Скоро ще дойде лютата зима, нека за всяка по БЕБЧЕ да има! 27.11-03.12

• 14 480
  • 428
  •   1
Отговори
# 165
ro6ko - браво! Как ги хващаш само!  bouquet
Честито на новата бременилка!

# 166
по мое скромно мнение Mr. Green изчакай още малко или ако си супер нетърпелива си направи кръвен ама с тия високи Т май май си за списъка ама няма да прорукувам Hug
направи си пак тест примерно утре сутринта   bouquet
стискам палци да е бебе Hug

# 167
Добро утро и от мен как сте мацки,аз май се побърквам вече на тема бебе и ще ме бият вкъщи Crazy
Само ми повтарят не трабва да се планува и да се прави секс по график то щяло да си дойде само Cry
Защо не може да разбере,че ако не се опитва в точните дни няма как да падне от небето Cry
Ох съжалявам,че ви отекчих ама ми олекна като споделих  Embarassed
Хайде хубав ден Hug

# 168
audulina , миличка, много добре знам как се чувстваш, вчера и мен ме бяха обзели такива настроения, но май наистина е по-добре да го караме по-спокойно! На мен, така наречената "почивка" вече не ми се струва толкова ужасяваща, а и по празниците ще се поразведрим!
Jujka - стискам палци да закъснее лелката поне още 9 месеца! Утре - пак тестче!  bouquet

# 169
  • Бургас
Жужка изчакай малко, може пък да си имала по-късно ову. Дай си почивка с тестовете, не го мисли и се наслаждавай няколко дена на закъснението си. Пък дано после се похвалиш. Стискам палци.

# 170
Добро утро и вече е време да се събужда те!
Колко час стана , а още никаква активност.
Честито на мама Мия за малката точица , която скоро ще стане голяма бебче !Хайде скоро да се похвалиш със сърчице!

Шушонче я марш в отчетните , че от сутринта не си се разписала в темичката направо срамота Mr. Green Mr. Green

Жужка  хайде и ти тези дни да се похвалиш с две чертички!

Лек ден на всички и помнете  , че по Коледа стават чудеса !

# 171
  • Пловдив
Здравейте и от мен. Hug
Jujka според мен ти е била късна ову и затова теста е -.Попитай при гарфиките да ти кажат момичетата кога точно е била.Успех
Миа_28 честита точица.  bouquetИмаш ли вече някакви признаци? newsm78

# 172
Цитат
Имаш ли вече някакви признаци
ядат и се яйца  Mr. Green    шегичка ама ми беше много весело като и четях писанията в графиката на зачатие Mr. Green

# 173
Добро утро и от мен Grinning
Жужка, чакаме да се похвалиш Peace
На мен ми е леееко притеснено - днес съм да преглед, за да се види имало ли е овулация този месец или не или дали ще има, но по късна newsm78
Аз не правя графики - при мен няма как ooooh!

# 174
  • София
Честито на мама Мия за малката точица , която скоро ще стане голяма бебче !Хайде скоро да се похвалиш със сърчице!
smile3501 smile3525

Шушонче я марш в отчетните , че от сутринта не си се разписала в темичката направо срамота Mr. Green Mr. Green
smile3521
Жужка  хайде и ти тези дни да се похвалиш с две чертички!
newsm17
Лек ден на всички и помнете  , че по Коледа стават чудеса !
Много хубави емоциики на всички, а на Голди анти-грипозни вирусчета  Hug

# 175
  • Бургас
Ели, благодаря, миличка; от твоите вирусчета ще грабя с пълни шепи Hug, че да разгоня по-бързо моите гадните Close
Аз да ви кажа много съм странна този месец; друг път по време на М хич не ми е до кекс Naughty А сега и този вирус трябваше и през ум да не ми минава. Да, ама не Joy - нямам търпение да се пръждоса лелята и да действаме Blush Така ме е треснал хормонът, че не мога да се позная - за сега само мъжо намазва от моите набези Embarassed Рожбата да знае, че смятам да си получа колета този месец, нещо много ентусиазирано го давам и дано има резултат Praynig

# 176
добро утро момичета.ох ако знаете с кво главоболие съм направо ще си одрежа глупавицата вече.Отпишете ме от всякакви списъци-лелката е при мен с бясна скорост днес.чак направо се оплаших сутринта в банята една огромна локва и вътре едни парцали абе гадна работа.и си мисля да не би да е станала някаква беля.оф няма значение вече и аз ще съм в борбата за девичка cryи тая глава как болиииии.
айде бе мацки вече е сряда а ние нямаме и една нова бремелинка.срамота Thinking

# 177
  • Чехия
Милички, добро утро искам да ви пожелая прекрасен ден..И вярвайте в чудеса.

mu6morok, дано ти помине главоболието...Горе главата, което бебче си е за теб, няма да те отмине Hug..
Стискам палци на чакащите.. Hug

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 13:01 от ivalex

# 178
  • София
Здравейте, момичета и от мен, все така става, че се включвам по обяд. Ама то е, защото сутрин съм много активна и гледам да отхвърлям работа за цял ден.  Wink
Честито на Mia_28 за точицата, а на Жужка стискам палци още тази седмица да се похвали с  EFP
Аз за себе си съм решила вече да правя тестове само при закъснение мин. 7 дни (ако издържа, де  Mr. Green), но засега съм непоколебима. Вече 3 теста хабя, все ми идва тая пущина, а и при първата ми бременност 5 дни след закъснението ми отчете  EFN Това е, никакви тестове повече  no Пък както този месец ще почивме, няма и да се налага...

# 179
  • на плажа
 Добро утро и от мен Sunglasses.

Общи условия

Активация на акаунт