Американски колеж - двадесет и шеста тема

• 74 051
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
  • София
За ПП ли става въпрос?
Дали всички паралелки са при един и същи преподавател?
Няма да мога да отговоря, но при поставения проблем тези два въпроса ми хрумва, че може да затруднят някого да даде мнение.

# 76
  • София
За момента и 23-ти, и 24-ти, и 25-ти са ми свободни, дано не стане някоя беля и да изпусна събирането.

При нас пък днес лъснаха 5 закъснения, та сега ще полага обществено полезен труд Bowtie

# 77
  • софия
Каси ще ти дам кооирдинати на супер топ място, изпробван хотел, който понякога пуска мега добри цени…. Близо до центъра и ставнително близо до райкс и ван гог музеи.
Може пък и сега да има добри дати.
Иначе гостелите по света, и по-конкретно Европа, са си съвсем добър вариант за младежи. Не се страхувайте. Това им е мястото за обмяна на инфо, нови познанства, спестяване на пари и в същото време сигурен подслон. По хостели мигат да си иставят и багажа на клпч ако транспорта им е късно а те трябва да се чекаутват. Така успяват още да се шматкат.
Когат да ск приготвят хеана сами, а могат и да си поръчат. Имат си съвсем страхотни обши части за чилаут както и конпютри, перални и всичко каквото им е необходимо като кухненско обзавеждане.
Не бих се притеснявала да пусна млад човек в ходтел. Много им е яко даже. Цвло съсайъри на бекпакъри така обикаля света Simple Smile
И няка на място си къпи ай амстердам кард

# 78
  • София
Боже, Амели, по телеграфа ли пишеш?! Изтекоха ми очите докат' те прочета. Joy

# 79
  • София
100% от телефон, шофирайки, от светофар на светофар Simple Smile

П.С. Аз всичко разбрах, да превеждам ли?

# 80
  • софия
С глас се смея
И да, естествено, че щях да се редактирам, но Шарки е права… светна зелено..:
Сега е такова задръстване, но все пак едва ли ще стигне за редакция….. довечера Simple Smile

пп: Призма, кажи че с добро? Моля те!

# 81
Амели,
Не знам какви хапчета пиеш, но искам от същите❤ Неуморна си бе жена😄
И трите дати са Ок за мен за сега. Имаме някакво лятно корпоративно парти около тези дати ама я ида, а не😉
Освен това съм Pro! Мога да уважа 2 сбирки в една вечер🍸

Има мейл от 6 Юни с инфо за документи, отстъпки от такси, връщане на помагала и т.н.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 18:58 от raly78

# 82
  • София
пп: Призма, кажи че с добро? Моля те!

Естествено. Но щом питаш, все пак изтрих.

# 83
  • софия
Призма бе, не трябваше, виж колко е смешно 😂
Боже, Амели, по телеграфа ли пишеш?! Изтекоха ми очите докат' те прочета. Joy
Теб пък защо чак сега те виждам….
Ох, не, не мога, голям смях ме гони тази вечер…
Рали, при мен не е хапчета, дадено ми e свисше да си шматкавея….

Тъй де, все се разбира поста, но все пак ето го с читав правопис:
Скрит текст:
Каси, ще ти дам кооирдинати на супер топ място, изпробван хотел, който понякога пуска мега добри цени…. Близо до центъра и сравнително близо до Райхс и Ван Гог музеите
Може пък и сега да има добри цени.
Иначе хостелите по света, и по-конкретно Европа, са си съвсем добър вариант за младежи. Не се страхувайте. Това им е мястото за обмяна на инфо, нови познанства, спестяване на пари и в същото време сигурен подслон. По хостели могат да си оставят и багажа на сигурно, под ключ, ако транспорта им е късно а те трябва да се отпишат от хостела. Така успяват още да се шматкат.
Могат да си приготвят храна сами, а могат и да си поръчат в локалното ресторантче/барче. Имат си съвсем страхотни общи части за “чил” както и компютри, перални и всичко каквото им е необходимо като кухненско оборудване.
Не бих се притеснявала да пусна млад човек в хостел. Много им е яко даже. Цяло общество на бекпакъри така обикаля света Simple Smile
И нека на място си купи “I AMsterdam” ката

# 84
Много ще съм благодарна за координатите на този хотел.
Сега се сещам, че може и да не мога да хо пусна сам, защото няма 18г. Дали ще е проблем?
Каква е тази карта Амстердам?

# 85
Здравейте, имам въпрос към мамите с деца в 11кл.
Според детето, преподавателят по Геометрия е дал задачи за подготовка за тест, които са нямали общо със тези от теста. По-лошото е, че материалът от въпросното писмено изпитване не е бил преподаден?! Към момента не е наясно с текущата си оценка, защото не е проверен тест, правен преди 2 седмици, а от вчера очаква резултат на следващ.
Не се решават повече от 2 задачи в клас, а след това се дават доста сериозен брой тежки задания, за които децата нямат необходимите знания и умения да решат.
Всичко това се твърди от моят син, но аз не знам дали е така и няма как да проверя. Показва ми тук някаква тетрадка с доста оскъдни записки, ама дали е записал всичко?! Притеснявам се да не се е забъркал в някакъв личен конфликт, защото винаги има собствено мнение по всички въпроси и винаги е прав.
Та, ако има мами на деца от този випуск, моля да ми дадат обратна връзка относно часовете по Геометрия. Знам, че вече е късно да се направи каквото и да било, но поне ще разбера дали “грешката е в моя телевизор” Wink

Категорично има големи проблеми в катедрата по математика. За 11ти клас, потвръждавам - непреподаден материал или преподаден в часа преди теста, после даван в тестове, липса на инфо какво точно ще се даде на теста. Преподаването като цяло е на много лошо ниво, поне в нашия клас, няма координация между учителите, няма яснота кога може и кога не може да се прави мейкъп - поне не е по правилата на катедрата. Доста е разочароващо като цяло. За биология -  няма и да коментирам. Там нещата изобщо не са розови.

# 86
Здравейте!
Аз съм от майките на кандидат-колежаните.
Има ли някъде информация колко деца са приети след 8 и 9 клас през последните няколко години? Последната информация, която намерих е от 2013 https://danybon.com/chastno-obrazovanie/top-20-american-college-sled-8-i-9-class/
Ние очакваме второто класиране с резултат 50.98% и141-во място при момичетата. Разбрах, че има прием и след 8 клас, надеждата умира последна Simple Smile

# 87
Autumn leaf,
Всяка година броят на поканените резерви е различен. От 0 до 30+… Тази година момичетата след 110 място са с по-висок бал, така че 100% първите поканени резерви ще са момичета. Баловете може да видиш в сайта на Данибон.
Изчакай до края на приема. Ако детето все още не е сред поканените може да помогна с инфо как се случват нещата след 8 клас.

Преди години Prizma помогна на мен точно за кандидатстването след 8 клас❤ Сега е мой ред😄

# 88
raly78, много благодаря за бързия отговор!
Запозната съм с класацията и осъзнавам, че броят на резервите зависи от незаетите места. Ще почакаме още малко - остана месец до заветното второ класиране. Успех на всички! Simple Smile

# 89
Имам спомен, че тази година обявиха, че няма да има прием след 8 клас, поправете ме, ако греша.

Общи условия

Активация на акаунт