Скоро ще дойде лютата зима, нека за всяка по БЕБЧЕ да има! 27.11-03.12

• 14 480
  • 428
  •   2
Отговори
# 210
titini благодаря за колетчето мила,а за грешките това е скъпа защото имам перхидрол по главичката,а и много често мисълта изпреварва пръстите и затова така се получава.взимам си бележка и ще се поуча Embarassed Blushмного се извинявам
newsm78 newsm78....ъъъъъъ....какви грешки? newsm78 Flutter

# 211
  • Варна
Даренце, слънце, я да не им вярваш на тези тъпи сайтове с още по-тъпи изказвания за възрастта на жените-майка ми роди сестра ми чак на 36 години, една приятелка е на 37 и чака дете, другата е на 32 и ще ражда около нова година. Не бой се Господ си знае работата и дано скоро те зарадва с девичка (те Девичките са ми слабост,защото сестра ми и мъжо са Деви).

А пък под секрет ще издам, че една колежка е бременна и аз много се радвам за нея защото опитваха 5-6год.

# 212
това за грешките е за ГОЛДИ Rolling Eyes

# 213
  • Бургас
mu6morokHug, трябва да развенчаем мита за блондинките Wink Благодаря за разбирането Heart Eyes
Бейбилав, гледам спотайваш се Mr. Green, как върви фоликулометрията?

# 214
само  ще кажа че в нас има скрити заложби който не ги разбира значи нищо не разбира(много умна мисъл нали) Laughingа който не ни харесва значи няма вкус Sunglasses

# 215
добро утро момичета мили,
барзам да ви се похвалиааааааааааааааа с  EFP   Heart Eyes
дай боже всяка от вас Heart Eyes
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 към вси4ки вас от сърце!

# 216
Я бързо да се разпиша за да ме посипят вирусчетата на ivalinai  Twisted Evil, че графиката ми съвсем се сбърка  newsm78. Пак е двуфазна, но е наопаки -- ако продължава така, до М ще изкарам трупна температура  hahaha

Ивалина, честито  Hug  bouquet

Хубав ден на всички  Hug

# 217
  • Чехия
ivalinai, И от мен една голяма   Hug , и честито, дано като първи пост днес повлечеш крак...  bouquet
 Като гледам доста раничко си станала за теста ..  Heart Eyes Heart Eyes
Момичета някой знае ли нещо за Wish-чето, видяхте ли снимки от сватбата, писала ли е  от тогава ?

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 08:36 от ivalex

# 218
добро утро момичета мили,
барзам да ви се похвалиааааааааааааааа с  EFP   Heart Eyes
дай боже всяка от вас Heart Eyes
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 към вси4ки вас от сърце!
ЧЕСТИТО, ИВАЛИНА!Пожелавам ти най-шеметната, весела и щастлива бременност с най- прекрасния резултат.  ylinfant newsm32
А днес утрото е наистина добро.

# 219
ivalinai , ЧЕСТИТООООООООООООО! Лека бременност!

Ехеееее - утрото наистина е добро!

Хубав четвъртък на всички!  bouquet

# 220
Добро утро на всички!
ivalinai, честито!!! Много раничко си станала, но рано пиле рано червейче яде... Да си много щастлива и спокойна, за да е здраво и щастливо бебчето ти!  Hug
При мен вирусчетата добре се развиват, но са от грипозните. За сега лекичко го карам... дано не се усложни де. Хайде - лек дин! И всичко най-най празнично!

# 221
Благодаря ви момичета!
Ми аз го мисля този тест от края на миналата седмица, но си бях решила да го направя след сряда...така че тази сутрин като ми дрънна будилника в 06:15 първата ми работа беше да направя теста...и съответно да ви се похваля!  Heart Eyes
Хайде дано да съм повлекла крак и да има още похвалили се  newsm44
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 още малко вирусчета !
Лек ден на всички

# 222
Добро утро и от мен.
ЧЕСТИТО на ivaliani - лека и щастлива бременост  с най-красивия финал baby
На останалите лек и успешен ден и дано новата бременлиика е на късмет.

# 223
  • Бургас
Добро утро, милички! Заповядайте

ЧЕСТИТО на новата бремелинка  bouquet
Ивалексче, гледахме снимки от сватбата на Уиш, страхотно красива булка!
Успешен ден от мен Hug

# 224
  • Пловдив
Ивалинаи честитооо  bouquet
Juturna може би днес тие ову-то затова ти е ниска Т.
Айде още някои да се похвали в последния ноемврийски ден.

Общи условия

Активация на акаунт