Скоро ще дойде лютата зима, нека за всяка по БЕБЧЕ да има! 27.11-03.12

• 14 480
  • 428
  •   1
Отговори
# 240
Еееех, че хубаво  bouquet ...Ivaliani, честити ти хубави вести - лека бременност от мен....
Вчера бях на док и се оказа,че тоя месец овулация е имало- но го констатирахме при свършен факт....Била е някъде между 14-ти и 16-ти ден... #Crazy...Така,че този месец го изпускам и ще чакам лелката ooooh!
Но аз съм Девичка, така, че следващия месец ще работим с милия, за да станем 2 Party..Какво ще ни прави 2 деви обаче идея си нямам hahaha

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 13:43 от samorasliche

# 241
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте, момичета!   bouquet
Гледам днес денят е започнал прекрасно, ще изпратим отиващия си ноември с положителни емоции!  Wink Дано и утре рано-рано се полвали някоя, че да повлече крак, да е хубав и декември!  Heart Eyes

Честито, Ивалинаи!!  Hug  Лека бременност и на финала здраво и хубаво  baby_neutral !!

# 242
  • Бургас
Светли, ето на тази страница Уишчето беше пуснала линк, но при мен нещо не се отваря вече  Thinking Пробвай и ти, може проблемът да е при мен
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=139373.280

# 243
Добро утро, момичета!!!!
Честито н всички видели двете чертички newsm44 newsm44 EFP
Дарче, на мен това ми се падна от късметчетата:
На работата лекото, на баницата мекото- плазмен телевизор, обилни закуски в леглото... & rock end roll Joy Joy Joy еххххх  да е истина Mr. Green

# 244
  • Варна
Светли, ето на тази страница Уишчето беше пуснала линк, но при мен нещо не се отваря вече  Thinking Пробвай и ти, може проблемът да е при мен
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=139373.280

Аха, мерси. Bgphoto днес не работи, затова не се виждат. Утре ще пробвам пак.

# 245
  • Варна
samorasliche , миличкаааа!!!! Честита ти хубава овулацийка!!!  Hug Hug Hug Декември да работите усилено и да станете две девички   bouquet Много ме зарадва, мила... Ако не е станало при нас и ние ще работим за дева  Wink Целувки!

# 246
Честито Ивалинаи и от мен!Лека бременност и сладко бебче на края... и пръскайте вирусчета...  bouquet

# 247
  • София
Кой каза вирусчета- ами,  пръссссс  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 248
момичета влизам и аз да ви кажа добро утро защото тъкмо ставам(снощи имахме гости и се оляхме) Embarassed BlushЧЕСТИТОООО НА ИВАЛИНА желая ти безпроблемна бременност и едно сладко здраво бебче на финала  bouquet.добър завършек на месеца.
лек и спорен ден (или поне остатъка от него) Party

# 249
samorasliche, виждаш ли, че има надежда! Hug Hug Hug
Благодаря на всички бременилки за вирусчетата!  bouquet

# 250
Pretty, V-twin, благодаря за куража Hug
При мен проблема е, че не се знае кой месец има ову, кой не - ако не се следи от Узи Rolling Eyes...За това не знам декември ще има ли newsm78....Обаче ще работим по въпроса за Дева, защото подходящите дни се падат точно по Коледа, когато ми е и годежа newsm44
На всички по момичета тук по 1  smile3525 подарявам виртуално и ви пожелавам още
 EFP

# 251
момичета, отново ви благодаря и ви желая от сърце щастие подобно, а на мен дано да ми е леко без проблем, защото ми е първа бременност, а аз съм...доста порасла...тази година направих 40  Embarassed и...си не е като да е без мислене...
Радвам ви се много...на всички чакащи мами пожелавам и аз лека, спокойна, безпроблемна, "усмихната" и успешно финиширане!!!  Peace

# 252
4естито на вси4ки видели  EFP лека и безпроблемна бременност им желая !  newsm10
Аз да ви кажа че вчера ходих на лекар и на ехографа се видяха 2 плодни сакчета  smile3556  ,след 2 седмици съм пак на преглед за потвърждение . Всички около мен много се радват и са много въодушевени newsm44 smile3521 newsm10 ,само аз  Weary smile3518 ,май нещо не съм в ред ,не мога да приема и да свикна с мисълта за близнаци .  newsm12

# 253
samorasliche  кураж мила ще стане.
ИВАЛИНА не се притеснявай та ти си в една прекрасна възраст за да създадеш един нов живот-не е важно на колко си а на колко се чвстваш.Бремелинки благодаря за вирусчетата.аз тази сутрин (или по точно обед)се изкъпах с на МИА душа Grinning

# 254
  • Бургас
БУБОН, това е страхотно, браво  bouquet Малееееее, как искам и аз близначета Praynig
Рожбе, ти дали не сложи по погрешка в моя колет два чифта гащи, а? Ама и да са различен цвят, ако не е много нагло Crazy

Общи условия

Активация на акаунт