Лъчко да е жив и здрав, Иги - пращаме ви ний кураж - 27.11 - 3.12

• 11 255
  • 248
  •   1
Отговори
# 105
  • София и там където не се пуши
Понеже Валенцето все казва, че тя се оплаква - сега аз пак да се оплача.

Днес в класа на синът ми си имат едно ужасно палаво дете. За пореден път днес направил следната беля -

Взима на едно дете якето момиче бърка в джоба му /това по време на час/ мисли че намира дезодорант в джоба и и почва да пръска първо детето после себе си и почва да пръска из стаята и това се оказва средство за самозащита на детето. Синът ми вижда, че децата почва да им се сгажда и да им се ще да повърнат и той отишъл и той вдишал /любопитко/. Помислил че се шегуват.

# 106
Нанди кураж мила. Поплачи си, но не се отпускай по течението. Ти ако знаеш къде точно трябва да се изпратят изследвания, пиши им. Казвала съм го и друг път. Аз в отчаянието си писах, писах на кого ли не и къде ли не. Къде що имаше, болница, асоциации, лаборатории и т.н. които се занимаваха с диабет в неонатална възраст и най-накрая ми обърнаха внимание. Намери се кой да помогне. Затова не се предавай. Парите ще ги съберем.
В между другото нашите изследвания бяха безплатни в Англия. Когато се изследват по-рядки болести, винаги има някакви програми, които поемат разноските.

Честит Рожден ден на Ива!  party002 Gift Tada newsm18
Да е жива и здрава на мама и тате и много да е послушна!

# 107
  • София, "Младост 3"
след поредното раждане - пак съм с бактерии - някакви нови коки.
днес побелях като видях колко ще ми струват лекарствата.
просто съм бясна, защото знаете как се лекуват такива неща - пиеш срещу нещо, а се сдобиваш с нещо друго и после лекуваш него и после...
а мъжа все още работата е като преди, тези два месеца дето не работи - не може да насмогнем и тея 500лв дето дадохме само за последните 2 месеца по моите и на Мими изследвания преди раждането направо ми иде да седна и да вия.

Е оплаках се.

Така по въпроса - Мая се е вкл, но аз предпочитам по опр съображения да попбързам. Ще се постарая тая нощ като остана свободна да пиша лично на всеки защо и моето интернетско предложение. Иначе Денат ще е нашия мил и добър гълъб - дето ще полети да свърши черната работа.

# 108
Дороти,всички деца са любопитни. Wink
 catnadeen ,Денат вече ми писа. WinkСъжалявам за тежкото ви финансово положение.Дано скоро всичко да се оправи! Praynig

# 109
  • София, "Младост 3"
мерси, ще се оправим
ако нямахме голям заем към брата на мъжа ми бих казала, че стеснените финанси не ме притесняват

а бързам защото преди Коледа е хубаво да имаш възможност да изкараш Коледата добре. това ми е мотива. пък и времето като се развали и софийските фирми за почистване ОТНОВО бъдет изненадани че в Сф вали СНЯГ /егати и изненадата всяка година - никога не са готови/ - ще стане ад.

# 110
Я ми кажете при вас така ли е?Като кликна в/у непрочетени публикации,не ми излизат те,а началната страница. newsm78

# 111
Я ми кажете при вас така ли е?Като кликна в/у непрочетени публикации,не ми излизат те,а началната страница. newsm78
И при мен е така Thinking

# 112
  • The new Earth
И при мен е така Thinking

Тези дни се работи по форума и тази опция е временно деактивирана.  Peace

Включвам се набързо,Калоян е с Т,неспокоен и обикалям апартамента с него.  ooooh!

Прегръдки. Hug

# 113
  • София / Пловдив
  Тъкмо да пиша, че и при мен е така с непрочетените публикации и Искричка е отговорила  Hug
  Дани, бързо оправяне на Калоянчо, да спадне температурата, да се успокои и детенце и мама  Heart Eyes

след поредното раждане - пак съм с бактерии - някакви нови коки.
днес побелях като видях колко ще ми струват лекарствата.
.......

Наде, сигурна ли си в лабораторията и в резулатите?
  Защото и на мен в Пловдив ми откриха уж бактерии, но след три стерилини урини в София във Военна болница, се оказа, че нищо ми няма. Поне в урината, де...

# 114
Дано Калоянчо бързо се оправи Hug

Миличка Нанди, толкова ми се иска да ви свършат проблемите Hug, пиши някъде в чужбина, пиши навсякъде където има дори и малък шанс да помогнат на Мими. radini ако не беше открила този лекар и лабораторията в Англия все още Ради щеше да е на инсулин! И аз продължавам да търся....сега изпращам на Марти изследванията във Франция... и пак се надявам и моля да стане чудо Praynig Ако имаш нужда от някаква помощ пиши...знаеш, че форума сме голяма сила  bouquet

Иги, как е господин Бебочев Hug, а как е Мишето Heart Eyes?

