Скоро ще дойде лютата зима, нека за всяка по БЕБЧЕ да има! 27.11-03.12

• 14 480
  • 428
  •   1
Отговори
# 285
Мерси за пожеланието Шушонче Grinning
Абе да почнеме с едно пък ако са повече още по-добре няма да ги върна  Blush
Много ми е приятно да открия, че бебешка вълна ви е заляла много бременлиики дай Боже да се множат  Peace

# 286
Шушонче и аз като синчето ти съм 100% убедена че ще е момиче , ама си представям физиономията чичо доки като каже честито момченце , ще бъда като ударена с мокър парцал Mr. Green Mr. Green Mr. Green!

# 287
  • Варна
Здравейте и от мен мадами, малко късничко се включвам ама бях на работа. Много ми опиват нервите днеска, някой ще си изпроси боя. За капак на всичко тъпите съседи все пари ми искат за не знам си какви ремонти, нови пощенски кутии и др, та аз не исках нова и старата ме кефеше!

Извинете за лирическото отклонение! Ха сега честито на новите МАМИ, някои и мами на квадрат(БУБОН за теб говоря) Laughing

Може ли някой моля да ми погледне графиката, че малко се омотах тоя месец.
Много усмивки и положителни емоции!

# 288
  • Варна
Светленце, как си мила? Отбивай се при нас - липсваш ми Hug!
Добре сме  Joy В подписа ми има снимка на шушончето от вчера, ако ти е интересна. Вече правя коремче даже.
Иначе редовно ви посещавам и чета, ама толкова нови девойки се появиха, че вече имам чувството, че никой не ме познава  Blush (за сведение, аз съм номер 15 в Списъка  Laughing).
Ти как си? Да не купуваш легълца за шестзнаците вече  Laughing

# 289
Много се радвам като чета за тези , които са видяли втората чертичка. Честито и от мен, макар че не пиша често, то често ви чета и тайничко се надявам , че и мен ще ме сполети в най-скоро време щастието да станем двама. Успех и на останалите като мен ! Дано скоро списъкът на бременните стигне 4-цифрено число. Лек ден !  Simple Smile

# 290
Момичета, и още нещо да питам Embarassed Четох, четох и нищо не разбрах да това как се познава по температурата кога е овулацията Embarassed Бихте ли ми обяснили по какво да позная, че Ову-то идва Praynig

# 291
  • Бургас
Миленка, заради оралното измерване са ти ниски стойностите; доколкото аз знам по БТ можеш да разбереш кога е била овулацията, но не и кога предстои; най-добре вземи тестове Peace

# 292
Мерси Голди, аз пък все си мислех, че по БТ се познава кога ще е  Embarassed Ми, не съм много запозната, какво да се прави Embarassed Ще си взема тестове Peace Но като последните 3 цикъла са с различна продължителност от кой ден да ги почна newsm78 Май много досадих с въпросите си, но само тук знам, че ще ми отговорите Embarassed  bouquet

# 293
Mr. Greenномер 110. Елхичка
такъв дъъъъъъъълъг пост е написала в първи признаци че много време ми отне да го изчета ама беше интересно а пък и си е бройчица за списачето ни Mr. Green

днеска май настана малко лудница и май аз съм виновна ама Twisted Evil вие не се сърдите Crazy

bouquet Hug Hug Hug  bouquet

# 294
# 295
  • София
ivalinai честита втора чертичка и много лека и успешна бременност и най-сладкото   ylinfant.
БУБОН  на теб честита ти двойна радост. Може би сълзите ти са от щастие, но още не го осъзнаваш smile3521
milenna21 на самите тестове си пише. Има и таблица, за да е по-лесно.. Обикновено се взима най-краткия цикъл и по него се изчислява от кога да започнеш с тестовете. Успех newsm10
Как са всички болни? Аз все още не съм добре, но скоро ще се оправя. Надявам се вие поне да сте се преборили с настинката. А на всички останали пожелавам да са прихванали от другите вирусчета, дето ги пръскат постоянно и после да има много stork-girl  EFP  stork-boy EFP  stork-boy EFP  stork-girl newsm32 newsm32

# 296
И докато ние тук си мечтаем за бебета, вижте само какво чета в новините / източника е actualno.com/ Cry
"Труп на новородено бебе, момиченце, беше изровен днес на сметището край Шумен. Докато тракторът разстилал изсипания от около 10 камиона боклук на площадката, охранителят Иван Рачев зърнал телцето миг преди тракторът да го премаже.
На сметището веднага беше пратен следствен екип и съдебен лекар, а трупчето прибрано в отделението по съдебна медицина.
Аутопсията, която ще бъде извършена утре, ще докаже дали бебето е мъртвородено и в кой лунарен месец от бременността. По външните белези на разложение се предполага, че трупчето е на 2-3 дни. Тежи 2,5 кг и е дълго 42 см. Било е непочистено, с непрофесионално преразяна пъпна връв. "

Да се помолим за малката душица Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 17:14 от samorasliche

# 297
Лелеееееееее, БУБОН  - честита двойна радост!  bouquet

# 298
Здравей Миленка, аз също меря температурата орално и по време на М имам и по-ниски стойности от твоите... Не се притеснявай, доколкото успях да науча от момичетата във форума-това е нормално..
И да знаете, че внушението е голяма работа-само докато пиша в момента и така ми се гади, че...... Sick
(въпреки, че много се надявам съвсем скоро да не е само внушение  Laughing)
А това, за което пише samorasliche, наистина е много тъжно и не е честно бебетата да ходят при хора, които не ги искат smile3511

# 299
  • Чехия
Бубон-че каква по голяма радост от това   bouquet, бъди много щастлива и се радвай на скъпоценното си богатство..
Всичко най- най ти пожелавам.
Светли много се радвам , че имаш лентичка в подписа си... Hug..
Таман сега гледах снимчиците на Wish-чето..., мислех да ти пусна линк ама Голди го е сложила тук.. Wink Heart Eyes
Много здрав е мила и  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт