Лъчко да е жив и здрав, Иги - пращаме ви ний кураж - 27.11 - 3.12

• 11 255
  • 248
  •   1
Отговори
# 210
  • София / Пловдив
Много спешно ми трябва GSM-а на Ели Акманова, не помня срещата ни днес ли беше или утре Embarassed.

Пратих ти го.
  Пиши кога е срещата, като се чуете.

# 211
Иги много ме е яд и много ми е мъчно, че живеем в такава скапана държава.
Неможе така да продължава. Дори незнам какво точно да те посъветвам. Пари му е майката.
Хващащ си го тоя твой сърдечен доктор, дето му се покланяше до земята и го караш да си изпълни човешкия дълг към Лъчето. Да си приеме детето, да се направят всички изследвания, стомахчето, бъбреци и каквото трябва. Какво ще им струва толкова. Това е оперирано детенце, мъничко.
Имай в предвид, че аз съм човек, който вярва на лекарите, но винаги съм се старала да им подплатя вниманието. Такъв и живота. Боря се сама както мога със здравната система.

Била съм 1 месец в болница с пиелонефрит. Тогава си мислех, че по-жестока болка няма, но после дойдоха други.

# 212
Иги много ме е яд и много ми е мъчно, че живеем в такава скапана държава.
Неможе така да продължава. Дори незнам какво точно да те посъветвам. Пари му е майката.
Хващащ си го тоя твой сърдечен доктор, дето му се покланяше до земята и го караш да си изпълни човешкия дълг към Лъчето. Да си приеме детето, да се направят всички изследвания, стомахчето, бъбреци и каквото трябва. Какво ще им струва толкова. Това е оперирано детенце, мъничко.
Имай в предвид, че аз съм човек, който вярва на лекарите, но винаги съм се старала да им подплатя вниманието. Такъв и живота. Боря се сама както мога със здравната система.
Нищо няма да струва да извикат педиатър и консултират детето, ако те самите (срам...) си нямат понятие от основни педиатрични неща. Кардиологична клиника? ок, да назначат педиатър, или да си консултират децата...
Да го изследват, да се предприеме всичко нужно.
Нищо не  струва...

Кураж Иги, ще помагам с идеи...

Последна редакция: сб, 02 дек 2006, 13:30 от Birdie

# 213
  • София / Пловдив
  Силве, чухте ли се с Ели?
  За утре в 11ч. ли остава срещата?

# 214
  Силве, чухте ли се с Ели?
  За утре в 11ч. ли остава срещата?

Не, не мога да се свържа...."Вивател ще предеде" Confused
Утре в 11.00 пред пощата на Плиска  bouquet (май за утре ни беше срещата с Ели Embarassed)

# 215
  • густо майна Филибето
Днес попаднах на един много интересен подарък ТУК. Laughing Кой ли би си отглеждал целенасочено мравки newsm78

# 216
  • София / Пловдив
  Признавам, че ми изглежда доста интересно. Още повече, че доколкото прочетох, мравките не са взискателни на грижи  Wink Само дето 60лв. ми се виждат множко, за да се обзаведа с мравки вкъщи  Crazy

# 217
    Видях фигурки от сапунен камък и купи за ядки. Нищо мравешко никъде не видях.
    Преди време в съсдната панелка на тая, в която живеем се появиха мравки. В резултат на опите ми да ги разкарам, постигнах това , че се увеличаваха. След като престанах да се боря с тях, след три четири месеца сами се разкараха.
   Май на тях им беше по-интересно докато воювахме. Сега ми липсват.

Мами, тая вечер даваха по телевизията като подариха на бат Бойко истинска сабя за мъж на годината. Даже и сабя му отива.

# 218
  • София / Пловдив
Wolf, ето ти аквариума с мравките:

Ето ТУК и повече инфо, ако решиш да го подаряваш на някого  Mr. Green

# 219
  • София
И при мен не се отварят мравки, а някакви сувенири, статуйки, купи  Thinking
Както и да е, и аз имам в кухнята безплатни, малки и червени, тези ми бяха любимите, докато бях дете. Ходят по мивката  Close и не мога да ги изтрепя.

# 220
  • София / Пловдив
  От линка горе, в лявата част от "Категории", избирате "Подаръци" и мравките излизат най - долу в дясно.

Но освен снимката на аквариума, излиза ето този текст /да не се морите с линковете/:

Мравките, както е известно, са едни от най-добре организираните твари на тази земя- в мравуняка има стройна организация, ясна йерархия и въобще всеки си знае мястото и работата- все неща, които искате да постигнете във вашата фирма. Лесно е- само наблюдавайте.
Комплектът съдържа всичко необходимо, за да създадете собствена колония от мравки. Състои се от прозрачен контейнер от високоякостен акрил, напълнен със силно хранителен нетоксичен гел, приспособление за хващане на мравки, инструкции и книжка с множество интересни факти за мравките. Поддръжката е лесна - просто трябва да отваряте капачето за момент веднъж в месеца за да проветрите вътрешността.

Особености:
Твърд акрилен контейнер- Размери: 106мм х 140мм х 35мм
Приспособление за хващане на мравки.
Лупа.
Гелът може да се използва многократно.
Книжка с инструкции и интересни факти.
Перфектен образователен подарък за всеки между 9 и 99 години.

Последна редакция: сб, 02 дек 2006, 22:12 от bim_bam

# 221
     Бим Бам, най после излезе от локвата. Притеснявах се за теб.

# 222
  • София
AA, ama то няма мравки вътре, ние сами трябва да си ги ловим  ooooh!

# 223
    Бим Бам, какъв беше тоя дънгалак, дето се надигаше на пръсти да го целуваш? нЕГО НЕ МУ ЛИ МИНАВА ПРЕЗ УМА ДА ТЕ СЛОЖИ НА БОРДЮРА? аЗ ТАКА ПРАВЯ С МИНЬОНКИТЕ.

Мами, много закъсах в една друга тема. Бабишкерите ме правят мат и маскара, а аз се отбранявам отчаяно като опълченец на Шипка. Имам питънка- какво означава г точка с точка

# 224
  • густо майна Филибето
Аууу, изложих се с тоя линк. Друг път си ги проверявам, тоя път с дъщеря ми така се хилихме на "аквариума", че не го направих. Embarassed
bim_bam, благодаря.
Подаръкът вече загуби ефекта на представянето, но да го направя и аз наведнъж:

Мравките, както е известно, са едни от най-добре организираните твари на тази земя- в мравуняка има стройна организация, ясна йерархия и въобще всеки си знае мястото и работата- все неща, които искате да постигнете във вашата фирма. Лесно е- само наблюдавайте.
Комплектът съдържа всичко необходимо, за да създадете собствена колония от мравки. Състои се от прозрачен контейнер от високоякостен акрил, напълнен със силно хранителен нетоксичен гел, приспособление за хващане на мравки, инструкции и книжка с множество интересни факти за мравките. Поддръжката е лесна - просто трябва да отваряте капачето за момент веднъж в месеца за да проветрите вътрешността.

Особености:
Твърд акрилен контейнер- Размери: 106мм х 140мм х 35мм
Приспособление за хващане на мравки.
Лупа.
Гелът може да се използва многократно.
Книжка с инструкции и интересни факти.
Перфектен образователен подарък за всеки между 9 и 99 години.

Сега ще си потърся и такъв за хлебарки, с образователна книжка, лупа и приспособление за хващане.

Последна редакция: сб, 02 дек 2006, 22:10 от ljuboznatelna

Общи условия

Активация на акаунт