Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 833
  • 1 170
  •   2
Отговори
# 960
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ходих и взех тамън 3бр. с вкус на ванилия.
Имаше заредени сладоледи и хората по три, по тру купуваха, повечето взимаха ванилията, а не шоколада.

# 961
  • In transit
Някой може ли да ми каже актуална цена на захарта в Лидл?

# 962
1,59 мисля, че беше онзи ден .
Махат ДДС на брашно и хляб, да видим дали ще се усети по цените

# 963
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Вчера като погледнах едната беше на 1.59лв.
Днес не съм я гледала.

# 964
  • Sofia
Някой може ли да ми каже актуална цена на захарта в Лидл?
Mики, препоръчвам ти Сладея, не я заменям с нищо от години. И пудра захар купувам една и съща или си меля Сладеята, ако ми се наложи.

Скрит текст:

# 965
И аз Сладея ползвам от години. Много си я харесвам.

# 966
  • In transit
Благодаря ви много. Бяла рядко ползвам, ама мм донесъл черен касис и трябва да направя сладко, че е ужасно кисел.

# 967
  • София
Здравейте!
Тези сладоледи с купон ли са намалени?

# 968
Да, купонът е само днес до края на работния ден. Макс 3 сладоледа - намалената цена е 0.39 ст фунийка ванилия/шоколад.

# 969
  • София
Мерси! Сега видях,заблудила съм се ,че е за сладолед в кутия Simple Smile Ако някой иска мога да му изпратя купона ,няма да го  използваме .

# 970
Благодаря ви много. Бяла рядко ползвам, ама мм донесъл черен касис и трябва да направя сладко, че е ужасно кисел.
Купи си малини и ягоди + касиса става уникален  на вкус конфитюр.

# 971
Не съм пробвала да го замразявам, но и аз бих искала да знам.
Вчерашната партида е годна до Октомври месец, ще си ги държа в хладилника.
Надявам се и на вас да ви хареса, ние откакто го открихме ядем на корем, много ни харесва.
Като го отворя, нарязвам на няколко парчета и го държа в кутия в хладилника, около 3 седмици нищо му няма. Поне за толкова ядем ние килограм, някой път по-бързо.
Ние много харесваме зрелия чедър(червена опаковка), но сме взимали само малка разфасовка.
Купих вчера от този по килограм и ще пробвам малко да замразя, да видим какво се случва.
Няма да можем да го унищожим толкова бързо и се опасявам да не се развали.
Има и един много хубав и по-дълго зрял чедър,  от специалната им селекция по 200 гр..
Май ме зарибихте с чедъра, щом е с годност до октомври. Той е на цената на добро краве сирене. Няма да го замразява, ще го нарежда на парчета и вакуумирам. Така спокойно ще си отлежава в хладилника 😂.

# 972
  • In transit
ccvet, имам. Благодаря за идеята!

# 973
Сега се връщам от Лидл. Все едно бомба е паднала... Няма хора, но и много неща липсват. Няма тоалетна и домакинска хартия от XXL  седмицата.
За сметка на това най-простите Салфетки са станали 1.49. Разрових си бележките - януари са 0.89, март - 0.99. За половин година "само" 60% поскъпване!

# 974
  • София
Вафлите с тахан са уникални.
Не са много сладки, не са и много сухи.
Промоцията от скреча е супер - 2 пакета за 0.89 стотинки, общо 240 грама вафли.
нямам скреч .. колко е редовната си м цена?
Биомаслото вече е 6лв (от 5.50)

Общи условия

Активация на акаунт