Американски колеж - двадесет и шеста тема

• 74 181
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
  • софия
Всяко зло за добро, без анкета пък по-бързо се взимат решения.

Център,  за да е удобно на всички: Кърниградска, номер 6 - Мърфис.

Петък, 24-ти от 18,30.
Резервация - американски колеж.

Който иска да се включи, а не е дал знак, да знае, че може да ми пише. Заложила съм буфер в бройката.

Добре дошли и до скоро Simple Smile

# 196
Амели, благодаря за организацията. До скоро

# 197
  • софия
Амели, благодаря за организацията. До скоро

Моля, моля, не беше проблем.

Просто ще помоля всеки, който е заявил участие наистина да дойде, защото не върви да се окажем наполовина и да сме отнели евентуален оборот на заведението.

# 198
  • София
Амели, моля те да ме включиш в бройката. Аз рядко пиша, но редовно чета и ще се радвам да се запозная наживо с всички вас. Hug

# 199
  • софия
Заповядай, добре си дошла! Simple Smile

# 200
  • София
Амели, и аз ще се включа Simple Smile. Ще дойда към 19:00-19:15.

Благодаря

# 201
  • София
Аз съм в бройката по дифолт, нали?

# 202
Нали заради теб преместихме датата Хахаха! Ще се радвам да те видя, да споделиш как се справяте след 1 година в странство  Simple Smile

# 203
  • софия

Амели, и аз ще се включа Simple Smile. Ще дойда към 19:00-19:15.

Благодаря

И двете съм ви преброила Simple Smile

# 204
  • София
ох и пльос, добре, че ме нарита Амели да ви изчета и много благодаря за организацията! лелеее, откога не съм ходила на такава среща...
една идея мога да закъснея, че офисът е на ужасно гмежно място, но предполагам няма да е по-късно от 18:45 и мога да взема мами с кола, ако има такива по траекторията младост - кръчмата

Черпя ви виртуално, защото един от древните герои в тази тема, моят Дивак, днес става на завидните 24, Beers Saxophone Wine Glass Tropical Drink Guitar Cocktail

# 205
Честит да е!

# 206
  • София
Да ти е жив и здрав и послушен!

Мен ще ме прибираш Simple Smile.

# 207
  • софия
Нещо съм си затрила поста...

Миленитка, да е здрав, щастлив, уверен и сбъднат!
Наздраве на цялото семейство!

Новата президентка на колежа влиза в длъжност малко по малко. Първите впечатления са много добри.

# 208
  • София
Честит рожден ден на младежа! Жив и здрав да е!

# 209
  • София
Благодаря ви за милите думи!

Ще си позволя един коментар/съвет - част от вас, особено тези, дет се знаем от темата от векове, знаят вечната ми мантра и мъка за мързела и безхаберието на рожденика и всичките съпътстващи тегоби дали не направихме мейджър грешка да е в Колежа: та, на всички, самотормозещи се мами с подобни мисли да кажа "недейте и не се тревожете!". Умните деца в Колежа получават толкова много там като комплексни знания, мироглед, отношение към света и живота, дори и в негативните страни като пословичното хамериканско лицемерие и как да се справят с него, че дори да не отговарят на мечтите ни и надеждите ни за реализацията им, притежават страхотен инструментариум да се справят и успяват сами. Разказвала съм вече, че Диването с единия английски и наръча soft-skills и знания от Колежа вече втора година има чудна работа, развива се, напълно самостоятелен е  и това, при все липсата на вишу и отказа да учи, проклетия му характер и още наличното отношение към околния свят, че "всичко дет фърчи, се яде".

Шарки, с глас се смея сама на твоята категоричност как ще те прибирам - ама тогаз ще трябва да стоиш, докат ми се пие Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт