Февруарски мами - 2023!

• 53 727
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
Какво е това приложение?

Pregnancy + 😊

# 241
Момичета ,с темперетура и болки в гърлото какво пиете ? 😳
Биозин мама

# 242
  • София
Момичета ,с темперетура и болки в гърлото какво пиете ? 😳
Гаргара със сандрин, фитолор за смучене. За темп. Са ти написали момичетата, над 38, парацетамол . Аз изкарах преди седмица нещо с гърлобол и така се оправих. Фитолор ми го изписа Джи пи, но го консултира с АГ. Сандрин най-много помага, но поне по 15 гаргари на ден.

# 243
Момичета, появи ми се ужасно кървене на венците. Какво мога да взема за жабурене евентуално?

# 244
Момичета, появи ми се ужасно кървене на венците. Какво мога да взема за жабурене евентуално?

Ако кървенето е причинено от пародонтит или гингивит, като вода за уста мога да ви препоръчам Parodontax. Също е хубаво с такава паста да си миете и зъбите. Приемайте и по 1000 мг витамин С дневно.
Ако приемате лекарства за разреждане на кръвта, обсъдете дозата с лекуващия лекар.

# 245
Аз от няколко години ползвам сандрин. На билкова основа е и събира венците веднага.

# 246
Венците са ми много слабо място и много проучвах с годините как да направя така, че да не са постоянно възпалени и кървящи. Най-вече почистване на зъбния камък с ултразвук и жабурене със сандрин след това. Най-големи проблеми стават с венците, когато не се почиства редовно зъбния камък - от горчив опит с първата бременност. Накрая чак ми се разместиха зъби (след раждането се оправиха). Сега го почистиха с ултразвук в началото на бременността и засега са ми добре, пу пу!

# 247
Да се запиша и аз с термин 13.02. Чета ви от началото, но се включвам малко късно защото чаках да мина първите седмици, а и ми беше адски лошо. Сега гаденето намаля и нещата са по добре. Това ще ни е четвърто детенце.

# 248
Да се запиша и аз с термин 13.02. Чета ви от началото, но се включвам малко късно защото чаках да мина първите седмици, а и ми беше адски лошо. Сега гаденето намаля и нещата са по добре. Това ще ни е четвърто детенце.

Поздравления!
 Значи ще се допитваче до теб! 😊

# 249
Здравейте, момичета ....
Имате ли странни болки , придърпвани я или по точно неразположения в областта на влагалището ?
Не мога точно да обясня какво усещам. Скоро съм на лекар , но ми се иска да чуя и вас 😄Kiss

# 250
Ралица Петрова 679786 - при мен по-скоро са яйчниците и матката, но при всяко малко по рязко завъртане, или покашляне - яйчниците ме срязват като с нож, а матката имам чувството че я усещам през цялото време как се разтяга.

С таткото, който е много висок (а аз съм много нисичка)се шегуваме, че ембриончето сигурно много бързо расте и ще прилича на него 😁

Но в сериозен тон - винаги най-добре лекар да си каже.
Моят беше категоричен, когато попитах за но-шпа - колкото по-малко лекарства, толкова по-добре 🤷 и сега си дерзая ... :/
Здравейте, момичета ....
Имате ли странни болки , придърпвани я или по точно неразположения в областта на влагалището ?
Не мога точно да обясня какво усещам. Скоро съм на лекар , но ми се иска да чуя и вас 😄Kiss

# 251
Ралица Петрова 679786 - при мен по-скоро са яйчниците и матката, но при всяко малко по рязко завъртане, или покашляне - яйчниците ме срязват като с нож, а матката имам чувството че я усещам през цялото време как се разтяга.

С таткото, който е много висок (а аз съм много нисичка)се шегуваме, че ембриончето сигурно много бързо расте и ще прилича на него 😁

Но в сериозен тон - винаги най-добре лекар да си каже.
Моят беше категоричен, когато попитах за но-шпа - колкото по-малко лекарства, толкова по-добре 🤷 и сега си дерзая ... :/
Здравейте, момичета ....

Привет, и аз имах такива болки може би няколко седмици, но слава богу вече отминават. Бях много притеснена, но моя доктор каза, че до края на третия месец всяка болка която е търпима и непостоянна е нормална Grinning

# 252
Миналия ден бях на фетална морфология и пуснахме биохимичен скрининг.Чакаме резултати.
Доктора каза, че бебенцето върви със седмица напред.
Продължавам си фклиевата  киселина и витамини Фемибион.
В 11+5  г.с съм.
Доволна съм от прегледа, доктора беше много детайлно и отделяне време на всяко нещо да обясни.
Вие какви витамини приемате?

# 253
Миналия ден бях на фетална морфология и пуснахме биохимичен скрининг.Чакаме резултати.
Доктора каза, че бебенцето върви със седмица напред.
Продължавам си фклиевата  киселина и витамини Фемибион.
В 11+5  г.с съм.
Доволна съм от прегледа, доктора беше много детайлно и отделяне време на всяко нещо да обясни.
Вие какви витамини приемате?
Удобно ли е да попитам защо пиете фолиева и фемибион, нали във фемибиона 1 има фолиева к-на?

# 254
Докторът каза да си продължа фолиевата киселина, а фемибиона не каза да спра за сега  след около месец ще съм пак на преглед и ще видим какво ще каже.

Общи условия

Активация на акаунт