Лъчко да е жив и здрав, Иги - пращаме ви ний кураж - 27.11 - 3.12

• 11 255
  • 248
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Oх ясленското боледуване трябва да спре този месец, защото съм казала, че от януари се връщам на работа.  Tired Ща, не ща, трябва, колежката ми напуска и няма да се зарадват да ме чакат още, а преди хич не ме търсеха.  ooooh! Не се виждам през седмица в болнични. Засега нямам вариант кой да я гледа Confused А уж щели да си изградят имунитет.
Бим бам, бързо оздравяване. Ти още в Сф ли си?
Силве, то си е голямо психическо натоварване да се четат лекции пред много хора. Как няма да си уморена.
Валенце, и аз стискам палци.

# 181
  • София
Силве, нашата одисея с Лъчко продължава, има си и кръв в памперса и се криви много и плаче, нещо си го боли денонощно, дори като спи се криви и мята, и се събужда не спи много добре!Сега ще правим едно изследване на бъбрека защо се събира урина там и вече ми омръзна да ходя по лекари и да се мъча да разбера този ли е точния доктор, и да не съм доволна от мненията и резултатите им!

# 182
Краси, вече сме добре. ПРочетох ти ЛС и ти отговорих, но аз не успях да се включа следобяд, бях се хванала да чистя кухненските шкафчета и др.

Аватарът ти го харесвам аз, просто уточних, че ти с голямо нетърпение си спомням как чакаше снега и после много му се радваше, когато падна първия сняг, макар и за кратко. ТОва имах предвид.
За сега чао, поздрави на всички мамчета. Hug  bouquet

Мамо Иги, какво става с Лъчко, тази одисея с кръвта в памперса дълго продължава и това ме притеснява, другаде не може ли да се консултираш и дадеш изследвания?

# 183
Росонери,радвам се,че сте добре! Hug
Иги,да не би да има колики?

# 184
А среща няма да има днес така ли?

# 185
Добре де аз немога да разбера защо една майка превита от умора трябва да търси точния доктор за болното си дете?какво за бога е това здравеопазване по дяволите това дете е с операция и то на сърце може ли да се изпише у дома след като проблема е установен още в болницата?и сега майката трябва да се лута и притеснява по болници и на всичко отгоре детето се мъчи сериозно.и ние сме тръгнали в Европо боже смехотия.педито на детето какво казва?защо бездейства несириозно ли му се вижда незнам просто?

# 186
Иги, не знам какво да ти кажа миличка Hug за съжаление не мога да ти препоръчам  лекар, на който да разчиташ, а на вас точно това ви трябва в момента!  Дано скоро отминат всичките ви проблеми Praynig И ще се видим на Коледното парти, нали? Отдавна не съм виждала Мишето и не сме хапвали плодова салата Heart Eyes.

В момента в къщи е футболно игрище Crazy и е абсолютна лудница.... Марти добре се забавлява с кучето Laughing (ботуша още не съм го намерила Mr. Green)

Трябваше да има среща ли, нещо май съм пропуснала newsm78

# 187
 :
  ...   да се снимат с магарета - Шрек май се казваше едното и с Адолф Хитлер. Що за имена на магарета newsm78
JoyШрек е зеленото чудовище от блатото ,а не магарето.А Хитлер си е Хитлер .От восък.Магарето май си нямаше име...Шрек го наричаше магаре.

# 188
  • София / Пловдив

Трябваше да има среща ли, нещо май съм пропуснала newsm78

Ами Доротея питаше няма ли да се видим, така и така съм тук в София, но ме било срам да кажа аз за среща  Embarassed
  Но аз се замотах по тея доФтори и не ми остана време за уговорките.

# 189
Искате ли в неделя да се видим? Имам среща с Ели да си похапнем нещо китайско Laughing така, че ако искате да се присъедините към нас  bouquet

# 190
Отворили са открита зимна пързалка някъде при НДК-то, може да заформим едно пързаляне на лед Joy в неделята, ако е добро времето.

# 191
  • София
A koйто няма кънки, а има желание  Laughing

# 192
  • София и там където не се пуши
Кънки дават и при това нови много красиви, но да ви предупредя, че времето е топло и пързалката е локва върху лед едно дете падна и се намокри. Май все още не става

За среща да предложих ама никой нищо не каза. Е хайде де.

# 193
  • София
Светла е написала все едно моето мнение! Не мога да разбера как можаха да ни изпишат с тази кръв и да не ни помогнат да установим причината! Макар че отделението е наистина препълнено и т.н., тези неща ги разбирам, обаче и много обичам детето си и много се тревожа! Гастроентероложката смята че е алергия към белтъка на кравето мляко, нищо че е само на кърма!налив  болницата ядеше АМ и явно е станала тогава белята! Много ми се иска всичко вече да свърши, ох колко зловещо прозвуча, иска ми се да спрат болките на чунчо и само да се усмихва и да му се радваме! А колко е хубаво когато се опитва да ми пее сега и да се усмихва, нали си знаете по вашите най-красиви гардженца, и малкото си кутре да мръдне, ще е по най-красивия и гениален начин!  Confused

# 194
  • София
Аз съм ЗА среща.

Общи условия

Активация на акаунт