Скоро ще дойде лютата зима, нека за всяка по БЕБЧЕ да има! 27.11-03.12

• 14 480
  • 428
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Момичета, много ми се  Sick. А би трябвало да е към 7-8ми ден след ову. Само ми се спи и като си дам воля и се мобилизирам започва да ми се вие свят и да ми се гади. Долу нещо ме човърка...ох, дайте да си направя някой ранен тест  Flutter Наболяват ме и бъбреците  #Crazy Нкога не съм имала проблеми с тях  #Cussing out Какво да правя? Имам да уча за изпити, а не мога да се съсредоточа от  Sick . Казвайте някоя марка за ранно тестване  Mr. Green

# 196
  • София
Замислих се над поста на милена_21 за съпруга й. И се сетих за нашата ситуация от преди седмица.. Тъкмо бях изчислила горе долу, че трябва да се почва с маратона и започна "произведено в бг" в ндк..и понеже половинката ми е там 10-те дни и ми заяви: "оо тия 10 дни да знаеш да не ме закачаш много, че съм от 6 до 21 на работа" и аз.. Sick <- от яд и злоба към нехайното му отношение  Crossing Arms и когато той се прибра му обясних някои неразположения, които аз също изпитвам от спирането на хапчетата. Изръсих му неща, които иначе не бих обяснявала на мъж, а именно повечето омазняване на лицето ми, пъпките, необходимостта от по-често обезкосмяване (което МРАЗЯ  #Cussing out #2gunfire) и казах, че аз също се "жертвам".  И му припомних как предния месец в точните дни беше на лов.. и го попитах следващия месец какви планове има, за да знам дали да си почна ясмин-а наново..Та тогава му светна лампичката и в неделя даже бях заспала, а той ме събуди, за да свърши неговата част от задължението  Laughing И така..
и едно не ми беше ясно - защо трябва да се предпазвате? Ако правите почивка то тя трябва да бъде емоционална, а не..физическа  Sad Rolling Eyes (това към милениния мъж)

# 197
  • София
V-twin: като гледам на 4-тия ден не си се стърпяла Simple Smile
И аз я имам тази болка в бъбреците, нещо като леко схващане на кръста, ох аман от внушения...вече вървя и си повтарям по улицата "базална температура, градуси..тестове"
Обаче ще се тествам не по-рано от 15 дек. (цикълът ми е дълъг по принцип)

# 198
не правете тестове.недейте.аз този месец избързах направих си "престо"и ми излезна втора черта.после се разболях и сега когато си мислех че е станало ела да видиш неска с какъв цикъл съм.само ще се настройвате и ще се радвате а после и много ще се разочаровате.знам как ви човърка но не си вношавайте.гледах филмчетата за зачеването на Дискавъри и ще ви кажа че признаци толкова рано не може да има всичко е надъхване от нас самите.
има един сайт.Movies.hu той е за филми идете на документални и на 5 страница мисля че беше една поредица от серии за "тялото" гледайте ги.втора част е точно за нас всичките.като я гледате после ще коментираме и ще видите колко сложно нещо е едно забременяване и че ние само го усложняваме допълнително.не искам никой да засегна или обидя в това число включвам и себе си но това нащо е една мания и само страдаме от нея.но ще ме разберете когато го гледате.аз вече гледам по философски на нещата.и оставям Бог и майката природа да си свършат работата а аз само ще помагам. Praynig Hug

# 199
V-twin ,няма смисъл от тест толкова рано!Разбирам те напълно,мен да питаш да има тестове,които предсказват,дали ще има бременност!!!Нещо такова PeaceДа ти кажа,от два месеца спрях да си търся симптоми и реално се чувствам страхотно.Не се нервя,че ми идва...Е,не толкова!По спокойно ми е Hug Просто си чакам и това е!

# 200
  • София
mu6morok: как да стигна до 5-та страница? този сайт е малко на турско-неразбираем език ?

# 201
как турски бе пробвай тук http://ggwarez.hit.bg/ това е за филми отеди на документални на 6-та страница,третия филм е -"тялото"гледай 2 епизод първия е за историята

# 202
  • Бургас
Ха така  Mr. Green гледам че малко по-оптимистично сте настроени. Бравооооо на момичетата. Никакви отчаяния. Спирате да си търсите симптоми и когато дойде тогава, пък ако подмине още тоя месец още по-добре  Mr. Green Прегръдки....  Hug целувки....  bouquet ха дано ви заразя с моите вирусчета  baby_neutral че на всичкото отгоре държат по 9 месеца . Ама  Naughty гледайте и вие да не ме заразите с вашите болни вируси от тея прегръдки че  Sick #Crazy
Оооох аз цял ден работа работа и пак работа, крива станах  Tired ooooh! То нали и края на месеца...  ooooh! ДДС-та, фактури, приключване, договори  Crossing Arms не ме оставят на спокойствие. Чак сега ви изчитам. 
Голди бързо да се оправяш. И аз съм така по време на М. Едни хормони ме гонят  Embarassed  Чакай на теб специално от моите вируси  baby_neutral
Бърборанке, елпет не ми се сърдете че нямах време да намина в отчетни да ви прослушам ама работа това е  Crossing Arms Пък и там само проблеми се обсъждат, хич не искам много още от сега да се товаря, ще ме извините ама ме разберете и мен правилно.   bouquet Hug
Снощи обсъждахме с моето мило бременността на жената и той милото стигна до извода че то си е като вирус това, един вид чуждо тяло в жената и затова и се гади, повръща че и повишена температура  Mr. Green Така че спокойно - силно заразна съм. Ама предупреждавам че повтаря и потретва дори. Мислете му  Mr. Green  bouquet

