Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 165
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Sofia
Аз съм размер Л, в НМ ми стават летните панталони С ( на кръста и на ширина - имам предвид панталони с копче, не с ластик; но са ми къси). В Уайкики и Синсей ми стават само Л.
Ти като щерката, която ме задмина вече, обаче на талията е детски размер... тегава работа е това.... Като беше по-малка сумати време карахме на панталони с регулируема талия, ама сега...

# 1 111
Последните няколко пъти на намаление малката лазаня беше ужасна, една лигава и никаква и затова сега й давам пълен игнор. 🤐

# 1 112
  • София
Лазанята от К е много по-хубава от тази в Лидл.

# 1 113
Аз такава лазаня само веднъж съм взимала и беше точно лигава. Никой вкъщи не яде.

# 1 114
В София намира ли се все още някъде чедърът от 1кг?

# 1 115
Като стана въпрос за кашкавали, онези пити на Йотови от 2 кг има ли ги в ПА в по-малък размер и в същото качество?

# 1 116
Днес и аз видях едно мижаво намаление от 3-4 ст., но на малката готварска сметана.

Не знаех, че в Лидл има имитация на Аперол. Гауда взех от 450 гр опаковката. Бяха останали две бройки. Зърнесто сирене, камембер и тофу заредих, като след отпуска. Още едно пазаруване и съм ги стигнала първите 70 лева от лентата

# 1 117
При нас чедър нЕма!
Тази Лидлска лазаня не я харесах аз като я ядох. Сега като казахте, взех от Кауфланд, че в неделя имам точно лазаня по режимното ми меню и ще видя дали наистина е по-хубава.
Ходих в Лидл и случих на сосове Хеламанс намалени на 2 лв. Заредих с барбекю и за бургер .

# 1 118
Аз се разминах сравнително евтинко днес. И то защото нямаше нещата, които търсих - естествено. Ни лазаня, ни зърнесто сирене, ни смути... То и предният път като ходих нямаше. Поредната  безсмислена разходка до Лидл.
Ако трябва да чакаме само на тях ще ядем намалени понички, пушена сьомга за 4,49 лв. с изтичащ другата седмица срок, и айсберг за 1,99 лв.
Иначе магазинът фраш както винаги, ще кажеш, че хората пари имат за надценени стоки Simple Smile

# 1 119
  • Sofia
Аз утре ще ида за тофу, та ще погледна за чедъра (добре че си взехме... че май повече хора ни четат отколкото сме пишещите като чувам как някъде го няма) и котиджа.
Свеки пък ми поръча от балсамовия оцет с пръскалото да им взема, че в центъра го нямало.

# 1 120
Аз днес ходих специално за... мюсли. Много са ми вкусни. Заредих се с тези от зелената кутия.

# 1 121
Здравейте,
в каталога за следващата седмица(валиден от 04.07.2022 г.) има масажор за 27.99 лева. Дали някой го има от предни брошури? Заслужава ли си?

И аз се интересувам, дано някой се включи до четвъртък 🤗

# 1 122
# 1 123
  • Асеновград
Като стана въпрос за кашкавали, онези пити на Йотови от 2 кг има ли ги в ПА в по-малък размер и в същото качество?
Виждала съм пити 2кг. на Родна стряха. Преди време гледах производител, пак бяха на Йотови. Но не съм взимала, понеже на промоциите купувам поне по три и изкарвам до следваща.
Този уред не върши никаква работа https://www.lidl.bg/p/niski-tseni-golemi-nahodki/uv-ured-protiv-komari/p71861
не се подвеждайте по ниската цена .

# 1 124
  • Бургас
Мнение за този комбиниран блендер. Става ли за фрешове ?

Общи условия

Активация на акаунт