Февруарски мами - 2023!

• 53 674
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте. В 8 седмица съм, първа бременност. От два дни съм с кафяво течение, не много силно, но достатъчно, за да се притеснявам. Имам час за лекар в средата на седмицата. Засега пия Дуфастон по схема и но шпа. Вероятно е нормално, но на този етап трудно се овладявам да остана спокойна при всяко необичайно нещо, което ми се случва.

Посъветвай се с лекар

# 211
Здравейте, бъдещи мамчета.  Бихте ли споделили активен линк към фб групата и дали имате ниско кръвно и как се справяте с него?

# 212
Здравейте, бъдещи мамчета.  Бихте ли споделили активен линк към фб групата и дали имате ниско кръвно и как се справяте с него?

Здравей! Към 15.00-16.00ч ми се доспива много и повечето дни след тези часове нямам сили да ходя до WC  с ниско кръвно съм и си мислех че е от това ноо днес пак съм едвам жива и реших да го премеря и видях че ми е ок. Така че умората авно е нормално състояние. Твоето кръвно колко е?

# 213
93/68 и не се чувствам добре при тези стойности,  но откакто пия айран с доста сол, позакрепих положението

# 214
Здравейте, насочили ли сте се вече при кой ще водите ЖК и при кой ще раждате?

# 215
Аз ходя на женска консултация при Яна Мерджанова, към момента съм много доволна. Мисля да не си избирам определен лекар, точно който да ме изражда, защото ми прави впечатление, че избереш ли си лекар, за да си улесни графика, накрая винаги намира причина да родиш секцио. Мисля, че ако всичко върви нормално по време на бременността, който и лекар да е на смяна, ще се справи, освен ако разбира се по медицински причини наистина не се наложи секцио. Иначе съм се насочила към Селена или Торакс

# 216
  • София
Аз днес се записах за ЖК в Надежда, при доктор Даниел Георгиев. Той по принцип прави фетална морфология, но има часове и за жк. А и беше единственото познато име от тези, които ми изброиха. Първият ми преглед по ЖК, ще е на 03.08. Преди това, на 25.07, съм на фетална морфология.

# 217
Някой от вас знае ли след колко време излизат резултатите от скрининга? Предполагам ултразвука веднага казват, но от кръвните изследвания?

# 218
Здравейте, момичета Blush
И аз да се запиша. 7 седмица съм и вчера бях на преглед, чухме и сърдечен пулс. Втора бременност ми е. И както при първата, отново ми е много лошо. Гади ми се по цял ден и имам горчив вкус.

Може ли линк към групата във фейсбук?

# 219
Момичета, колко след първата фатална морфология  обикновеното  викат на следващия  преглед, понеже доктора, който съм харесала за ЖК ще отсъства целия август, а за септември месец му бил пълен графика.

# 220
Момичета, колко след първата фатална морфология  обикновеното  викат на следващия  преглед, понеже доктора, който съм харесала за ЖК ще отсъства целия август, а за септември месец му бил пълен графика.

Сега ме викат 2 седмици по-късно, предния път май 4. Множко е до октомври май, моята ѝ е патологично пълен графика, ама бременните ги вмества. Ако не успееш да си запазиш 9 месец час, какво, няма да те гледа ли Grinning

# 221
Здравейте, момичета! Присъединявам се към вас с термин 09.02.2023г. Втора бременност ми е, имам момче на 2.7години. Малко ми е още шок от новината че съм бременна, защото по принцип съм с една маточна тръба, първата ми бременност е чрез инсеминация и ми казаха че ако искам второ дете ще се случи трудно. Но ето че е факт. Последния ми цикъл беше на 30 април и от тогава на няколко пъти имах кафеникаво зацапване, мислех че имам киста или полип или нещо такова и вчера бях на преглед, то се оказа бременност. Видяхме го, чухме сърчицето❤️надявам се всичко да е наред

# 222
Някой може ли да ми каже какво означават изследванията.

# 223
Има левкоцити, значи има някаква инфекция, но поне няма гъби. Лактобацилите трябва да са повече, а не редуцирани. Т.е. нарушена е нормалната среда. Има едни глобули с лактобацили, аз съм си слагала. Не помня името.
Общо взето лекар трябва да каже какво що.

# 224
Здравейте Simple Smile Ще се престраши ли някой с термин Февруари 2023, да си стискаме палци заедно Simple Smile

Здравейтеее и от мен,стискаме палци🌷

Общи условия

Активация на акаунт