Американски колеж - двадесет и шеста тема

• 74 184
  • 765
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
Аз понеже доста съм си повисяла пред бариерата, малко са, но има девойки по бюстиета с размера на сутиени.
То и в сегашния правилник има писано за прилично обоекло, но явно никой не прави забележка или тя остава скрита само за индивида, като е възможно да не и се обръща внимание.
Мярка като униформи според мен няма да бъде намесена от днес за утре без допитване. А стигне ли се до допитване, не вярвам родителите да се съгласят.
Ако се стигне до такова нещосе сържете с РУА. Бъдете РУА. А и всеки един родител самостоятелно трябва да отнесе вижданията и несъгласието си в писмен вид до училището. Стига вече с това- а, тръгвам си, да се оправят.
Пак да кажа-не вярвам да въведат, но щом има такъв слух все отнякъде тръгва.

# 226
  • София
Разбутахме кошера Simple Smile И разнесохме слуха още повече...

# 227
Дрескод е едно, но униформи съвсем друго.
Предполагам наистина, че има разни изключения на крайно неуместно облекло, както има и за други неща- например енергийните напитки са забранени, но е факт, че не само се пият в кампуса от някои, но и кенчета демонстративно се хвърлят в тревата.
А слухът предполагам тръгва от РУА. Мен ми го казаха като почти решен факт, но дано да е развален телефон.

# 228
  • софия
РУА нали нямаха дейност тази година?

# 229
  • София
Може да е от нелегалната РУА Simple Smile.

# 230
Не ми се вярва това с униформите. В старото училище бяха с униформи. Ходехме Май-Юни за взимане на мерки. Сукмани, тениски и т.н. После фирмата започваше да шие, че Септември трябваше да са готови. Бая организация си е това. За почти 1000 деца не мисля, че ще могат да го организират. Поне не и за следващата учебна година.
Наборката сега звънна. Гласът и трепереше от щастие, че файнълите и учебната година приключиха😄
Ей момичетаааааа, Еньовден е днес! Прекрасен ден за сбирка🍸

# 231
Момичета, знам че бях един от инициаторите за срещата, но току що ми се обадиха за възникнал семеен проблем и няма да успея да се включа Flushed

# 232
  • софия
Момичета, знам че бях един от инициаторите за срещата, но току що ми се обадиха за възникнал семеен проблем и няма да успея да се включа Flushed

Дано е нещо все пак дребно и лесно преодолимо!
Пожелавам ви бързо отшумяване и справяне!

# 233
Благодаря, Амели, надявам се да се справим по най-добрия начин.

# 234
  • Cobrs
Здравейте момичета, при нас има някакъв проблем с научаването на материала по физика, но въпреки усилията, които полагам да разбера какво се случва и защо не се получават нещата, а и как да се получат, не разбирам и не разбирам. Моля, ако имате единадесетокласник, който не се справя с предмета и яснота защо се случва това, пишете ми на ЛС.

# 235
  • София
Пу, първа да кажа колко хубава кръчмарска среща се получи 😁
Не знам дали Мърфис скоро ще посмеят да приемат други резервации с думата “колеж”, но аз благодаря на всички отзовали се и специално на организаторите за бързите и точни действия. Мисля, че това как в мнозинството си непознати един взвод жени не спряха да мелят, кикотят и споделят пет часа е порeдното доказателство колко са добри хамериканците в т'ва да създават community 😎 И се надявам сериозно и отговорно да подходим към обещанието си по-често да сплотяваме така “колектива”. 😄 (ся взводът да се разбира фигуративно, в смисъл на бойна (и шумна) войскова единица, иначе на численост бяхме като войсково отделение, което си е 1/4 взвод)

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 00:27 от Milenita

# 236
  • софия
Чудна си, Миленита! Изобщо беше истинско удоволствие да срещна всички ви! Благодаря ви, момичета, за тази прекрасна вечер! Много хбаво се и посмяхме!

Права е Миленита за общността. Така чуствам и аз нещата Simple Smile

Стискам палци за силни файнъли и прекрасно лято на хлапетата !

# 237
  • София
Чудесно беше!  Благодаря ви за страхотната компания!

# 238
  • София
И аз благодаря на всички ви! И пак, че да опозная и другия край на масата!

# 239
Ако не ни бяха помолили да влезем вътре, дали нямаше са сме още там? Wink тооооолкова хубава и приятна компания! И аз благодаря! До съвсем скоро виждане!

Общи условия

Активация на акаунт