Лъчко да е жив и здрав, Иги - пращаме ви ний кураж - 27.11 - 3.12

• 11 255
  • 248
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Денат,ние Вентолин не сме пили,та не мога да кажа нещо съществено,но децата на брат ми го пият често,защото кашлят "спастично",както казват докторите.Та от снаха ми зная,че е доста силен сироп и се изписва при много сериозна кашлица.
Стискайте палци-утре и вдругиден имам изпити.Ще пада едно пътуване-от Плевен в София,от там отиваме на рожден ден във Враца,в неделя-пак на изпит в София и после обратно в Плевен.И естествено както винаги няма кой да гледа децата,та ще ги водим с нас.Но те са свикнали да ходят по изпити-и като бременна и с двете все по изпити ходех...даже тогава не се хващах на чиновете Mr. Green и ми намираха специално място да седна-при квесторите. Embarassed

# 166
Валенце,стискам ти палци! Grinning
 PetiaK ,и нашето педи ме натиска да я спирам,но аз все се надявам че ще си изгради имунитет и ще боледува по-малко. PraynigА на нея така и се ходи на ясла,че сърце не ми дава да я отпиша. Confused

# 167
Дени, Марти е изпил сигурно литри Вентолин Confused...може да се получи сърцебиене ако се предозира. Марти става малко по-нервен и неспокоен, но много рядко! На всяко дете му действа по различен начин. Чудя се се защо са ви изписали Вентолин, след като гърдите не "свиркат". Дано бързо се оправите Praynig
Иги, как е Лъчко Hug
Аз днес сутринта имах лекции и съм като изцеден лимон Tired, не знам защо толкова много се изморявам Sad. А сега трябва да отида да се снимам ... представяте ли си как ще изглеждам Mr. Green
...не ми се смейте, но в къщи откакто е това куче направо е абсолютна лудница - от половин час си търся единия ботуш и не мога да го намеря Crazy, огледах всичките му "скривалища" и не го видях... надявам се, че не го е изял hahaha

# 168
 s_vasseva ,преди години ,през пролетта,ходих на гости при една моя леля и като си тръгвах ми я нямаше обувката.Шаро я беше замъкнал някъде из двора,те живеят на село.На есен като ораха двора,намериха обувката ми, заровена под едно дърво. Joy

# 169
  • в края на града
Силве, той е мъничък, сърбят го зъбките ... в този смисъл, ботушът, който най-вероятно е кожен може и да е поизгризан  Confused  (не ти го пожелавам  Embarassed) Ние криехме обувките в шкаф си спомням...

# 170
Краси, добре, че нямаме двор и периметъра на търсене ми е сведен до 70 кв.м. Laughing
Петя, купила съм му играчки за гризане-кокали, топки, едни гирички гумени, но на чехлите и обувките не прощава Mr. Green, особено чехли...в момента съм с два различни чехъла (добре, че от двата чифта е пожалил един десен и един ляв Crazy)

# 171
  • София / Пловдив
........в момента съм с два различни чехъла (добре, че от двата чифта е пожалил един десен и един ляв Crazy)

Късметлийка  Mr. Green

Силве, ти си смазана от работа, ама аз вчера за едното нищо голяма беля щях да направя. Нали сега лекувам синузит + хипертрофия на лигавиците на носа, пих АБ миналата седмица и разни други хапове, от вторника УНГ-то ми даде да пия Еуреспал /зачудих се защо ми го предписва, в листовката пише, че е за кашлица, ама нали съм изпълнителна.../ Че като направих една алергична реакция от тея хапове - първо вчера цял ден бях на умирачка, детето не можех да с ивдигна, едвам се влачех с кръвно 80 на 50, после и се обринах... абе, класика. Спрях ги хапчетата и днес отивам и му казвам на доктора. Той се чуди що така и вика "Малеееее, за малко да те затрием, добре че си ги спряла".

# 172
Днес съм по-спокойна. Да чукна на дърво Ради днес е по-добре. Започна да похапва по мъничко.
Миличката за 2 дни, отслабна с 1.5 кг.
Мисля си, че проблемът с боледуванията не е само в детските градини. Ето например Ради, не контактува почти с никого, освен с нас. Ние всички сме ваксинирани. Ако някой все пак кихне моментално го изолирваме. Гости не каним в къщи. Заради нея, направо се побъркахме и поддържаме къщата почти стерилна. Едва ли не се опитваме и нея да стерилизираме - миене на ръце нон стоп. LaughingЕдинственото спиране от детска градина на баткото беше заради шарка.
Въпреки всичко си намираме вирусите. Времената са други. Хората боледуват по-вече. В офиса ми работят около 10 жени от 22 до 46 год. Всяка една от тях има сериозен здравословен проблем.
Силве, ще ти се обадя по телефона.

# 173
Вярно ли е това Бим бам. Леле немога да повярвам. Да бъркат диагнози, добре, ама медикаменти.

# 174
      Един музей от Санкт Петербург май беше гостува в нашия град и мама Кали води диваците на посещение. На хр. Ботев има и на В Левски. Мама Кали каза че били съвсем като истински. И много други фигури имало, и даже анимационни герои. Даже имали и блясък в очите - чак толкова били като истински. Един дивак взел пистолета от масата пред Левски и го размахвал из залата. Всички диваци се скъсали да се снимат с магарета - Шрек май се казваше едното и с Адолф Хитлер. Що за имена на магарета newsm78

# 175
  • густо майна Филибето
Ох, от висене в новия подфорум Хоби и сваляне на книжки, едва ми остава време да прочета тук Embarassed
В темата "Намерих" има доста неща за децата - апликации за най-малките, работа с глина и разни интересни списания. Всъщност интересните неща са много.

# 176
  • София / Пловдив
Вярно ли е това Бим бам. Леле немога да повярвам. Да бъркат диагнози, добре, ама медикаменти.

Аз така и не разбрах лекарството ли ми е объркал или в съставките на това, което ми е предписал, има и такива, които действат на носната лигавица  newsm78 както и да е... пия си сега фенистил до понеделник и после ще видим.

# 177
  • в края на града
Бим Бам май ти е дал несъвместими лекарства, ужас...
Аз така веднъж се натрових, ама защото реших редом с изписания ми антибиотик да пия едни хапчета за кашлица, които по принцип ми помагат, обаче не прочетох за съвместимост... и се натрових, ужас, а то били несъвместими  ooooh! Ама аз... а той е доктор, пфу...

Любознателна, къде е това Хоби - не можах да го намеря  Embarassed :  -  намерих го  Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 16:28 от PetiaK

# 178
  • София / Пловдив
Бим Бам май ти е дал несъвместими лекарства, ужас...
Аз така веднъж се натрових, ама защото реших редом с изписания ми антибиотик да пия едни хапчета за кашлица, ......

Знам ли  ooooh! АБ го пих последно в понеделник, от вторник започнах Еуреспал-а, от който направих алергичната реакция. Не съм ги пила едновременно. Но сега се сещам, че АБ е с т.нар. освободено действие - до 7 дни след последния прием. Освен да е от това. Иначе аз алергии си имам, нищо чудно просто да съм реагирала на хапчетата...
  Лошото е, че съм доста нехайна към себе си  Embarassed ако е за малката, ще питам докато влудя доктора, но за мен съм перде. Първо пия, после гледам.

# 179
  • София / Пловдив
.... Всички диваци се скъсали да се снимат с магарета - Шрек май се казваше едното и с Адолф Хитлер. Що за имена на магарета newsm78

Чопни снимки и ни пусни  Wink

Wolf, за едни други снимки да те подсетя, беше ми обещал... Сещаш ли се?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт