Американски колеж - двадесет и шеста тема

• 74 183
  • 765
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ще имаме drink and drive ли? Аз ще пия, ти ще караш?

# 211
  • София
офф, добре, докат ми се седи, а и една бира може да смуче неопределено дълго, ако жегата не е голяма

# 212
Вярно ли е, че новата президентка се гласи да въвежда униформи? Била шокирана как се обличат учениците.

# 213
  • софия
Хайсхахахах нямам идея, но продължавашият коментар беше, че напоследък облеклото става все по-потресаващо… та кой знае, ноже да де влиза с радикални мерки ( шегувам се само, дсно е ясно)

# 214
Какъв продължаващ коментар?
Силно се надявам да не го въведе, но като гледам, идва от Китай, което не е много обнадеждащо.

# 215
  • софия
Какъв продължаващ коментар?
Силно се надявам да не го въведе, но като гледам, идва от Китай, което не е много обнадеждащо.
На колежанката продължаващият коментар, след като каза карткото “нямам идея”.
Да ти кажа с глас ме разсмя с този Китай, дано нямаш право.

# 216
Само на майтап споменах на моето думите АК+ униформа…
Погледна ме и каза: всъшност Иван Апостолов е много хубаво училище. Дали да не отида пак там😄😄😄
No comment!
Наш дзверо униформа не ще😄

# 217
  • София
Аууу не, само униформа не, че ще емигрирам ...

# 218
Аз пък съм ЗА униформите! И по физическо, също! Сестра ми работи в престижна международна фирма с високи резултати и заплати, и социални придобивки, ... и са с униформи!

# 219
По физическо шорти и бели тениски нали?
Ако може и за през зимата.

Карайки детето на училище, не съм видяла нищо шокиращо в облеклото на учениците, дори бих го определила в графа скучновато.

# 220
  • София
Само аз, значиии, съм забелязала  късите панталонки (най-късото късо). Няма нищо лошо да им въведат дрес код (button up), както е в престижните американски частни гимназии, че да
се научат с какво се ходи в офис на работа (иначе получаваме резултат в боджерната комисия на парламента деколте “всичко на тезгяха” и разпиляна коса с кокче мъфин в центъра - кадрите от снощи). Лично аз преди 15на години въведох ограничения как може да се ходи на работа (след изрязано потниче и къси панталонки на една привлекателна девойка), мъжката част се оплака, че не може да работи, някакви разконцентриращи мисли ги заливали. А тук имаме още по-млади кочета, дето хормоните им бушуват.

# 221
Дрес код, да, но не и униформа. Аз също не съм с впечатление, че децата ходят с шокиращо облекло, както и не съм останала с впечатлението за ,,панаир на суетата".

# 222
  • софия
Мрън каза, че нямало да ходи, ако имало униформи Laughing За дрес код съм твърдо "да". Нямам наблюдения как ходят. От време на време правя леки "предложения", но като цяло няма залитания, защото не обича да е център на внимание и рядко се налага.

Успешен последен файнъл на всички днес! Свърши и тази година.

# 223
Нашият син заминава на лятна програма в престижна частна гимназия в САЩ и получихме 2 страници с указания относно облеклото, Разбира се по-подробни са за девойките, вкл. колко да са широки презрамките на потниците и колко да са къси късите панталонки. За момчетата са за предпочитане поло тениски ( с якички) и да избягваме тениски с големи щампи и особено с нецензурни надписи.

# 224
  • София
За дрес код и аз нямам против.
Но винаги съм била против униформите в ученическа възраст, защото това е времето, в което децата намират своя стил  и изразяват себе си. Като тръгнат на работа вече е друго, стават по-улегнали, смеят се на собствените си тийн пориви.
Отделно, че ако са "брандирани", не ми се струва много безопасно за тях, предвид ширещите се антиамерикански настроения в милата ни родина. Но ако трябва да сме честни и с по-алтернативно облекло, също могат да си изпросят боя.

Общи условия

Активация на акаунт