Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 164
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 125
Опитахме ягодовото дайкири. Безалкохолното. Много приятно на вкус, но доста солено на нормална цена. Взех го намалено за 2,79 и си изпихме с удоволствие.

# 1 126
  • Sofia
Мнение за този комбиниран блендер. Става ли за фрешове ?

Скрит текст:
Не знам дали пускан точно този, та да има мнение...
Иначе за фрешове е показан, ножът си е обичайния за пасатор и е цели 600вата... аз не бих му се чудила ако ми трябваше такъв.

# 1 127
Панайоту, точно по твоя препоръка взех кашкавала, чак сега го опитах и е фантастичен - и суров, и сготвен.

# 1 128

Скрит текст:
Същия беше пуснат ама май нямаше мнения за него

# 1 129
Подарявам купони

# 1 130
  • Асеновград
Панайоту, точно по твоя препоръка взех кашкавала, чак сега го опитах и е фантастичен - и суров, и сготвен.
Явно имаме еднакъв вкус за кашкавал, отбелязвам си да следя препоръки. Аз имам още пита и малко, ама с дребния ядем в големи количества, за разлика от сирене, което не консумираме сурово.

# 1 131
Разклонителите как са?
И има ли ги в постоянният асортимент?

# 1 132
  • софия
За тези с градини, като skk ❤️, идвам да преповъчам с 4 ръце акумулаторната ножица за трева и храсти от понеделник. Ще купувам втора, че с половинът не можем да се разберем кой да я ползва 😂 Яката работа е за подстригване на трева там, където не може да се мине с косачка. Както и живия плет.

# 1 133
  • Sofia
Разклонителите как са?
И има ли ги в постоянният асортимент?
Нехранителните (тези в кошниците) не са ПА, след промоция някои биват оставени до изчерпване, други ги прибират до следващо пускане.

# 1 134

Скрит текст:
Иначе за фрешове е показан, ножът си е обичайния за пасатор и е цели 600вата... аз не бих му се чудила ако ми трябваше такъв.
За смутита става, за фрешове- не. Поне не, ако под "фреш" се разбира прясно изцеден сок (а не смлени плодове и зеленчуци)...🙂
Имаме аналогичен уред, но е от Топ шоп. Ок е, но в началото беше голямо забавление разглобяването.😆 Имаше някаква тънкост, не знам дали и лидълският уред е такъв.🙂

# 1 135
Ако на някой са му необходими купони за тези неща плюс обичайните за седмицата-да ми пише л.с.

# 1 136
  • София
В София намира ли се все още някъде чедърът от 1кг?

Днес, около обяд имаше кашонче и половина в Лидл, Люлин 9.

# 1 137
  • Велико Търново
Zvanche, всички градински парк сайд (паркинсон, както им казва ММ) неща са чудесни за цената си!

# 1 138
  • Sofia
При нас нито чедър (не помня предните пъти да е свършвал, ама след сегашните хвалби тук...), нито котидж.

# 1 139
Преди да го похваля тук, предният път при нас чедъра стоя над месец, сега на вторият ден нямаше ...
Следващите пъти като го пуснат, май ще трябва да ходим рано-рано първият ден.

Общи условия

Активация на акаунт