Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 491
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 690
Тази седмица има бая намалени джинове. Разбира се розовия на Castelgy на 7.95лв го няма. Сега се чудя дали на Hampstead са добри. Някой купувал/ опитвал ли го е?  Хвърлила съм око на този със солена нотка, дето и на цвят е син. Но се чудя, ако не става второ шише в канала да не стане накрая като с гадното Мохито.

ами въпрос на вкус, както винаги. на мен Castelgy розовият ми е отвратителен. фен съм на розовия грейпфрут beckens, чуден ми е. има още останали от миналата седмица.

# 691
Jess, кои са тези лимонови бисквити?

# 692
  • Пловдив

Да знаете за изостанала някъде из София? Независимо какъв цвят или цена.
Редактирам се, намерих я.
Ако още някой търси - на Вагон ресторанта, 40 лева е, има още 3-4 бройки в бяло и червено.

И аз исках да я взема, но на касата от Лидл ми казаха, че не мога да я върна, ако е пробвана вкъщи и не я харесам, нови правила имали. Та си я взех преди дни от Кауфланд, там си важеше възможността за връщане. Хареса ми, върши работа и си я ползвам, но не искам някой да ме изнудва - все едно само те продават мини прахосмукачки!

# 693
Сега видях, че и при мен е станало същото със сладолед Трикольор, а другите купони са отчетени. Мисля да им пиша, за да попитам защо е така.

# 694
При мен купонът за сладоледа е заключен. Пише че от петък до неделя е валиден.

# 695
Аз точно сладолед исках да взема. То аз взех, де, но на друга цена. В магазина отворих купона, видях, че трябва да е 4.79 лв. Активирах го, отидох при сладоледа, беше намален с оранжев етикет на 4.99 лв. И в крайна сметка на толкова са ми го маркирали - 4.99, а купонът се е заключил. А мислех и лютеници да търся с купоните Joy

# 696
И аз го видях това днес със заключените купони като отворих приложението в магазина. Според мен чист трик беше това. Предната седмица бях с нагласата да си взема пак нещо с купон - влязох в магазина - купонът вече беше изчезнал от приложението ми, а минути преди това във вкъщи си го имаше. Случайност? Съмнява ме.

П.С. В моето приложение Сладолед Трикольор ще бъде 4,19 лв. с намалението. Ако на някой му трябва...

# 697
Да се изкажа и аз за меда, нищо че купона беше до вчера, вкъщи има половин буркан от него купуван по-рано, преди няколко месеца вероятно и сега НЕ взех отново, въпреки намалението. Отдавна не съм попадала на мед като от дядо, но ако го сравнявам с меда на РС от Лидъл, този е много-много по-течен, по-светъл и не усещам характерния аромат на мед. За вкуса не мога да кажа нищо, освен че е сладък...нормално като за мед. Не разбирам от мед, но предпочитам другия на РС - и големия буркан, и малкия ръбатия ми харесват много повече

# 698
Заинтригувахте ме и взех да разгледам купоните. Тези за сладоледа, лютеницата и универсалната подправка са заключени и при мен не могат да се активират.
Или преди е имало бъг в системата, или в бързината сте се заблудила, че сте ги активирала.

# 699
Най-вероятно е техен бъг, защото никога не са се виждали купони 4 дни предварително. Явно някой е дремал, като е въвежда информацията и ги е пуснал всички за седмицата от понеделник. След което са се осъзнали и са променили датите.

# 700
  • София
Обезмаслител W5 се завърна, 2.79 май.
Сега издирвам изостанали чаршафи с ластик 160 / 200. Ако има някъде в София, моля 🙂
Видях ги в К, не ми харесват и не са като на снимката опаковани, а от най-базовите с хартиена лента през средата.

# 701
  • СОФИЯ
Заключили са  тези, а бях активирала един. И пише 4 дни до  отключване

# 702
Аз днес оставих цели 30 лева в Лидл. Скоро не ми се беше случвало. Половината отидоха за напитки. Ликьорът, имитация на Бейлис, беше намален на 7 лв. Прясно сирене взех, намалено на старата им редовна цена Simple Smile, карначета, бира, бяло вино, вода, плодове за смути. Пу, да не ги уручасам, още са на 4 лева

# 703
  • Пловдив
Може ли да споделите кой е ликьора имитация на Бейлис ?

# 704
  • София
Ликьорът от Делукс серията. Нямам снимка, за да покажа. Наистина е страхотен!

Общи условия

Активация на акаунт