Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 78 156
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 140
Или просто зареждат по-малки количества от чедъра...😉

# 1 141
Абсолютно. Майка ми е типичен пример - пазарува точно каквото хвалим тук, а форуми не поглежда. Хората си гледат брошурите. Вместо да залежава стока при новите условия, магазините просто зареждат по-малко.

# 1 142
  • София
Някой купи ли олеандри от Лидл?! Интересува ме какъв цвят цъфтят, ако са имали цветоноси.

# 1 143
  • Sofia
Рано да се засиля в магазина... малко неща могат да ме накарат... например  както исках, но вече имам камъка за пица... илиии автентичен уок тиган.

# 1 144
  • Хасково
Може ли мнение за комплекта за маникюр -лампа- аксесоари (няма го в брошурата), днес го го видях

# 1 145
Днес тествах вафличките с тахан. Не са лоши.
Ще се оплача от биотиквичките, българските. Грабнах по една опаковка, едни испански и едни български. Всяка опаковка е по 2бр. Нашите родни производители сложили две тиквички, едната със сигурност е от миналия им сезон, другата става. Испанските - суперсвежи и двете. Българските с 50ст по-скъпи. Иначе търсете и купувайте родното.

# 1 146
Морена, точно от тези каменните плочи за пица забелязах, че има изостанали доста бройки при нас. Цена около 16-18 лв, не запомних, доста бройки. Или няма интерес, или хората пазаруват основни хранителни и не се заглеждат много по глезотийки...

# 1 147
В Кауфланд този камък беше 4-5 лв., защо им е да го купуват 4 пъти по-скъп. Да не говорим, че като предложа пица на камък и пица на тава, никой не вижда разликата.

Има ли читав кефир в Лидл или го затриха и него? И къде да търся хубав? 🤔

# 1 148
soul, аз най -много харесвам кефира на Хармоника. Всеки ден пия и постоянно пробвам като намеря някой нов. Днес видях, че и Маджаров имат, но явно не е много разпространен. На Олимпус  също не е лош. И на Лидл съм пробвала, но май имаше някакви добавки.
Скрит текст:

# 1 149
  • Пловдив
И в Берьозка има хубав кефир.

# 1 150
  • Sofia
Камъка го дадох за пример...  не ми трябва.

# 1 151
  • София
В Кауфланд този камък беше 4-5 лв., защо им е да го купуват 4 пъти по-скъп. Да не говорим, че като предложа пица на камък и пица на тава, никой не вижда разликата.

Има ли читав кефир в Лидл или го затриха и него? И къде да търся хубав? 🤔
освен това се отразява и на сметката за ток

# 1 152
Камъкът за пица в Лидъл беше голям. Не знам този в Кауфланд какъв е бил, но определено лидълският не изглежда като за 5-6 лв. Или в Кауфланд е бил доста намален, или е бил по-малък...Разлика между пица с камъка и без не знам има ли, не съм използвала.🙂

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 00:08 от dolce miele

# 1 153
Някъде в София виждали ли сте останали от дезодорантите с кокос и бадем? Взех само един, а искам още. Ама, докато се натутам, при нас свърши.

# 1 154
Може ли снимка, цена и кога е пускан този дезодорант?🙂

Общи условия

Активация на акаунт