Февруарски мами - 2023!

• 53 605
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, забелязах ,че погледната  седмица ми се появиха пъпки по цялото лице и се притеснявам и не знам с какво да ги мажа. На вас появява ли ли са се пъпки,  предпилагам, че най-вероятно хормоните са причината.
Отделно сега предстои втория за мен преглед и се притеснявам дали всичко с бебето е наред.
В 8 г.с. съм, прегледа дали ще е с коремен ехограф според вас?
Отделно ме поканиха октомври  да съм шаферка на сватбата  на моя приятелка и се притеснявам  как ще изглеждам и ще се чувствам през този ден. Май ще откажа.

От хормоните е. Но ако те притеснява ходи на кожен. За мазане нз аз само крем за хидратация слагам,даже и без фактор и се замислих тези дни ,че трабва да си взема фактор,защото сега излизат петна и може да ни навреди слънцето. А за прегледа аз бях на 21 и сега съм на ФМ чак на 03 август. И се замислям да си запиша ли друг час за преглед? Но от друга страна ако съм ок няма сми да се филмирам,каквото трябва ще стане.  Аз се отказах от морето тази година ,на планина ще ходим,просто ме е страх ,бях запазила в Гърция и там е по топло от тук а аз едвам издържам,все ми е зле и ми се 🤮 и просто не съм за никъде. Септемри ако съм по добре може да отскочим да нашето да видя това море,защото много го обичам. Бъдете здрави и се пазете🙂

# 166
И на мен постоянно  ми се гади и за сега не мислим да ходим на море, ще видя как ще се чувствам август, евентуално до нашето да отскочим  за малко.
А най-вече за въпросната  сватба се притеснявам, понеже още е много рано и на никого от близките и приятелите  не сме казвали радостна новина, но ще трябва са кажа на моята приятелка причината, поради която няма да мога да съм шаферка.
 Няма да издържа, си мисля, целия ден и взимане на булка и църква и т.н. ще съм тогава в 5 месец и някоя седмица и не мига от сега да предвидя, а и другите шаферки сега поръчват рокли, аз как да поръчам, като не знам каква точица мога да съм до тогава.

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 15:16 от hintt

# 167
  • Варна
На мен също ми излязоха по деколтето. Малки, ситни и червени.Мажа само с лавандулова вода, но няма особен ефект
Момичета, забелязах ,че последната  седмица ми се появиха пъпки по цялото лице и се притеснявам и не знам с какво да ги мажа. На вас появявали ли са се пъпки,  предполагам, че най-вероятно хормоните са причината.
Отделно сега предстои втория за мен преглед и се притеснявам дали всичко с бебето е наред.
В 8 г.с. съм, прегледа дали ще е с коремен ехограф според вас?
Също ме поканиха октомври  да съм шаферка на сватбата  на моя приятелка и се притеснявам  как ще изглеждам и ще се чувствам през този ден. Май ще откажа.

# 168
  • London
Момичета, някоя от вас ще прави ли пренатален тест (като Пренатест, Хармони, и тн) и ако да кой сте избрали?

# 169
Момичета, някоя от вас ще прави ли пренатален тест (като Пренатест, Хармони, и тн) и ако да кой сте избрали?
Ние мислим да правим, да не кажа, че сме го решили на 100%. Май най-клояна към Vision, може би защото обмсляме вариант за съхранение на стволови клетк и си ми казаха всички отстъпки, докато от другите две фирми ме отбиха с отговора: "Нека мине пренатеста, тогава ще говорим за отстъпки". А мен ме интересува сега, за да предценя къде си изнася. Верно, че за стволовите клетки има много подробности, но май ще е Vision.

# 170
  • London
Ние мислим да правим, да не кажа, че сме го решили на 100%. Май най-клояна към Vision, може би защото обмсляме вариант за съхранение на стволови клетк и си ми казаха всички отстъпки, докато от другите две фирми ме отбиха с отговора: "Нека мине пренатеста, тогава ще говорим за отстъпки". А мен ме интересува сега, за да предценя къде си изнася. Верно, че за стволовите клетки има много подробности, но май ще е Vision.

Съвсем бях забравила за стволовите клетки. При първото раждане не сме съхранявали, но ще разуча този път.

# 171

Съвсем бях забравила за стволовите клетки. При първото раждане не сме съхранявали, но ще разуча този път.
От едната фирма ми казаха, че имат трансфер на стволови клетки на деца с аутизъм и след 6 месеца имало голяма промяна в поведението им.

# 172
Аз! Пренатест, пакетът е премуим стандарт плюс

# 173
  • London
Днес сутринта имах кафеникаво зацапване (6г.с. + 1 ден съм) Sad прочетох, че щом е кафяво е стара кръв и в повечето случай не е притеснително, нооо много се притесних! Не ми се е случвало с първата бременност.
Някоя от вас имала ли е такова зацапване?

# 174
Аз имах една точка мноого светлокафяво и една точка светлорозово след две седмици. АГ каза, че е нормално. Според мен се свържи с твоя АГ - за да ти е спокойно.

# 175
  • London
Аз имах една точка мноого светлокафяво и една точка светлорозово след две седмици. АГ каза, че е нормално. Според мен се свържи с твоя АГ - за да ти е спокойно.

Живея в Лондон и първата ми консултация (и то без видеозон) е чак на 25-ти юли.. И при мен беше светло кафяво, ще видя какво ще стане следващите 1-2 дена и ако продължи ще отида на частен преглед

# 176
Здравейте, скъпи мамчета, записвам се и аз Simple Smile
Утре съм на преглед трябва да видим сърчицето и дай боже всичко да е нормално.
Вие как се чуствате, имате ли симптоми?
На 27.06.2022 бях на АГ преглед, там видяхме ембриончето, преди това имах леки болки долу, гадене, отпадналост, болезнени зърна,  но ден след самия преглед нямам никакви симптоми, дали е нормално или не вече не знам.
Правихте ли си някаква изследвания, преди или сега? Попитах АГ тогава, той ми каза много е рано, има време за изследвания, но аз се притеснявам, че нито аз, нито приятеля ми сме си пускали нещо преди забремененяване.
Първа бременност ми е и съм леко притеснена за всичко
Вече нямам търпение за утре, не знам ако така нямам търпение, как ще изкарам 9 месеца Joy /шегувам се/

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 14:56 от Petyaaa7

# 177
Здравейте и от мен 😁
Присъединявам се към вас с термин 05.02.23г. Втора бременност ми е, имам момче на 4г.
На 21.06 чухме сърчицето, следващият преглед ми е на 14.07. Малко ми е притеснено,тъй като бъдещият батко донесе някакъв вирус и вече 10 дни кашлям като магаре. АГ ми изписа сироп и хапчета,но не минава....
Може ли да сложите линк към Фейсбук групата?

# 178
Днес сутринта имах кафеникаво зацапване (6г.с. + 1 ден съм) Sad прочетох, че щом е кафяво е стара кръв и в повечето случай не е притеснително, нооо много се притесних! Не ми се е случвало с първата бременност.
И аз имах, не съм лекар и не мога да кажа на 100%,  но мога при мен да ти кажа как беше. Имах и много се уплаших на като ме прегледаха АГ ми каза ,че това не било кафяво течение и че не е от матката. Изписа ми нош па но по скоро за болките в корема и на другия ден нямах нищо. Каза ми че няма страшно. За нормално нз. Но и при мен беше към 6 седмица . Може и нормално да е.Успех

# 179
  • London
И аз имах, не съм лекар и не мога да кажа на 100%,  но мога при мен да ти кажа как беше. Имах и много се уплаших на като ме прегледаха АГ ми каза ,че това не било кафяво течение и че не е от матката. Изписа ми нош па но по скоро за болките в корема и на другия ден нямах нищо. Каза ми че няма страшно. За нормално нз. Но и при мен беше към 6 седмица . Може и нормално да е.Успех

Мерси, че сподели Simple Smile от сутринта няма нищо, така че се надявам всичко да е ок.

Общи условия

Активация на акаунт