Лъчко да е жив и здрав, Иги - пращаме ви ний кураж - 27.11 - 3.12

• 11 255
  • 248
  •   1
Отговори
# 75
  • густо майна Филибето
Моят аватар е вдъхновение от това Simple Smile

# 76
  • в края на града
Честит Рожден ден на Ива на Tediiva! Да е здрава, умна и красива и да радва мама с нови и нови думички! Весел празник!

# 77
Честит рожден ден на Ивето! Много здраве и много думички!  bouquet

# 78
Честит рожден ден,Иве!  ura
 newsm59 Tada newsm59 Tada newsm59

# 79
Любознателна,твоят аватар е супер! newsm10

# 80
ДОБРО УТРО! Joy

Лек и приятен ден Ви желая.

Ето поздрав и настроение от тук http://www.takethat.com/

# 81
  • София, "Младост 3"
Моля за тел на ДЕНАТ

# 82
Честито на малката Ива! Да е жива и здрава и да радва мама Simple Smile

Аз да ви се оплача - моята маймуна пак е болна... Вдига постоянно температура. Но вече не искам антибиотици да му даваме. За последните 3 месеца 3 пъти е бил Sad На всичкото отгоре аз съм далеч...

# 83
  • София, "Младост 3"
Честито на малката принцеса!
Да радва мама и тати и да бъде жива и здрава. Всичко друго да постигне с лекота, упоритост и трудолюбие и когато това не помага - с помощта на приятели!

# 84
И ние сме болнии с температура, но малка за сега. Приготвила съм антибиотика, но ще й премеря темп да видя има ли, не ми се дава още антибиотика.
Дано няма други болни.

catnadeen, нямам тел на Денат, съжалявам

# 85
Наде, писах ти на лични Wink

# 86
  • София и там където не се пуши
Честито на рожденничката много щастие, радост, късмет пожелаваме. newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38 newsm38 Gift  ura dance  bigdance2 newsm18

# 87
  • София
Честит рожден ден мило дете!!!!   newsm59
Бъди здрава, весела, винаги усмихната и много щастлива.  newsm51
Весел празник!!!    bigdance2  ura Tada

Ето една част от нещицата които направих за базара :
http://s104.photobucket.com/albums/m193/nkpetrova/Koleden%20bazar/?sc=1

# 88
  • София
Искам да споделя притесненията си и незнанието какво да правя вече Sad
В понелник излседвахме Амоняка- този път си мисля че всикчо направихме супер професионално... една майка от детската площадка работи в клиничната лаборатория в Пирогов- та взеха й кръв от раз, тя си тръгна норманлно, не я стискали много което е противопоказно, сложиха я веднага в апарата, който беше предварително стандартизиран и .... пак сме с 26 единици над горната граница на нормата.... а я храним само съз зеленчуци и плодове и си пие млякото Фризолак, на което пак изчисляваме белтъка. Ума ми не го побира вече какво става с това дете Sad Какво повече трябва да правим и дали няког аще с еоправи ....
Незнаем дали е и от Амоняка лошото й състояние... нали не е с уточнена диагноза Хиперамониемия ... иам висок Амоняк, ама не е с драстичните над 1000 единици както е при др пациенти... и я излседвахме за липсата на определени ензими за Дефекта на Урейният цикъл... Добре е ... но имало още два етапа преди да се влезе в този цикъл и които пак били с лоша картина, но както се сещате те не се излседват в БГ  Cry ... правела се чернодробна биопсия , но пак не било сигурно че ще даде точен резултат....
Отчаяна съм пак , на ръба съм на нова нервна криза, но като че ли вече не искам да се боря , а оставям нещата на самотек .... от това най-много ме беше страх в живота ми ..... Да се пусан по течението и да оставя др да решават живота ми

# 89
  • София, "Младост 3"
НАде, дръж се. Не се давай на отчаянието - все ще се намери някой да помогне и да откриете какво й е на малката. МОля те не се предавай. ЖАлко че си далече - да се видим да поговорим. За сега ти пращам виртуална прегръдка и целувки. Гушни малката и поплачи, а после... продължи напред.

МИли мои с които говорих - Сетони ми даде чудесна идея - вместо да тичаме напред назад и да се чудим как да направим това дето го мислим - може да ви пратя IBAN и да стане лесно и бързо. Пиша тук щото имаме доста хора в групата на Шаро - а аз малко време. Хайде казвайте на ЛС кой го иска - стига да ми имате доверие разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт