Февруарски мами - 2023!

• 53 720
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
Включвам се с термин 08.02.2023🍀🍀🍀
Здравейте Simple Smile Ще се престраши ли някой с термин Февруари 2023, да си стискаме палци заедно Simple Smile

Здравейтеее и от мен,стискаме палци🌷

# 226
Здравейте прекрасни бъдещи мами! И аз се включвам с термин 25.02.2023г. И тъй като не успях да открия група във фейсбук създадох такава, но в последствие открих, че тук е пускана и опитах да последвам линка към групата, но не се получи и за всеки случай ще оставя тази която създадох аз, за да се съберем, но с удоволствие, ако вече има все пак такава ще се включа в нея и ще изтрия тази, само ме уведомете 😊 благодаря предварително
Линк - https://www.facebook.com/groups/1665189130516393/?ref=share

# 227
Здравейте момичета, предстой ми фм другата седмица, ходя в болница Щерев и запазения ми час е при доктор Искилиева, може ли да ми кажете колко време продължава прегледа. Някой ходил ли е при нея, какви са ви мненията?

# 228
Някой може ли да ми каже какво означават изследванията.

Моят резултат е същият, АГ каза че е нормално левкоцитите да са завишени заради бременността, а за лактобацилите ми каза да си взема Биозин пробиотик фем

# 229
Момичета имам въпрос. Ако веднъж си се записал за ЖК можеш ли да се запишеш при друг доктор? И ако се запиша в Токуда примерно но ЖК мога ли и в държавна болница по ЗК, продполагам че в Токуда не е с направление. Благодаря предварително? 😊

# 230
Аз обмислям за направя същото - да се запиша в Надежда, с платени пакети, а за раждането да отида в Майчин дом по здравна каса, без избор на екип дори, защото така или иначе нямам мнения и препоръки за определен лекар, а си мисля, че там всички би трябвало да са добри.
Може да се смени лекаря по жк, защо не.

# 231
Karollina, и аз съм се записала при Искилиева и аз съм другата седмица в сряда в 11:30. Чух доста добри отзиви за нея от друг човек. Казаха ми, че била доста внимателна и отделяла време.
Аз се чудя къде да се следя, малко ми е странно да се следя на едно място и после да раждам на друго. В майчин дом са си специалисти. За избор на екип и аз малко се колебая. Иначе в Щерев е 1200 лв следенето и доколкото разбрах естественото раждане е 2000 лв. Не знам, не мисля да се лишавам от здравна грижа, но смятам, че специалисти има и на други места, освен това после да чакам пред комисия да ми даде болничен, някак си искам да си го спестя..

# 232
Аз много се чудя пък обратното, да се следя в държавна болница стига всичко да е ок и да родя в Токуда,там съм си избрала(все още). Като си плащам осигуровки да има смисъл.Нооо и аз нз кво да правя и къде да ходя, ще изчакам ФМ и тогава ще си запиша час някъде .

# 233
Здравейте, и аз съм с термин 12 февруари 😊 . 10 г.с доста тегаво е положението засега откъм гадене и повръщане 😁

# 234
Здравейте, и аз съм с термин 12 февруари 😊 . 10 г.с доста тегаво е положението засега откъм гадене и повръщане 😁

Здравей,и аз съм с термин 12.03, но пък по на докторката ехографа съм в 11 седмица и 2 дена ,според моя календар съм 11 +4 ,
Като се обадих за Дауна едните ме изкараха 10 седмица  и 4 дена не знам всеки различно ме изкарва хаха

# 235

Здравей,и аз съм с термин 12.03, но пък по на докторката ехографа съм в 11 седмица и 2 дена ,според моя календар съм 11 +4 ,
Като се обадих за Дауна едните ме изкараха 10 седмица  и 4 дена не знам всеки различно ме изкарва хаха

Хаха шантава работа, аз си следя моите в приложение и засега всичко ми съвпада с  прогнозите на докторите,които са ме преглеждали досега.Странно е,че всеки ти казва различно, ако сметнат от последния цикъл правилно не би трябвало да има разлика🤔

# 236
Какво е това приложение?

# 237
Момичета ,с темперетура и болки в гърлото какво пиете ? 😳

# 238
Парацетамол и хималая за смучене. Може също топла вода с мед и лимон

# 239

За Т > 38 градуса - Парацетамол; < 38 - нищо.
За гърло - Йалоклийн спрей за гърло или Ефизол таблетки за смучене. От билковите чайове най-безопасни са  тези с лайка и с джинджифил, като може да добавите и мед/лимон.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 20:50 от penny_

Общи условия

Активация на акаунт