Скоро ще дойде лютата зима, нека за всяка по БЕБЧЕ да има! 27.11-03.12

• 14 480
  • 428
  •   1
Отговори
# 180
ей я да не говорите така как да си нямам бремнлийка имаме си още как  Hug и даже в момента се очертава още една или две ама ще ви кажа като стане сигурно :: да не дърпаме лелята за опашката ::
вие май май още спинкате щом пропускате такива важни събития ще трябва Goldie да забърка все пак едно кафенце с това чайче не можете да се разбудите и до обяд ::
  bouquet Hug Hug Hug  bouquet

# 181
Здравейте момичета Hug
Жужка стискам ти палци - дано да е станало  Praynig
Честито на elfljo    bouquet
Голди, много ме радваш:)) няма как да не си направите една девичка с този мерак дето имаш newsm10
Много хубав ден ви пожелавам мацки!!!

# 182
дааааа аз спя още признавам си.ама и ства главоболие как иначе.
ro6ko на тебе винаги вярвам я ги издай всички калпазанки дето си мълчат да ги напрегръщаме и нацелуваме Heart Eyes Hug
ако има нови бремелинки ЧЕСТИТОООООО  bouquet
МИА да ти е жива и здрава точицата  и по късно и на нас да я покажеш

# 183
Здравейте , момичета!
То наистина вече е станало обяд , но имах работа и чак сега се освободих , а и след малко излизам.Днес сутринта си направих тест и се оказа  EFN   smile3511Токова много се разочаровах и така ми се развали настроението.Не знам какво съм очаквала от един месец опити да стане.Къде ми е било мозъка.Решила съм да си правя тест чак като ми закъснее поне съ 7 дни .

# 184
  • E-CLM & CH-VD
Добро утро, момичета!   bouquet
Аз едва преди малко отлепих от леглото. Тук е едно мрачно, вали...
Хайде някоя мацка да се похвали с две чертички, че да повдигне настроението!  Hug
Честито на Миа за точицата, сега ще гледаш как всеки месец ще расте докато се превърне в най-сладкото бебе!  baby_neutral
mu6morok, един гореш душ и хапче за главоболие, дали ще помогнат?  newsm78
6u6on4eto, извинявай, че питам, може да не съм прочела, ако си писала  Embarassed , но какво стана с племенничето ти?
Goldie, само така!  Peace
ivalex, тези сърчица, които падат, бременни вирусчета ли са?  Grinning
Четох те вчера в чужбинските мами. Аз още събирам кураж да пиша там, малко ми е неудобно, като гледам каква задружна компания сте, а и явно си пишете от повече време....  Embarassed  Blush
rose_madder, нали знаеш - няма лелка, има надежда !  Peace
Лек ден на всички, аз отивам да си забъркам капучино, че чисто кафе нещо ми действа  Sick

# 185
Излюпих се и аз!!! Hug
Голди,ще си пийна едно чайче от твоето,че нали леко ме тресат едни настинки тези месеци,бЪктисах... ooooh!  Колета съм ти го пратила,трябва да го получиш този месец Peace

Аз също съм с едно на ум,понеже като по филмите,получавам много знаци от съдбата... Flutter
Надявам се за Коледа много от нас да си галят стомахчетата.
Не от преяждане,а от радост,че бебе расте вътре Hug

И все пак...това затишие ми харесва Mr. Green,както казвам...преди буря...от... EFP

ro6ko,бързо,кажи си прогнозите!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wink

# 186
абе мами на 8 декември правим 4 години от както се запознахме със съкровището някоя бремелинка няма ли да изпрати един Giftа вътре с едно вирусче Mr. Green много съм нахална нали?междо другото пих един аолин и почти ми мина главоболието

# 187
добре де много сте натърпеливи Crazy
едната е Билянка има си там разни дооооооста симптоми и днеска и е дата за М та я чакаме да се отчете а другата малко и падна Т ама аз още и стискам палци и се надявам няма да ви кажа коя е само ще ви дам коз Mr. Green беше попаднала по погрешка точно по средата на цикъла си в бременния списък Mr. Green
дано да се окажа права и и двете да ги запишем още тази седмица Hug

П.П mu6morok ако продължава да те мъчи главоболието към следобяд пийни и един солпадеин май така се пише newsm78

# 188
  • София
абе мами на 8 декември правим 4 години от както се запознахме със съкровището някоя бремелинка няма ли да изпрати един Giftа вътре с едно вирусче Mr. Green много съм нахална нали?

И аз чакам с нетърпение 8-ми декември - имам ЧРД Blush и много ми се иска това закъснение да е най-хубавия ми подарък за рожден ден  Praynig

# 189
  • София
абе мами на 8 декември правим 4 години от както се запознахме със съкровището някоя бремелинка няма ли да изпрати един Giftа вътре с едно вирусче Mr. Green
Мушмороче правя следната магийка:
малко babydust7 babydust7 babydust7
после:   EFP
следват: stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl
и накрая в пакетчето:  smile3504

# 190
еми заначи празнуващите ставаме двееее супер.jujka всички пръсти стискам да е за хубаво Hug
ro6ko  мерси за съвета взе да минава пустата глупавица

# 191
Здравейте момичета,айде от мен още един тъп въпрос.Задължително ли трябва да ме болят гърдите.Ами да Ви кажа никаде не ме боли,само вчера имах болки в яйчниците и това е .Гърдите ми сякаш са молко подути,но не ме болят.Аз и с първата бременност,разбрах че съм бременна в 4мес.Обаче сега взех да се чудя,защо не ме боли никъде? newsm78

# 192
абе мами на 8 декември правим 4 години от както се запознахме със съкровището някоя бремелинка няма ли да изпрати един Giftа вътре с едно вирусче Mr. Green
Мушмороче правя следната магийка:
малко babydust7 babydust7 babydust7
после:   EFP
следват: stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl
и накрая в пакетчето:  smile3504
отворих всички прозорци и врати да влиза магийката ти .а дано де.една девичка много ще ме зарадва Heart Eyes

# 193
  • София
Болница Токуда е открита, не помня кой къде питаше ама ако е било тук, ето инфо:
http://dnevnik.bg/show/?storyid=296834

# 194
  • София
Здравейте и от мен. Днес съм си вкъщи, тъй като съм болна smile3518 и успявам да се включа в разгара на форумския ден. Лошото е обаче, че съм след ОВУ и се надявам, ако е станало нещо, да не попречи пустата настинка та да се похваля другата седмица  newsm17.
berina, мисля че все още е рано да те боли каквото и да било, та положителните тестове за ову са от 27 и 28, а днес сме 29. Не мисля, че трябва да бързаш толкова за признаци.
Миа, честито и от мен и все така хубави новини да носиш от прегледите. newsm51
Голди, бързо се оправяй и започвайте с пълна сила да работите за девичка  luvbed.
mu6morok, дано и да забравиш прозорците, твоята девичка да се промъкне през комина с Дядо Коледа  stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl.
Jujka, дано и ти да се зарадваш и да си направиш най-хубавия подарък за рождения ти ден newsm30.

Общи условия

Активация на акаунт