Скоро ще дойде лютата зима, нека за всяка по БЕБЧЕ да има! 27.11-03.12

• 14 480
  • 428
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Миленка, а къде мериш?

# 271
  • ГОре на черешата...
Здравейте, сладурки!

Ивалинаи, честито  bouquet!Лека и безпроблемна!

Бубонче, честити ти две сакчета  bouquet  bouquet!Да станат най-сладките близначета baby_neutral baby_neutral!!!Изтрий сълзите - та ти си от Бога благословена Heart Eyes!

Хубав ден, а? Ей така искам да виждам темата ни всеки ден - изпълнена с щастие! Какво по-хубаво от това!
Даре, Голди, Мушмороче, Милена, Франси, Рошко,да не пропусна някоя, в това число и себе си - ще успеем!Просто няма начин щом толкова много го искаме, да не стане!!!Много ми харесва изречението в подписа на Ивалекс/целувам те , мила Heart Eyes/ Понеже с вяра ходим, а не с виждане..." - вярвайте момичета, вярвайте и щом го искаме, ще ни се даде Praynig!

Светленце, как си мила? Отбивай се при нас - липсваш ми Hug!

Миа, Шушонче, Елпет - само ако знаете що вируси съм изловила от вашите ... - трябва да се отчитам поне с шестзнаци hahaha!

# 272
БУБОН,не се тревожи,мила...сега има всички удобства при отглеждането на деца!!!И ако имаш и баби под ръка,какво по лесно от това Hug радвай се,както казват всички...това е Божи дар-две деца на веднъж Hug
Голди,имам чувството,че скоро ще се похвалиш Whistling що така незнам newsm78 Praynig Peace Hug

Днес ми е гот,но нещо не съм доволна от вкусовите си рецептори...Нещо не ме слушат newsm78 Нищичко не ми харесва,каквото и да приемам!!!Все има дъх newsm78
Или става нещо или все попадам на гадна храна Hug

# 273
  • Бургас
Миленка не се притеснявай че аз редовно я мерих все на 36,1 имах чувството че я карам на замръзване, но пък я мерих орално и с дигитален термометър.  ooooh!
Рожбе що ли така?  newsm78 Mr. Green
А така Мариетка. Наливай им акъл на тези непослушните и нетърпеливи  Hug  bouquet

# 274
mari_eta мила,от твоята уста в Божиите уши.дано много ще се радвам за всички.Бубон ако няма кой да помага я виж тука колко мацки сме веднага се мобилизираме правим един график и все ще има някой при теб няма да се плашиш.както треперим заедно над тестовете,така ще треперим и над резултатите.нали момичета. newsm10

# 275
Благодаря на вси4ки за поздравленията и подкрепата ,а на мен ми е едно  smile3518 ,може наистина да е хубаво и да е повод за двойна радост ,на аз не мога да го осъзная поне засега.
Хайде на вси4ки желаящи 2 бебета наведнъж пръскам от моите "двойни" вирусчета
 babydust7 babydust7   babydust7 babydust7   babydust7 babydust7  babydust7 babydust7   babydust7 babydust7
Успех на всички бебеправещи!   bouquet

# 276
Мариетка, твоя оптимизъм е заразителен:) Hug

# 277
Честито на новите мами и на двойната мама !
Не се притеснявай човек като поразмисли и осъзнае нещата чак тогава започва да се радва !

Я гледаи те колко хубав завършек има този месец и дано от утре коледният месец донесе на всяка от вас по едно малко подараче baby_neutral baby_neutral под елхата и в навечерието на новата година всяка да носи под сърцето си второ сърчице , а може и две!Цвета на панделките са по желани Mr. Green!

# 278
  • ГОре на черешата...
Франси, минах и през песимизма и да знаете - никак не ми хареса Crossing Arms! Така че слагайте розовите очила и ще видите колко по-лесно е така!

Бърборанка, радвам се, че те виждам Hug!Ти направо розова лентичка сложи, а? Да му мисли Рожбето, ако е объркала гащите hahaha!

# 279
  • София
Ivalian, честито   bouquet  newsm51 . Желая ти безпроблемна и емоционална бременност  Kissing Heart
Дай боже скоро и ние да изпитаме това щастие  newsm20

# 280
Меря я в устата /орално, нали там така се казваше Embarassed/ Дали от това се получава така ниска newsm78

# 281
Здравейте момичета,
може би някои от вас ме помнят други не важното е, че събрах сили да пиша отново тук. За съжаление преживях 2ри миссед аборт през август и оттогава не съм писала.Сега отново съм заредена с положителна енергия и ми се ще да забравя неуспеха да гледам напред Grinning
Искам да честитя на всички видяли  EFP да им пожелая здраве и успешна бременност с много спокойствие и хубави емоции!  bouquet
Аз иначе сега пуснах генетични и имунологични изследвания и ако всичко е наред/Дай Боже Praynig / в началото на февруари започвам с опитите, а може и съвсем малко да избързам стига изследванията да са наред разбира се Grinning ще се радвам да си пиша с вас   bouquet

# 282
  • Бургас
Миленка за това ти се получават ниски температури, не се шашкай  Hug
LiletoYa радвам се че си оставила лошите мисли и чувства на страни. Пожелавам ти в най-скоро време да се похвалиш с най сладкото бебе а защо не и с две.  Hug  bouquet Виж Мариетка вече я гласим за 6-знаци  Mr. Green

# 283
Мариетка да му прави сметка Рожбето , че такава рекламация ще и направя , но аз съм сигурна в нейната куриерска служба и знам че няма да има грешка!

# 284
  • Бургас
Ох Бърборанке незнам за рекламациите ... ще и ги струпаме всичките на Рожбето  Mr. Green пък колежката току що ми съобщи че тяхното бебе пак ще е момче  ooooh! Малеееее пък баткото убеден че ще си има сестричка и чак влязъл сладура в словесен спор с чичо Доктор  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт