Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 833
  • 1 170
  •   2
Отговори
# 945
Тъй като не ям такива неща, ще помоля за снимка на вафличките с тахан. Приятелката ми скоро се връща в Америка и е накупила за почерпка локуми, халва, лукчета ...Ще ѝ дам идея и за вафлите.
И да питам за едни сладки дали сте ги виждали в България. ММ си ги купува от нидерландската верига и казва, че са много вкусни.

# 946
# 947
Обаче тези малките не са онези вафли с тахан - те са в опаковка по 4 бр. Има и локумени пак 4-ка. А подозирам, че такива си ги спомнят наборите Simple Smile

# 948
Благодаря.
Едит. Девил, не те разбрах.

# 949
  • Варна
А парната четка за скромните 26.99 на стр. 27 глади ли добре?

Че глади глади, но определено не бих повторила.

А защо ? Не сте доволна от резултата ли ?

# 950
  • Пловдив
А парната четка за скромните 26.99 на стр. 27 глади ли добре?

Че глади глади, но определено не бих повторила.

А защо ? Не сте доволна от резултата ли ?

Да определено съм,недоволна....глади се с металната основа.Пара излиза, но много често трябва да се зарежда резервоара с вода.Взех я да си улесня гладенето на мои ризи блузи,но уви.

# 951
  • София
Ние харесваме точно този зрял чедър. Взех няколко пакета и на предната ХХЛ седмица, когато беше по половин килограм.
За разлика от малкият по 250 грама, който е малко по-жълт, мазен и безвкусен, този е с лек дъх като на орехи и много приятна текстура.
Откакто го пробвахме замести напълно кашкавала у нас.
То ММ кашкавал не яде, де, но сега яде от този чедър всеки ден.
To кашкавала е по скъп...
А чедъра е бил и на 13лв преди 1-2г. Един от малкото продукти за които се вдигам до лидл специално.
Заредих за няколко месеца. Жълтия и на мен не ми допада особено...

# 952
  • Mostly in my mind
Лавандулата трябва ли да се пресява в по-голяма саксия?

Аз я пресях в по-голяма, но е от другия вид.

# 953
Здравейте ! Случайно някоя от вас да е видяла в наличност от тези комплекти  сутиени размер 75B(да не са черни )?

# 954
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Чедъра изключително много се одобри от всички вкъщи.
Прилично твърд, не е много мазен, наистина си има приятен ядков вкус.
Пробвахме го вече и самостоятелно и в салата и на филийка.
И трите варианта ги одобрихме, явно ще се ходи да се купува още един калъп, струва си.
Уцелих и някакво намаление на пилешки бутчета с част от гръб, за тарелка /732гр./
ми излезе на 3.29лв. Взех и едно маскарпоне на добра цена 250гр. за 3.29лв.
Нацелих и бая намалени храни, имаше един куп бекон, кисели млека, нарязани салами, яйца,
че даже и торта гараж. Две парчета за 3.14лв., вкъщи светнаха очи и се отвориха усти.
Потниците са много приятна материя и стават и за зиме и за лете.
Чакам четвъртък за италианските неща, точа се на филето от Минтай.

# 955
Някой знае ли дали вече няма да го има интимния гел на Сиен, първоначално му махнаха помпичката и го оставиха само в шише, после  съвсем изчезна, а сензитив беше доста добър и на добра цена?

# 956
  • София
Зрелият чедър 1 кг. колко често го пускат на промоционална цена?

# 957
Вчера пекох пилешки бутчета с част от гърба, купени в неделя. Имаха лек неприятен дъх, изплакнах ги и овкусих и след печенето бяха вкусни (не си личеше дъх), но в неделя ги купих с идеята да ги готвя макс на следващия ден- както и направих. Бяха в срок на годност до 29.06.
Ще е жалко, ако изчезне интимният измивен гел, харесвам го.
Jess, торта гараж звучи интересно.😉

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 20:42 от dolce miele

# 958
  • София
Зрелият чедър 1 кг. колко често го пускат на промоционална цена?
2-3х годишно. Не е в ПА.

# 959
Тая тема съвсем замря Joy има ли сладолед дне?

Общи условия

Активация на акаунт