Скоро ще дойде лютата зима, нека за всяка по БЕБЧЕ да има! 27.11-03.12

• 14 480
  • 428
  •   1
Отговори
# 360
  • ГОре на черешата...
Аууууууууу, Мегитка, ей сега ще я принтирам и ще я връча довечера на милото да види кво правят младите... hahaha

Ми да вземем да обявим 1 декември за ден на груповия кекс за бебче Mr. Green?

# 361
А Black_R нещо ми се изгуби? newsm78
Е ме НА  Mr. Green Голди е права - сложила съм перката отзад и горкото ми го нападам от вратата все Embarassed Но пуст СЕЛЕН, действа ми по този начин - а и той пие , та сигурно за това не се дърпа - хихи

# 362
  • UK
Аууууууууу, Мегитка, ей сега ще я принтирам и ще я връча довечера на милото да види кво правят младите... hahaha

Ми да вземем да обявим 1 декември за ден на груповия кекс за бебче Mr. Green?

Mr. Green милото взе вече да се оплаква ама като си одаря душчето и като застана пред него както майка ме е родила и с малко чупки в кръста не моЙ да устои  Mr. Green ама и мен ме е ударил хормона  Laughing

# 363
Малеее, като ви чета се вдъхновявам за сексуална нощ Crazy Моя винаги е навит за секс, ама как да го накарам да свърши вътре newsm78 Ей това е проблема в момента Sick

# 364
  • Бургас
Абе, Ренка, уж си ми дружка, пък що мълчиш за Селена Crossing Arms Нямаше да готвя тая вечер, но да взема да спретна една манджичка, подправена със селенче Twisted Evil Mr. Green и да го почвам smile3508

# 365
  • София
Ей, Megita, това с чупките в кръста ще взема и аз да го изпробвам  smile3521 пък да видим какъв ще е резултата  newsm53 (не че моят се дърпа, ама така, за разнообразие ...)

# 366
  • Варна
Даре, къде му писа на Дядо Коледа...искам и аз  Cry   bouquet

Момичета, какво ви е мнението за домашния тест за бременност със содата? Дето се сипва сода в урината и ако закипи значи има бременност. Има ли някаква достоверност този тест? Една студентка по фармакология ми го каза  Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 16:35 от V-twin

# 367
Тази хитрост със Селена и манджата става много добре - казвам ти само това ни е в главите Embarassed
На опаковката пише за засилване на Имунната и Репрудуктивна система. И нали аз вече се чуда какво да изпия - белкем помогне. Та това взех. Голди,  душко - нЕма се сърдиш Heart Eyes

# 368
  • E-CLM & CH-VD
Ох, момичета, чета ви и се смея сама, ако ме чуе някой от съседите, ще си каже: Ей, тези българи верно не са у ред!  hahaha  smile3532
Голди, пак добре, че твоят на жени налита, ами ако хвърли око на Джони (Уокър)?  Joy  smile3521
Честито на Sre4ko   bouquet  smile3525
drebo, те бебоците закъсняват, за да си заформим тук една "сговорна дружина с една и съща идеална цел"   bigdance2
mari_eta, то за груповия кекс добре, ама ако се почувства земетресение по обясними причини, "к'во ша праим?"  newsm78  hahaha
Megita, хихи, това за чупките в кръста, ще го пробвам и аз тази вечер, пишете ме в групата!!!   newsm18
milenna21, в сюблимния момент просто стягаш колкото можеш краката около кръста му, и няма бягане!!!   newsm48 smile3533 после ни лук яла, ни лук мирисала (няма да ти прекъсва кефа, я)!!  newsm56   Whistling

# 369
Искрено се забавлявам днес с вас! Laughing
Пишете ме и мен тая вечер в групата на кексещите!

Момичета писах в тамата "Напълняване и бебеправене", но не получих отговор, извинете, че се повтарям Embarassed, но може ли да е проблем това, че съм много слаба, а покрай опитите за бебче отслабнах още повече?

