Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 420

• 34 017
  • 737
  •   1
Отговори
# 525

Голяма сладурана е Лейла Танлар.
Който е изгледал епизод 4, направо и смела... Ще разбере защо...

Сега ще го започвам!

# 526

Изгледах серията. Стана ясно защо Зейнеп е тръгнала с групата. Тя търси сестра си Зарифе.
А този Ебу Залим  за мен е под въпрос? Иначе защо още  в началото искаше точно Зейнеп за себе си.

Мисля си дали въпросната сестра не е тази, която Фаръл "даде" на Мехмет/Рахман.

# 527

Енгин пусна тази снимка на стори в ИИ!
Изгледах серията!
И аз си мисля,че изгубената сестра на Зейнеб може да ,"наложницата", при Мехмед!

# 528
Пъзела почва да се нарежда, обаче сме още на рамката Wink

Имат прилика момичетата, може и да са сестри.

А този артист ми прилича на един наш - Лъчезар Стоянов (като две капки вода Simple Smile)

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 13:05 от araselia

# 529
  • Пловдив

Енгин каза в едно от интервютата, че е запазил за себе си този шал.
Съзнателно не го е изпрал. Смятал да вземе и куклата, но дали, не разбрах.

# 530
И аз изгледах серията на един дъх. Доволна съм, но недоволна, че толкова бързо и интересно свърши. Grinning
И аз смятам, че момичето, което е при Мехмет може би е сестрата на Зейнеп. Както и подозирам, че Ебу Залим, също не е това, което си мислим, че е.
Стократно се напрягам за ситуациите, в които изпада Мехмет. Като се замисля това е такова напрежение и стрес да се окажеш на такова място, да се опиташ да се запазиш жив, докато умуваш как точно да избягаш, без да те разобличат и убият. Брилянтно го играе Енгин. Тук да кажа, че и Лейла Танлар много ми хареса. Blush
Изненадах се от появата на Дениз Байсал в сериала. Не бях разбрала, че ще участва.
Ами преполовихме го сериала. Нямам търпение за следващата серия отново.

# 531
Привет!
Отново изгледах серията!
Всички играят много добре ролите си!
Относно момичето което е при Мехмед/Рахман ,помислих си дали няма да си и отрязали езика,и затова да не говори!Като я попита нещо Мехмед тя му подаде бележка,а при следващия въпрос посочи с ръка! Значи разбира какво и се говори!
Само си размишлявам де.
А онези малки момченца накичени с експлозиви-направо замръзнах!!!!
 Но както обясни Ахмет,никой не се съмнява
в тях!
Арас Айдън направо ме изумява!Много добър артист,така се е слял с ролята,едно към едно!И арабския го докарва.
Тази серия беше по лека за гледане,даже не я усетих. Свърши точно на най интересното!
Очакваме продължението...
Дали няма да се разпадне връзката с мистър Роберт?????
Пак си размишлявам!
Момичета,спорен ден!
А днес беше деня на Даахан!

# 532

Като видях тези деца, които ще  "отидат в Рая" и то с усмивка, без да осъзнават, че всъщност отиват на смърт /своята и на много други невинни човешки същества/ се сетих за отвлечените деца в "КРА" които Йомер Демир спаси.
Посланието което отправят и в двата сериала е повече от ясно. Попаднали в света на големите децата се срещат с много лоши неща и стават жертва на безумни решения от извратено мислене и идеология.

# 533
  • Пловдив

https://twitter.com/BeeBorjas/status/1545050215782043651

Уважавам всички вкусове, но когато говоря за актьорско качество, имам предвид например актриси като Лейла Танлар. Тя няма нужда да крещи, да пролива галони сълзи или да скубе косата си, както правят някои нейни колежки.

Героинята и мълчи към момента, но белезите по ръцете и гърба говорят...

# 534
Арас е голям образ 😂

# 535
Дисни и тази вечер се отчетаха с рекламно клипче.Надявах се да е Енгин,но не!
И неговия ред ще дойде!
Спокойна вечер!

# 536

Изгледах серията, пак свърши инфарктно и абсолютно непредсказуемо.

Много му е трудно на Мехмед, въвлечен в тия престъпления, нервите са му опънати до скъсване, дано не лудне. Но няма избор, ако иска да остане жив.

Най-много ме потриса пазара за жени, направо ми се гади като ги гледам в тия клетки зачохлени да чакат някой да ги купи и как им подхвърлят храна като на кучета Pensive И ужасното е ,че не е на филм само. Няма нищо общо с наконтените богаташки от "Опасно изкушение" и техните "проблеми",нали. Света е много цинично място Disappointed Relieved.

Тези двете могат да си помогнат,надявам се да се сприятелят и  да могат да действат заедно, да избягат!

Пак се появиха куп неизвестни: защо не говори девойката при Мехмет, коя е сестрата на Зейнеб (абла не е ли по-голяма сестра ,кака:thinking:, защото Зейнеб така я нарече. Това момиче - Неви ли и е името , не разбрах, изглежда ми по-малка) .И после кой е отвлякъл сестра и ,не  е командира мисля, тя го видя в селото. После защо той пък толкоз се интересува от нея.
  Много въпроси по средата на сериала. Иаз искам скоро новата серия , ама...

Щях да забравя, докторката от къде знае истината за Мехмет, сигурно от интернет някак е видяла снимката му. Защо насочи пистолет към него, откъде го има и от кои е тя Thinking

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 22:02 от araselia

# 537
  • Пловдив

Аз не вярвам да има промо клип с Енгин, та то толкова реклама удариха със сериала.
Е, ако ще има нов проект пак за тях...

Damata, за промото с Халит Ергенч ли иде реч.
Ето го: https://twitter.com/DisneyPlusTR/status/1545078455104114689

# 538
Потресаващи сцени

# 539
  • Пловдив

Добро утро в петък, успешен и обещават да е прохладен.
Да видим днес ще имаме ли нещо ново, като снимка с Енгин например...

Сериалът продължава да заема първо място по гледаемост в Дисни+.

Общи условия

Активация на акаунт