# 115
  • София
Благодаря ви за подкрепата и милите думи, за предложената от вас помощ!!! Прегръщам Ви!!!
Това изследване трябва да се направи така да се каже на мига Sad да се вземе кръвта при стерилни условия, през много стискане на вената и плач от срана на детето, защото ако много плаче пак се вдига Амоняка. Лаборантката не трябва да е пушачка, не трябва да се маха капачката на епруветката, трябва да се направи до максимум 30мин след вземанетео на кръвта и да се транспортира в лед до апарата.
Това лято ни преглежда проф Фос и ни предложи да отидем в Мюнхен за прегледи и изследвания... очакваме от него все още писмо в което да ни отправи официално поканата и ние вследствие на това писмо да кандидатсваме за някаква финасова помощ. Минаха много месеци а нямаме отговор от него. Живеем с надеждата да дойде всеки момент... Ицо дори не си взема отпуската за годината, защото все я пази за пътуване до чужбина Sad
Чакаме и резултат от едно изследване в Белгия, което също е по безплатна програма... много е скъпо и не можем да си го позволим. Доктора ни предупреди че понеже е безплатно ще чакат да съберат материал за платени  такива и чак тогава ще го пуснат. От май месец го правят .... дадохме кръв и при д-р Въжарова в Майчин дом, но и там все още няма резултат. Преди бях по-активна и почти всеки ден пишех до някого и търсех инфо за лаборатрии, но сега съм отчаяна ... надявам се с новата година и ентусиазма ми да се върне... нали с аказали хората Нова Година, Нов Късмет!!!!
Дай бОже за всички нас да е успешна и добра годината!!

# 116
набързо да се включа и аз,че кой знае кога пак ще успея
Нанди,можеш да разчиташ и на мен -винаги!
Иги,толкова ми е мил Лъчко и все ви мисля-дано нещата при вас са се понаредили и вървят на оправяне.Целуни го непременно.
ние сме все така -абе притеснявам се за говора на Айда и все това ми е в главата...
Поздрави за всички мами и татковци.
Целувки за децата!

# 117
Валенце аз съм ги виждала такива  както обесняваш в "Хиполенд" в Пловдив - до МЕтро, защото и аз гледам за такива от този сорт.
 thumbsup

Краси, променяш постепенно твоя изглед.. newsm03

Нанди, гледай смело smile3525 напред и не се отчавай, знам че ти е тежко, разбирамете, мъчно ни е за вас, но не се предавай, не те чувствам като такъв човек, а напротив - като силна майка.  hugГушкай малката, кажи си "Отче наш" молитвата, молитвите ви са чути, за всички вас съм запалила  голяма свещ в църковен храм.

# 118
Нанди, мила, дръж се! Толкова много преживяхте и ти си все по-силна! Ще се справиш! Hug Ще помагаме с каквото можем!

Момичета и момчета, снощи ни беше очния преглед. Лекарката беше повикала още един специалист - детски офталмолог, който да си даде мнението. Той прегледа доста обстойно Йоан с няколко уреда. Поне 15 минути беше само прегледа. Изписаха му нови очила с много по-силен диоптер от досегашния, заради кривогледството, което се е увеличило. И, разбира се каза, че без операция няма да се оправи. Аз нещо съм скептична, обаче, та ще търсим още мнения. Кунето ме свърза със своята снаха (за което много, много благодаря), която ми каза да не бързаме с операцията и нещо ме кара да вярвам повече на нея. Казаха ни и да закриваме очичките последователно - 4 дни едното и 3 дни другото. Всъщност, забравих да ви кажа, че добрата новина е, че и двете очички работят и виждат. Просто, трябва да се тренират. Ще изчакаме да минат празниците и ще потърсим консултация с още специалисти.
Другата новина е, че Йоан прегръща момичетата в градината! Щях да падна!!!! Shocked Embarassed Не съм забелязала да проявява каквтото и да било отношение към момичетата, а то... Само като си го представя и ме напушва смях!
Весел ден на всички! Hug

# 119
  • София и там където не се пуши
Йепе щом вътрешно чувствуваш, че може без операция, значи ще успееш. Някъде беше писала, че синът ти не винаги разбира и затова не успявате с гимнастиката, аз пък мисля да продължавате да опитвате по-настоятелно и ще се получи.

Общи условия

Активация на акаунт