Скоро ще дойде лютата зима, нека за всяка по БЕБЧЕ да има! 27.11-03.12

• 14 480
  • 428
  •   1
Отговори
# 255
Бубонче,ти си душичка!!! Hug Hug
Как да не се радваш, та от това по хубаво има ли Grinning Grinning Grinning
Лека и красива бременност ти желая и само хубави мисли  bouquet  bouquet

# 256
е БУБОН я се стегни-баби,дядовци,таткото за какво са.Ще помагат.А сега де!Не едно ами две  Peace.браво на теб,герой  bouquet.всичко да е наред пък едно или две може малко по трудно но сегледат. Heart Eyes

# 257
  • Варна
Уха! Браво, Бубонче! Не се шашкай, знам че звучи страшно в началото. Аз дълго се подготвях за тази мисъл, щото в рода ми е пълно с близнаци, ама ми се размина (поне за тази бременност). Обаче знам какво преживяваш, ще се справите!

# 258
Здравейте и от мен Hug

Мисля 4е най-после срещнах мъжа на живота си и съм много щастлива   loveuuu Надявам се скоро официално да се присъединим  към желаещите   babyuu

Целувки на всички  Heart Eyes Стискам ви палци за  EFP

# 259
Ехааа, Бубон - че, каква прекрасна новина  Hug - не 1, а 2.....Урррррраааааааааа newsm44 newsm44 twin_neutral - да са ти живички и здравички ембриончетата и след 9 месеца да гушкаш 2 бебочета Hug
Мушморочеее   smile3525

# 260
  • София
ЕЕЕЕ, браво бе БУБОНЧЕ - много хубаво - дай боже всеки му такава радост  Praynig.

Навремето майка ми като раждала с мен и имало една дето родила близнаци.
След време ( няколко месеца) майка я срещнала по улиците и жената била сама. Майка попитала - Как си?Как са децата? Къде са?, а тя - ООО, връщам се от фризьор и маникюр, всички искат да ги гледат, а аз си поддържам външния вид  Blush.
 Е, това е - да си има човек близнаци  Hug, всички ти помагат. А като си с едно - казват - айде, айде, ще се справиш, щом всички се справят, значи и ти ще се оправяш.
Радвай се  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 261
  • София
БУБОН-че, хората за едно си мечтаят, а ти с един куршум - 2 заека. Пожелавам ти да са живи и здрави, другото ще си се нареди само. Едни познати имаха тризнаци и така бяха се автоматизирали с всичко, че една вечер като ги къпали, се усетили по едно време, че са изкъпали 4, т.е. накое е минало два пъти.  Joy Joy Joy Така че, само щастие ти желая   bouquet  bouquet  bouquet

# 262
БУБОН , много се радвам!  bouquet
И недей да плачеш, това е двойна радост! Heart Eyes Laughing
Рошко, нали знаеш - пиши още една бройка за Бубончето Mr. Green Laughing!
mu6morok , дано хубавичко да си се изкъпала с душчето! Laughing
Голди, Рожбата изпраща каквото й кажеш - щом искаш две, ще ги получиш! Laughing Peace

# 263
Mia_28 мила направо ми взе буквите тъкмо щях да пиша че смятам да запиша БУБОН още веднъж Mr. Green

# 264
  • E-CLM & CH-VD
ЕЕЕЕ, Бубонче, страхотна новина!!!  Hug
Предполагам, че въпреки поздравленията, се чувстваш раздвоена, защото все пак всичко е на твой гръб най-вече, грижите ти се раздвояват, но като посвикнеш с мисълта, мисля, че ще бъдеш най-щастливата бъдеща мама!!!
А може ли специално за мен едно двойно бременно вирусче?   bouquet  Flutter

# 265
Ей, БУБОНЧЕ, ама това наистина е страхотна новина:)) хайде приеми още едно ЧЕСТИТО и за второто  bouquet
Jujka, ти много ме съмняваш smile3508 утре направи още едно тестче - стискам палци да е EFP

# 266
Момичета видях те ли има нова мама номер 109 Crying Game
похвалила се е в "Дом и Семейство" ама аз им я откраднах Mr. Green

# 267
  • Бургас
Ей че прекрасна новина БУБОНЧЕ   bouquet Не се шашкай само да са живички и здравички, всичко ще се нареди. И после ще се радваш че с един куршум два заека  Mr. Green пък ако щъркела ги донесе с различен цвят гащи, малееееее  Mr. Green ще бъдеш майка героиня. Още веднъж честито   bouquet Hug

# 268
Момичета, искам да ви питам нещо  bouquet
Значи вече 2-ри ден меря БТ, обаче много ниска ми се струва 36.20 #Crazy Като гледам графиките на другите момичета - никой няма такава ниска температура Thinking
Нормално ли е да ми е такава ниска или съм студенокръвна hahaha

# 269
  • София
Да се присъединя и аз към честитките за неочакваното второ малко бубонче   bouquet Simple Smile Не мога да си представя какво е да си на твоето място Бубонче, но мисля че ще си много щастлива с двенките, дори сега да се раздвояваш в емоциите си  Peace

Общи условия

Активация на акаунт