Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 420

• 33 630
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Марта, да , Неви е момичето при Мехмет. А тази с нарязаното лице е май Елвин Thinking И аз съм зле с имената Simple Smile А пък от едно известно време ( имам съмнение че е след ковида) често  не се сещам за имена, пък и не само. Обаче откакто разбрах, Брад Пит имал прозопрогнозия (лицева слепота-не разпознава лица) , се поуспокоих Simple Smile Няма идеални хора в крайна сметка .

ПП- Ако и Абу Залим е като Брад Пит, няма да се сети ,че е виждал Мехмет.

В тая връзка , нали гледам Домът - там има сходен казус -ами извинявайте, ама майка да не познае детето си след 10-на години е абсолютно недостоверно. Съвсем пък за канарчета взимат зрителите .

# 616

И Енгин,се отчете днес!

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 11:53 от Damata

# 617
  • Пловдив

https://www.facebook.com/engingreekfc/posts/pfbid0LKuruHmicRooZs … CvcfmE5g7PbT2CMcl

Нещо като подсказка към еп. 5:
Мехмет подозира Неви и тайната му самоличност е застрашена от разкриване.
Мехмет среща непознат, който е изпратил Рахман, човек, чиято самоличност е приел, и трябва да изпита нещо, което никога досега не е изпитвал. Ебу Залим проследява Зейнеп и също е на път да разкрие самоличността на предателя. Те също са на път да разкрият тайната на самоличността на Мехмет.

# 618

Отново  серия, която ще прикове вниманието.
Какво ли се е случило с Илкер и дали наистина загина и той?
Сериите са кратки, гледат се на един дъх и като се има предвид, че първоисторията е разказ - непоявата му в предната серия може да не е толкова обезкуражаващо.
Това, че Мехмет като Рахман ще бъде заставен да изпита нещо неприсъщо ме интригува доста.
Имаме сцена някъде в джамия  - но за какво ще са молитвите?  И дали там няма да е "проверката"   съвест срещу оцеляване?
Нищо не мога да предположа, защото  материята на тази история ми е крайно непозната, но силно се надявам, че Енгин като нейн автор ще даде лъч надежда и ще покаже начин за справяне при такива екстремни, непознати условия.
Знаем, че съществуват някои прийоми на поведение, ако човек попадне  в определени ситуации - отвличане, заложници, природни бедствия, катастрофи или други застрашаващи живота състояния.
Но  попадането в свят непознат, жесток със своите житейски разбирания /отношение към жени, деца и хора, изповядващи друга от техните разбирания религия/ това е огромно изпитание.
Хем да оцелееш, хем да останеш  себе си.
А от Мехмет се иска освен да се запази , то и да спаси колегите си - всъщност му остана само Зейнеп /за Илкер  смята, че е загинал също/.
Интересна ми е докторката.
Също и Ахмет - младо момче надъхано идейно, но когато трябваше да се изправи срещу смъртта т.е. той да убие слаб, молещ пощада човек, при това който нищо не му е направил -  ръката му трепереше. Дали и той ще се превърне в главорез? Как с усмивка снимаше децата-подвижни бомби.
Въпросната Неви - каква е, що е?
Дори онзи  противен Абу Зали, както и Емирът, който е обграден първо с доста добра технологична база - що монитори имаше в стаята си - все едно върти някоя фондова борса. Явно е учил и той /щото има пари/ в някой престижен университет на Запад и има нужните връзки навсякъде /ключова дума - пари/.
А и този мистър Робърт с който е в контакт и който ще е в организирането на  въпросния атентат по идея на Рахман.
Интензивно действие по всички действащи лица.
Няма никой оставен в сянка.
И кой/коя е "Орел/Картал"?  Първоначално залагах на докторката, а и тя ясно си каза, че иска да отмъсти. 
Обаче сега се замислям нещо - от какъв зор ще споделя нещо такова на непознат?  Какво знае за Рахман? Видя памет-картата и няма начин да не я е копирала. Защо отиде да заплашва "Рахман"  с пистолет или просто искаше да го изпита?
Дано който е изгледал вече серията да даде някоя подсказка, въпреки че ще ни останат още 3 серии напрежение. 

# 619
  • Пловдив

Явно ще има среща между Мехмет и Зейнеп.
Има и гиф със следния текст, дано е така:

https://twitter.com/burchinoise/status/1547201477986471936
* Мехмет, спаси ме.
* Зейнеп, ще дойда, Дръж се.

# 620

Срядата си е сряда.

# 621
# 622
  • Пловдив

Вече ще си говорят.
Започва преводът на епизод 5.

# 623
Добър вечер!

Доколкото четох отзиви, 5-та серия е по-спокойна , но има много ценни разговори ,смислени диалози и интеракция между Мехмет и Неви и Мехмет и Ахмед. Очаквам и срещата на Зейнеб и Мехмед, толкова да искам да спаси всички

# 624
  • Пловдив

Добро утро в четвъртък, успешен и прохладен да е.
Днес ще имаме преведен епизод 5.
Липсва ни Енгин в реала...

Мехмет се чуди супата от мента или мащерка е, Неви отговаря - от Босилек.

# 625
Добро утро!

В очакване съм 👀👀👀👀

Мехмед хич го няма с миризмите - нерде мента, нерде босилек 😂 Изненадан да чуе гласа на Неви, и аз се радвам, че не е няма

Хубав ден, момичета ❤️

# 626
Добро утро!
Значи съвсем скоро ще се насладим на серията!
Браво на момичетата!:heart:
Успешен ден и да е прохладен!

Енгин е харесал снимката на госпожица Берен!
А ние днес по стара традиция в компанията на Даахан !

# 627

Хубав и успешен ден!
С нетърпение чакам и аз новата серия!

# 628
  • Пловдив

https://twitter.com/burchinoise/status/1547487535831687169

Отново сме на първо място по гледаемост в Дисни+ след качването на еп.5.

# 629
Има защо да е най-гледан сериала 🥇

"най-хубавия сериал, който съм гледала, 10-ка"

"епизода носи напрежение, края на епизода е трепач , отново луд епизод."

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 13:07 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт