Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 827
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 930
  • Бургас
И аз хвърлях храна вчера. Видях от онези приятни тортички в кутия, на мадам Гато или нещо от сорта, намалени с оранжев етикет и взех една с маскарпоне и лешников крем. Познавам вкуса ѝ, но вчера беше вкисната, а срокът ѝ беше до 30-ти, та директно замина в кофата Confused

# 931
  • София
Ние харесваме точно този зрял чедър. Взех няколко пакета и на предната ХХЛ седмица, когато беше по половин килограм.
За разлика от малкият по 250 грама, който е малко по-жълт, мазен и безвкусен, този е с лек дъх като на орехи и много приятна текстура.
Откакто го пробвахме замести напълно кашкавала у нас.
То ММ кашкавал не яде, де, но сега яде от този чедър всеки ден.

Чедър може ли да се замразява, като кашкавала,  или  е като сиренето?
След отваряне колко време издържа в хладилник?

# 932
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Vaychka много благодаря за изчерпателния и полезен отговор. Отивам и аз да го взимам тогава чедъра.

# 933
Не съм пробвала да го замразявам, но и аз бих искала да знам.
Вчерашната партида е годна до Октомври месец, ще си ги държа в хладилника.
Надявам се и на вас да ви хареса, ние откакто го открихме ядем на корем, много ни харесва.
Като го отворя, нарязвам на няколко парчета и го държа в кутия в хладилника, около 3 седмици нищо му няма. Поне за толкова ядем ние килограм, някой път по-бързо.

# 934
Здравейте, видях, че от четвъртък ще има ютия на Silvercrest и се чудя дали си струва предвид скромната цена. Онзи ден ни се развали ютията и сме в търсене на нова, та ще се радвам, ако някой я е ползвал.

# 935
  • Пловдив
Здравейте, видях, че от четвъртък ще има ютия на Silvercrest и се чудя дали си струва предвид скромната цена. Онзи ден ни се развали ютията и сме в търсене на нова, та ще се радвам, ако някой я е ползвал.
ако само малко беше чела темата щеше да знаеш...

# 936
  • София
Не съм пробвала да го замразявам, но и аз бих искала да знам.
Вчерашната партида е годна до Октомври месец, ще си ги държа в хладилника.
Надявам се и на вас да ви хареса, ние откакто го открихме ядем на корем, много ни харесва.
Като го отворя, нарязвам на няколко парчета и го държа в кутия в хладилника, около 3 седмици нищо му няма. Поне за толкова ядем ние килограм, някой път по-бързо.
Ние много харесваме зрелия чедър(червена опаковка), но сме взимали само малка разфасовка.
Купих вчера от този по килограм и ще пробвам малко да замразя, да видим какво се случва.
Няма да можем да го унищожим толкова бързо и се опасявам да не се развали.
Има и един много хубав и по-дълго зрял чедър,  от специалната им селекция по 200 гр..

# 937
Вайчка, много добре описа чедъра, чак ще ме накараш и аз да си купя за проба. Благодаря ти.
Сутринта питах за Туборг- открих бутилка от 1 литър за 1,89 лева, ако на някой му послужи тази информация.

# 938
Снимах си вчерашният пазар - 54 лв., и какво съм купила...нищо 🙄 И почти всичко е на промо.

# 939
Лошото е, че е цял килограм, ама ако не ви хареса, приемам пощенски пратки Grinning
Особено на домашен бургер, със салам, пилешко кюфте, или обикновено кюфте е фантастичен. В салата с домати, обичам да слагам кашкавал и сирене на парченца, сега слагам само чедър, замества и двете.
И все пак, няма нищо общо с мекият жълт чедър, да знаете.

# 940
Откога памперсите Lupilu са без ластик на кръста? Не бях купувала от 3г., днес грабнах един промоционален пакет(р-р 3, ако има значение) и вкъщи останах неприятно изненадана.

# 941
  • София
Като работещ в Лидл също се възмущавам от вечно липсващите цени на много от артикулите. Буквално поръчваме цени всеки ден - те не идват, с дни не се поставят, а на нас обикновените служители обяснение за това не се дава.
в печатница ли ги правят?Flushed

Така да ги правеха по-разбираемо Joy Поръчваме от устройствата към принтера, но уви, от офиса не искат да ги одобряват Grinning

# 942
Като работещ в Лидл също се възмущавам от вечно липсващите цени на много от артикулите. Буквално поръчваме цени всеки ден - те не идват, с дни не се поставят, а на нас обикновените служители обяснение за това не се дава.
в печатница ли ги правят?Flushed

Така да ги правеха по-разбираемо Joy Поръчваме от устройствата към принтера, но уви, от офиса не искат да ги одобряват Grinning
Пратете им сметка за обновяване на всички етикети с електронни да видим като разпечатат как ще им подейства ... Joy

# 943
Влизам да се оплача от Чубрицата Родна стряха - пълна с камъчета. Ще я хвърлям. Установих го след втората порция хрупаща мусака. Кой знае от къде са я помели.
Харесаха ми Вафличките с тахан, които ми се паднаха от Скреч карта.

# 944
Вафлите с тахан са уникални.
Не са много сладки, не са и много сухи.
Промоцията от скреча е супер - 2 пакета за 0.89 стотинки, общо 240 грама вафли.

Общи условия

Активация на акаунт