценка. Ако ти възстановят сумата, нямаш какво друго да направиш освен да си го купиш повторно 🙂
И това няма общо с политиката на връщане - ти предявяваш рекламация, а не просто връщаш в търговски вид защото така ти харесва.

# 94
Благодаря, Пийк, за снимката на мортаделата.

# 95
RebelHeart, благодаря ти, така е.
Изразих се неправилно като написах "настоявам", знам, че нямам право да изисквам подмяна, все пак може и да нямат с какво да го подменят, пък знае ли човек, може и цялата партида да е дефектна. WorriedWorriedWorried

По-скоро имах предвид дали ако е възможна подмяна е по-добре да попитам писмено, защото си мисля, че в магазина е по-лесно и бързо да върнат парите и се чудех дали изобщо биха ме попитали дори и да съществува тази опция или биха премълчали, защото ако продуктът не е наличен си е повече занимавка.
Ако това зависи от управителя, би било на късмет, в кой магазин ще отида?

# 96
На мен при рекламация две години след покупката, след ден ми изпратиха чисто нов продукт. Но, аз изобщо не ходих до Лидъл. Видях, че за този продукт отговаря Бушона и се чух с тях, изпратих им го, на другия ден новият беше при мен.
След това имах проблем с хлебопекарната, там си писах директно с германският сервиз, но я оправихме преди да я пратим за тяхна сметка да я сервизират.
Опит с рекламация в магазин нямам досега.
Ако някой ми беше отговорил, че няма какво да направи, ремонтира, или няма същия продукт, вече щях да ходя до Лисъл за протокол и връщане на парите.

# 97
Кое е любимото крема сирене на дъщерята?
Това харесва най-много от всички останали. Беше под 4 лв, след това 3.99 и последно го взех на 4.49. Вече може и да е по-скъпо

# 98
  • Sofia
Като го видя това крема сирене и все си съжалявам за сивата Голдеса...
Днес питах за чушките Пикильо - няма... не знаела дали ще има.

# 99
Благодаря, Frozenn, аз също го харесвам.

# 100
Моля за мнение за термометъра за храни от 15 лв дето е.

# 101
vaychka, благодаря, много полезна информация.

# 102
  • София
Толкова е крема сиренето, За момента.

# 103
Моля за мнение за термометъра за храни от 15 лв дето е.
Според мен си върши работата, имам го от някое от предишните пускания. Естествено, нямам вкъщи как да замеря и сравня дали е точен но на мен ми върши работа. Лесен е за работа, то просто го включваш. Не мога да кажа дали бързо изяжда батериите при честа употреба, понеже аз го ползвам сравнително рядко.

# 104
Здравейте! Влизам да споделя набързо, че постоянно изчезващите артикули в повечето случай не са отлистени. Има огромни проблеми с доставките и се затварят пространствата им, докато се получи артикула в централен склад. Има артикули, които идват буквално веднъж в месеца или по-рядко и след изчерпване на доставеното отново се затваря пространството до следваща доставка и да, никой не знае кога ще има такава. За съжаление броя на тези артикули расте непрекъснато.
За съжаление нямам време да влизам и да пиша, но ви чета понякога. Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт