Скоро ще дойде лютата зима, нека за всяка по БЕБЧЕ да има! 27.11-03.12

• 14 480
  • 428
  •   1
Отговори
# 150
Миа,много благодаря,значи има шанс а.......... Laughing Laughing LaughingАаааа,щом малките човечета живеят 5дни,така става.Малко май ми поулекна.Благодаря!  bouquet

# 151
Здравейте,слънца! Hug
Mia_28,сигурна съм,че си видяла най-прекрасната черна точица на този свят!А догодина тя ще бъде едно прекрасно лъвче... Hug Heart EyesНадявам се следващият вторник да мога да видя и аз моето малко,сладко лъвче! Praynig
mari_eta , Hug,слаби са мъжете - колкото и да не си го признават! Mr. Green
V-twin ,най-хубавия подарък за сватбата ви пожелавам- EFP!Ха дано! Grinning Hug
dididi,ноктите ми няма да пораснат докато не се похвалиш!Поне едното пръсче е винаги стиснато за теб! Hug
berina,след две седмици да се хвалиш! Praynig

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 19:17 от titini

# 152
Момичета, всеки месец на бебеправене ли ще е така... Главобол, гадене, болки в гърдите и кръста.
Освен това да питам възможно ли е при неспокоен сън БТ да не е показателна? Тази нощ се събудих около 3 часа и може би час, че и повече не можах да заспя - на където и да се завъртя все ми беше неудобно.

# 153
Titini, чул те господ благодаря.И дано и ти да изкараш една прекрасна бременност.Наслаждавай и се.... Hug

# 154
fransy гледам ти графиката и се чудя много висока температура подържаш да не е признак за нещо newsm78 Wink

# 155
Силвърче, спада в килограмите се получи от диетата на Рене Зелуегър - месо и зеленчуци Peace От четвъртък пак я почвам, поне нещо да правя като няма да е бебе Cry

# 156
Привет,момичета!!!
Миа,разбирам ти радостта по точицата,хайде съвсем скоро,наближава момента да се похвалиш и с второ туптящо сърчице в теб!!! Hug

Усещам,че това затишие е преди буря Mr. Green

По въпроса,за мъжете -донори,понякога усещам и моя,че се чувства такъв и едно изричение от моя страна,че спираме да правим бебе,му вдига...настроението Mr. Green

Днес ходих на лекар УНГ,с идеята да ми вадят сливиците.Човека се хвана за главата и ми обясни,че сливици се вадят само когато боледуват повече от 7 пъти в годината и само,когато през тези 7 пъти се налага прием на антибеотик.Каза да си правя гаргара и да пръскам Тантум верде...не съм била за антибеотик.Това ме зарадва,защото ако през тези два скромни опита покрай овуто,белким сме целнали яйцето,няма да имам предпоставки за неуспешно имплантиране.Лелелееее...чак и го имплантирах Mr. Green LaughingГолЕм смяУ Laughing
Ще чакаме и ще видим.По скромните ми сметки това е на  newsm78 11.12.06г.Вярвам,че по Коледа стават чудеса,нека чудото забременяване ме сполети тази година...Нека ни сполети всички НЕчакащи лелката!!! Hug Praynig

# 157
  • Варна
Мийче, благодаря много за пожеланието  Hug и честита ти сладка точица!

саморасличе, не се отказвай, миличка...с теб съм и ти стискам силно палци скоро да ни се похвалиш, че ще ставаш най-щастливата мама!!!

Рожбе, супер е станало,че няма да ти вадят сливиците...нали знаеш, съдба....може да си има причина  Hug Дано сте гепали яйцето, че е време вече и вируси да раздаваш, не само щъркели Peace Wink

# 158
Повярвайте ми те са повече от прави

Аааа, Мегита Naughty. ШЪ МА извиня'аш, ама в моето семейство аз винаги съм права  Mr. Green. Дори и да греша  Crossing Arms Mr. Green. Такова нещо мъжа да е прав няма у нас  Peace
Това в кръга на шегата де   Grinning Hug Нямам мнение по сериозния въпрос, защото на нас ни е втори месец и ни е забавно и на двамата, пък и аз (все още) не се шашкам.

Мия, честита ти точица  Hug

V-twin, с теб сме заедно  Peace.  Средата на декември ти ще се жениш, аз имам рожден ден -- ами време ще е за подаръци Whistling

Berina, спокойно bouquet То точно от един път става (поне на мен мама така ми казваше като бях на 15 години  Embarassed)

Хубава седмица на всички, много luvbed 1dating със или без бебемислене

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 02:08 от Juturna

# 159
Добро утро, момичета! newsm51
Сряда е - време за много положителни тестчета, не мислите ли!? EFP EFP
Айде днес кафенцето да е от мен! Coffee Coffee Coffee

# 160
  • Бургас
Добро утро, милички, много ми липсвахте вчера, но ме пипна някакъв гаден вирус и от търчане между спалнята и тоалетната не ми останаха сили да седна на компютъра; днес съм по-добре, но въпреки че кафенцето на Прити звучи страхотно, аз съм на чайче

Сега започвам да ви чета, че доста сте изписали. Предполагам Миа се е похвалила за точицата, така че да и честитя официално и тук! Честито, скъпа  bouquet
Хубав ден от мен, сега да видя има ли още момичета за честитки Hug

# 161
Аз искам чайчеее ... newsm45 Много ме боли гърлото. Не разбрах как стана, но ми е много зле. Пазете се, момичета, много се пазете! Едва преглъщам.
titini, остави си ноктите, миличка. Има още време докато се похваля и аз. Нека се пооправят нещата при мен. Много ми е тъжно, но това е положението. Преди да се оправи трябва съвсвем да се обърка.  newsm51
Лек ден и всичко най-най розово от мен! stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl

# 162
  • Бургас
Eeeeeeeeeeeee, ама не може така. Стига сте плачкали. Я бързо да се усмихнете. Нека лелката ви види усмихнати и си каже Тея тука не са за мен.
Мия честита ти черна точица. Тя и при мен така се видя, с голямо въображение, и на изгасена лампа за по-голям контраст  Joy
Ама много спинкате, защо не работите.  newsm78
Голди оправяй се по-бързичко. Миналия месец и аз бях така болничка в началото и сега виж ме. Хайде и ти така. Пък ако кашляш си вземи едно мукосолванче тъкмо и да помогнеш на спермчовците да плуват по-лесничко. Да не бъдат като удавници. Това го четох някъде тук из библиотеката.
А на мен вече и кафето не ми се услажда. Не че ми се драйфа, ама нещо не ми харесва  Sick

# 163
добро утро момичета   bouquet
ама вие верно спите още я някой да забърка пак кафенце че май на  pretty е свършило
 та да ви кажа хванах нова мама  Mr. Green
elfljo   bouquet тя е номер 78 Mr. Green
 честито мила и най-сладката бременност ти желая
Mia_28 честита ти точица  Hug и скоро да ни докладваш по обемни новинки   bouquet

хубав ден на всички и дано има много нови мами Hug

# 164
  • София
Здравейте момичета,
Как е днес настроението  bouquet. Надявам се черните мисли да са ви се поразминали и днес да си говорим за хубави и весели работи  Hug.
Аз да ви кажа не знам какво да правя вече newsm78.....лелката все още я няма Simple Smile, но тази сутрин си направих един тест и за съжаление беше ( - ) Cry. Гледах си предишните цикли и около 28 - 30 дена и идва гадината  #2gunfire, а вече са ми 33 дена и няма никакви признаци да идва. Корема ми както бе надут - спадна, апетита ми мина, пъпките изчезнаха, на килограми отслабнах ( аз по принцип качвам по 1-2кг преди цикъл). Чудя се дали да ходя тия дни на док или да почакам още Thinking - вие какво мислите?

Ето ми графиката, знам че не за пример, ноооо Mr. Green: http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … erLoginName=lorap

Общи условия

Активация на акаунт