# 370
Цитат
milenna21, в сюблимния момент просто стягаш колкото можеш краката около кръста му, и няма бягане!!!   newsm48 smile3533 после ни лук яла, ни лук мирисала (няма да ти прекъсва кефа, я)!!  newsm56   Whistling

Мерси за съвета newsm51 Ще пробвам аз пък дано стане newsm48 Мисля, че и друг път съм правила този номер smile3508 smile3506

# 371
  • София
Е вие ме утрепахте- лелеее какви жени  Laughing Ама така де, иначе то няма как да стане непорочното зачатие, то само веднъж е било!  Peace
Завиждам ви лекинко, че на нас временно ни забраниха конвенционалното кексене, а пък и някои между нас ( bowuu) заспиват доста пред други да са решили даже да си легнат и така  Embarassed
Хубава вечер с готини емоции и скоро хвалби да летят в мрежата  Hug

# 372
Момичета, желая ви много приятни и бебеправещи почивни дни и ми простете, че не ви пиша, но имам много работа - както всеки петък Tired... Няма да ви изоставя, споко! Heart Eyes
Дарче, сигурна съм, че ще си получиш точицата от добрия Дядо Коледа!  Heart Eyes
Ренка, стискам ти палци отсега и имам хубаво предчувствие Hug! Heart Eyes
Голди, сложи му юздите на мъжлето - аз с моя успях Mr. Green. Като имам време ще ти напиша стратегия Grinning. Другия вариант е и ти, нали знаеш какъв става креватът, когато жената си пийне Mr. Green Laughing... Голди, и на теб желая прекрасно коледно чудо!  bouquet
Миленче , пробвай всички хитринки, ама и чорапките да не забравиш, нали Laughing Wink!
Елпет, ти си оптимистичния дух на отчетни - продължавай все така!  bouquet
Прегръдки на всички и много приятен и изпълнен с любов уикенд!  bouquet

# 373
ходих на лекар. За щастие е грип. Леле как звучи само. Но понеже ме уплашихте за пневмония и аз чак настоявах за снимка. Доктора в началото се дърпаше, защото знае, че бебеправим. Но аз му казах, че няма нищо и днес-утре чакам. Снимката е ОК. Не ми дадоха и антибиотици дори - да карам на чай и фервекс. Едно мукосолванче ако ме напъне кашлица, а тя май се опитва да идва. Но определено съм по-спокойна. За което съм ви много благодарна. Дори започна да ми просветва пред очите. То внушението е голяма работа.
Чак ви завиждам на сексуалните пориви. На мен силите ми стигат само да стигна до леглото. Но вече като знам тайната за селена... Аз иначе съм много доволна от витамин Е. С него секса ни стана много по-качествен. Преди си мислех, че това е върхът и едва ли може да има нещо по-добро. Но сегааааааааа...  Embarassed Embarassed Embarassed
Иначе съм болна, а???  Embarassed

# 374
Ето ме и мен! Hug Hug Hug
Еййййй,честито на новите бъдещи мамчета!  bouquetБУБОН-ще си двойна мама а?Честито миличка,голяма радост те е сполетяла! Hug Hug Hug
Момичета,.........ама какъв е тоя хормон,какво е това чудо! Shocked  Laughing Laughing LaughingАз ако съм на мястото на мъжете ви и поне мъничко се усъмня какво ще ми се случи-ще си плюя на петите и....да ме няма Mr. Green Mr. Green Mr. GreenАУУУУУУУУУ......ама за Амазонките ми напомняте! Laughing Laughing Laughing
Обаче съм сигурна че по Коледа най-често срещания подарък ще бъде  EFP preggo!От опит ви го говоря!По време на Ову-то така се бях разгорещила,че ми идеше стените да дращя Embarassed Mr. Green и вижте какво ми се случи... fertilization
Megita, mari_eta,BLACK_R,Goldie и dididi,вас всичките специално съм ви включила в писмото си до Дядката с брадата  love001,хубави подаръци да ви донесе!Предупредила съм го коооолко много сте слушкали през годината! newsm47

Общи условия

Активация на акаунт