# 203
Здравейте момичета! newsm51
Имаме сериозни кандидатки за  EFP ми се струва smile3521На всички тях-ХАЙДЕ ДАНО!
mu6morok,поръчката ти е изпълнена-изпратила съм ти я...чакай куриера! newsm10
Рожбо ,напоследък ми се губиш  smile3525 newsm47
Искам да ви се оплача,имам вълчи апетит и немога да се спра да ям!Дали от липсата на цигарите или кафето ама организма ми ще ме спука от сигнали за ядене!По всяко едно време мога да ям....това е ужас...та аз ядях веднъж дневно... smile3506

А за списъка вижте колко мамчета излових:
Аси®,Гоца,Томасе,Letisiq,Kriskros,Storm76 и Ani s

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 19:17 от titini

# 204
  • Бургас
Мушморок, радвам се, че вече разсъждаваш по-трезво; още преди ти казвахме всички /особено момичетата в проблемното/, че няма нужда от самонавивания и истерии преди закъснението на М. Сега определено ми звучиш по-разумно и стискам палци следващия месец да се похвалиш Peace И една лична молба, ако може: моля те, използвай опцията за проверка на правописа, че доста трудничко се чете при толкова грешки; надявам се да не ми се разсърдиш Hug
Шушонка, благодаря ти от сърце Heart Eyes
Титини, свиквай да хапваш солидно Mr. Green, трябва да храниш лъвчето, ние си падаме по глезотийките Crazy

# 205
Здравейте на всички. Не писах, защото - първо изпаднах в черна дупка, после се измъкнах, но нямах нет, после ме налегна творческо настроение за работа и сега...сядам да пиша.
Нищо ново при мен, освен множество въпроси, които си задавам, но няма да ви занимавам с дилемата си -`Защо продължавам да опитвам, като шансът ми за бебе/изхождайки от възрастта/ според един сайт е минимален като кутрето на дланта`. 
Опитвам от инат и гоооооляяяяямо желание за бебе. Не ми пука кой какво измъдрил, че го  и изтипосал на лист хартия. Mr. Green
В този ред на мисли стигам до мъжете ви, от които се жалвате.
Как така ще си почиват. Ами ще стане късно, когато много по-трудно се забременява. Я бързо ги светнете тез мързели. Може само месец почивка, но от какво дефакто си почиват? От секс-срамота. Mr. Green Нещо не ги разбирам. Тях ли ги боли като им идва лелка, те ли плачат тайно, че пак нищо не  е станало? Я, да се стягат бързо. Laughing

И друго забелязах - много сексуално сте настроени момичета.
Вземам си малко от вашето натроение, че ние не си даваме почивки, но ни трябва виагра и на двамата, защото все сме уморени, а пък искаме да правим опити.

Хайде - успех на нечакщите, любов на кексещите и оптимизъм на олелените като мен. Hug

# 206
  • Бургас
Даре, миличка, заедно ще работим за девички и заедно ще се похвалим, обещавам /моята овулация нали е по-късно/ Peace Heart Eyes
Аз съм от тия сексуално настроените, не знам какво ми става, онази вечер събудих мъжото в 3 през нощта, ама той не се оплака Twisted Evil, нали като дойде лелята стават партия, щото аз съм извън играта Mr. Green Embarassed
Оф, моят мъж нали ми е голяма заспа, уморен е точно по време на овуто, то са едни кандърми, едно чудо, но лека полека му хващам цаката Peace

# 207
Здравейте и от мен Hug
Не съм писала, защото съм в депресия Sick Цял ден ям шоколад, отидоха ми на кино свалените килограмчета..... Rolling Eyes От утре се захващам пак с режима за отслабване, поне някаква файда да има Crossing Arms
За мъжете какво да кажа - моя снощи ми се натиска за секс, ама не е познал, няма да го огрее Crossing Arms Ще бъда твърда до край - има опити за бебе има секс, няма опити няма секс и така до победата Peace Да видим кой ще издържи повече..... Twisted Evil
Отрупала съм спалнята ни с детси играчки а дете няма... Cry Cry Cry Пак падам в черната дупка....Ох, толкова много искам бебче Cry Cry Cry
Почвам да меря БТ и ще правя тестове за ОВУ и стане ли време ако трябва ще го изнасиля, щом няма друг начин Crazy

# 208
  • Чехия
ivalex, тези сърчица, които падат, бременни вирусчета ли са?  Grinning
Четох те вчера в чужбинските мами. Аз още събирам кураж да пиша там, малко ми е неудобно, като гледам каква задружна компания сте, а и явно си пишете от повече време....   Embarassed
Привет , аз   Two Hearts Two Hearts ги приемам за бремески прашец..  Hug дано има ефект за опрашване...
И аз не пишех преди в Седмичната-чужбинска там докато бях тук какво да ги занимавам с графики...ама като цяло четях за да съм наясно..Ама и там има желаещи кандидат мами и стискаме палци всеки месец...
Не се притеснявай, влизай пиши и постепенно ще свикнеш..Мамчетата там са голяма работа , много са приятелски..

# 209
titini благодаря за колетчето мила,а за грешките това е скъпа защото имам перхидрол по главичката,а и много често мисълта изпреварва пръстите и затова така се получава.взимам си бележка и ще се поуча Embarassed Blushмного се извинявам

Общи условия

Активация на акаунт