Лъчко да е жив и здрав, Иги - пращаме ви ний кураж - 27.11 - 3.12

• 11 255
  • 248
  •   1
Отговори
# 90
Честит Рожден Ден на Ива! Много здраве, щастие и разбира се мноооооого думички !

# 91
Нанди, великолепни са всички неща  за базара :  bouquet !

... но имало още два етапа преди да се влезе в този цикъл и които пак били с лоша картина, но както се сещате те не се излседват в БГ 
Нанди, къде се изследват, може ли да се прати кръвна проба до някоя лаборатория в чужбина, без да се налага да водите Мимето чак до там?Можем да съберем нужните средства. Знам, че понякога безисходицата и отчаянието ни стискат за гърлото, но не се предавай, никога не знаем какво ще ни донесе утрешния ден, всичко е възможно, а аз вярвам, че малкото ви момиченце ще се пребори и в тази борба сте тримата, не се предавайте.Силно те прегръщам .

# 92
Нандиии,много ми е мъчно за теб! Sad
Но не се предавай!

# 93
Нанди, какво стана с вашата хомеопатка? четох, че ти ходиш на хомеопат. Мими не се ли повлиява добре...или те е страх да я лекуваш така?
много, много те прегръщам Hug
страхотни неща си направила Heart Eyes а това го искааааааааааааааааааааааааааааам

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 11:56 от agneshka

# 94
  • густо майна Филибето
Нанди, страхотни неща си направила!
Не знам дали си погледнала тази тема, но там ще си от най-добрите!
Мъчно ми е за Мими, и за теб....

Честит Рожден Ден на Ива!
  bouquet

Сетони и Катнадин, все забравям да напиша колко са ви сладки дечицата, пращам им много целувки!

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 12:08 от ljuboznatelna

# 95
  • София
Нанди,да те похваля и аз за сръчните ти ръце Heart Eyes,браво на теб!
Колкото до проблемите,които имаш с Мими,не зная какво да ти кажа,мога само да ти кажа кураж,не се предавай,ще изгрее светлинка и на вашата улица.Истината е,че понякога нещата не зависят от нас и няма друг начин освен да се оставим на течението,но и този период отминава.Много целувки на Мими от мен и моите момичета! Hug
Честит празник на Ива!  bouquetДа расте здрава и щастлива за радост на всички!

# 96
  • София
Мами софиянки,имам един въпрос към вас. Simple SmileКакто знаете с Буби работят две логопедки-една в градината,една вкъщи.И двете смятат,че малката напредва доста добре.Играят на различни игри,съветват ме как и вкъщи да я стимулирам.Един от резултатите,които Буби постигна в последно време е голямата и заинтересованост от книжки с картинки-с часове мога да седя и да и показвам животни,да и разказвам,да блееме и мучиме Laughing.Та,логопедката ме посъветва да и купя една игра,която не зная как се казва,но ще се опитам да ви обясня.Значи,едно дървено подносче,в него се реди като пъзел също дървени квадратчета,но всяко квадратче е само за себе си-едното е с конче,едното с крава .Не мога обаче да намеря такова тук.Виждали ли сте някъде в Сф подобни?Ако да,ще съм ви благодарна да ми обясните къде-ние ще ходиме честичко дотам,защото ми започва сесията...за която между другото съм меко казано неподготвена,но това е друг въпрос. Embarassed

# 97
  • София и там където не се пуши
Валенце сега има Произведено в Балгария в НДК - сещам се за една фирма, която е обикновено на входа веднага в дясно с такива дървени неща, произвежда имат и други интересни.

# 98
Валенце, първо да ти кажа добре дошла! Много ни липсваше! Hug
Това дървеното е пъзел. Сети май беше пускала снимка на такъв от ТСМ, който даже като се напасне животното, издава съответния звук. Мисля, че вчера видях в един ТСМ до нас такъв. Само че, не обърнах внимание колко струва. Ако искаш, ще проверя коко струва и мога да ви го взема, пък после ще мислим как да ви го пратя.

# 99
  • София
Валенце, първо да ти кажа добре дошла! Много ни липсваше! Hug

И вие ми липсвахте много Hug.Поне сте си отпочинли от моите непрекъснати оплаквания от градината Mr. Green.
Йепе,къде се намира този ТСМ "до вас" Laughing.Ние ще ходим и в събота ,и в неделя до Сф,така че ще мога да отида.Важното е на този пъзел да не е една картина,която да се сглобява,а всяка част да си е отделно животно,защото Буби все още не може да реди пъзел и да напасва отделните части,но дано и това да стане скоро.
Да ви кажа,много ми се иска да почна някаква работа,защото вече издивявам.Днес госпожата от детската като че ли ми четеше мислите и ми каза,че аз с това дете така или иначе работа няма да почна.Чудя се дали поне нещо от вкъщи не мога да правя,но нищо не мога да измисля Thinking.

# 100
Нанди, само искам да ти кажа, че нещата, които си направила са прекрасни... И да ти дам малко кураж. Не се сотавяй на течението! Ако може наистина с нещо да помогнем - само кажи!

# 101
nandy, стана ми много мъчно за твоето чаровно момиченце.....  Sad Ако решиш да правите изследвания в чужбина, мисля че ще успеем да съберем средства. Ти само реши, кое ще е най-добре за малката сладурана  Hug
А нещата, които си направила са просто чудесни  smile3501

Валенце, и аз като Ieppe съм виждала подобни неща в ТСМ-а. Тука при нас имаше нещо подобно, но с някакви животни и пожарна кола...., ако не се лъжа. И наистина издава звук като се нареди. Струваше 10 лв. Сигурно и в Плевен по ТСМ-те има такива. Ако не можеш да намериш ще карам мъжът ми тези дни да ни закара до тукашния за да видя дали още го има това нещо и ще ти пиша какво точно е. Ако те устройва ще ти го взема и изпратя.

# 102
Искам да похваля моята щерка  Simple Smile
Днеска и двете и госпожи.... пък и аз като трета такава  Wink сме много доволни от нея.
Сутринта госпожата и по немски и писа отличен, а малко по късно бяхме в училището, където се явява на проверки и там госпожата не спря да я хвали. Много била напред, много добре се справяла и от този род неща, които ми стоплиха сърцето  Simple Smile Радвам се, че трудът ни се оценява и макар да ми е трудно, след такива дни имам повече стимул да продължа с тази форма на обучение.

# 103
И аз да се подпиша, че не знам пак кога ще успея.

Нанди, знаеш че те подкрепяме и каквото е необходимо ще направим за да се съберат средства - просто кажете в каква посока да се тръгне.

Кетнадин, писах ти на лични, само ми кажи как вървят нещата по идеята.

За нас какво, бях си казала хубаво или нищо, ама пак ще наруша правилника. Та с Гого ни предстои вадене на трета сливица Ние сме в Пловдив и тук бяхме н апреглед при един доцент, който е категоричен за ваденето. То беше въпрос на време, ама сега ще е скоро. Та мама е притеснена, естественоооо, най-вече заради пълната упойка. Ще ви пиша какво се случва, просто нямам всеки ден интернет и ще е по-нарядко.

Липсва ми общуването с вас, дано скорооо съм по-свободна.

# 104
  • София
Мая,стискаме палци,всичко ще е наред! Praynig
Летисия,браво на вас!Много е хубаво,че малката госпожица напредва така.Иска ми се всичките ни дечица тук да имат такива успехи.Продължавайте все така! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт