Февруарски мами - 2023!

• 53 612
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Хуморът му е малко просташки. Точно това не ми харесва като държание.
А иначе, Панайотова ме следеше на доплер заради риск от лош кръвоток и спиране на растежа на бебето. Всяка седмица ходех при нея. С изключение на една седмица, в която тя беше отпуска и ми каза да му предам от нея, че задължително трябва да ми пусне доплер. Той  по принцип гледаше с насмешка на това, което казваше тя.  Пусна ми доплер, но го пусна 3-4 пъти, докато покаже нормален кръвоток. Като отидох при Панайотова седмица по-късно, в първия й работен ден след отпуската, бебето беше ужасно изостанало, с недобри тонове, а водите бяха намалели. Т.е. още предната седмица е имало проблем, а Кръстев го пренебрегна. Влязох по спешност за раждане. Бебето беше ужасно дехидратирано, защото седмица не се беше хранило. 2кг се роди и 4 дни беше на системи, за да го закрепят. Всичко това можеше да се избегне ако Кръстев беше взел мерки.
Аз доста порових за него, но масово има негативни коментари … което противоречи на мнението на Чапанова и много се обърках ….

# 151
  • London
Здравейте, включвам се и аз с термин 28.02.2023. Втора бременност, имам момче на 3.5 години Simple Smile

# 152
Здравейте включвам се и аз при вас с термин 17. 02, втора бременност имам момченце което през август ще навърши 4. Вчера за пръв път чухме сърчице и затова се престраших да пиша.Лека и успешна бременност желая на всички Simple Smile

# 153
Скрит текст:
Хуморът му е малко просташки. Точно това не ми харесва като държание.
А иначе, Панайотова ме следеше на доплер заради риск от лош кръвоток и спиране на растежа на бебето. Всяка седмица ходех при нея. С изключение на една седмица, в която тя беше отпуска и ми каза да му предам от нея, че задължително трябва да ми пусне доплер. Той  по принцип гледаше с насмешка на това, което казваше тя.  Пусна ми доплер, но го пусна 3-4 пъти, докато покаже нормален кръвоток. Като отидох при Панайотова седмица по-късно, в първия й работен ден след отпуската, бебето беше ужасно изостанало, с недобри тонове, а водите бяха намалели. Т.е. още предната седмица е имало проблем, а Кръстев го пренебрегна. Влязох по спешност за раждане. Бебето беше ужасно дехидратирано, защото седмица не се беше хранило. 2кг се роди и 4 дни беше на системи, за да го закрепят. Всичко това можеше да се избегне ако Кръстев беше взел мерки.
Аз доста порових за него, но масово има негативни коментари … което противоречи на мнението на Чапанова и много се обърках ….

Ами, факт. Тя може да го харесва, него и хумора му... не бих се следила пак при него. Беше на смяна като бях в родилното, видя ме и дори не каза едно здрасти. Все едно не ме познава. Още по-лошо впечатление ми направи.

# 154
Здравейте.Ще ходите ли на море? Или планина?

# 155
Да , цяло ляга ще сме във Варна. Ходихме на плаж 2-3 пъти , но аз не влизам във водата. Страх ме е от гъби и всякакви инфекции.

# 156
И ние мислим да ходим на море, но няма да влизам във водата, може би ще си мокря само краката, както и мисля по обяд да не сме на плажа.

# 157
Ще ходим на море, края на август. Мисля да влизам в морето. Рискът от гъби е по-скоро от басейн, в солената вода няма как да виреят според мен. Ние винаги ходим рано сутрин на плаж, прибираме се към 11ч и ако ни се ходи пак, отиваме следобед към 17ч. Пак така ще правим. И ще стоя предимно на сянка.

# 158
Моят АГ ме посъветва, ако влизам в морето, веднага след като излезна да сменя банския със сух. 😊

# 159
Торнадо, как си? Намери ли решение на проблема?

# 160
Тази седмица имам консултация при двама АГ.Ще стане ясно след прегледите.Толкова ми е напрегнато ,иска ми се час по скоро да знам какво ми предстои .Знам,че ако ги махна цял живот ще ги мисля и ще ми е мъчно.

# 161
Сигурно ще е така... Дано се случи най-доброто за теб. Стискам палци!
Пиши по-често, ако имаш нужда от подкрепа, никой не те осъжда или нещо.
Аз също, след като ми се обадиха да ми кажат, че ще правим трансфер на две ембриончета, казах, че не искам двуплодна бременност. По много причини, най-вече, защото ме е страх, че няма да успея да износя две. С риск да не стане нищо, защото се връщат две, за да е по-сигурно, че някое от тях ще се хване, сложихме едно.

# 162
Благодаря🙂ще пиша какво е станало след прегледите .Обмислях и редукция на единия ембрион,но това.се прави май само в инвитро клиниките.Някой ако е по наясно,ако може да сподели?

# 163
Дори така да е, ин витро клиниките не са само за ин витро.
Примерно аз ходя в Надежда, София. Там се следят бременности и се правят всякакви манипулации, без значение дали бременността е спонтанна или след ин витро. Включително и ембриоредукция.

# 164
Момичета, забелязах ,че последната  седмица ми се появиха пъпки по цялото лице и се притеснявам и не знам с какво да ги мажа. На вас появявали ли са се пъпки,  предполагам, че най-вероятно хормоните са причината.
Отделно сега предстои втория за мен преглед и се притеснявам дали всичко с бебето е наред.
В 8 г.с. съм, прегледа дали ще е с коремен ехограф според вас?
Също ме поканиха октомври  да съм шаферка на сватбата  на моя приятелка и се притеснявам  как ще изглеждам и ще се чувствам през този ден. Май ще откажа.

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 11:37 от hintt

Общи условия

Активация на акаунт