Февруарски мами - 2023!

• 53 789
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, ще правите ли (правихте ли) генетичен тест и какъв?
Аз правих, vision

Тези, които ще ходите на море говорили ли сте с АГ. Фактор 50 ли трябва да се ползва, цял бански или може половинки и само под чадъра или?😁

Извинявай, само да те попитам в коя седмица го направи?
Моя док каза да внимавам със слънцето, ако може с цял бански, сутрин и вечер по хладното само на плаж,  да избягвам влизането във водата, общо взето да си стоя под чадъра Grinning
В 10+5, даже бях на тръни, защото съм на фраксипарин и само го бях поизтеглила, но не го пропуснах и не се знаеше дали ще успят да извлекът нужното ДНК, но са успели 😊.
На Vision са positive/negative.

# 286
  • London
Аз ще правя Хармони другата седмица, тогава ми е и първия преглед с видеозон.. нямам търпение да видя вече нещо Grin

# 287
Аз бях на море. В общи линии стоях под чадъра и не съм се мазала особено, а в жегите- в стаята. И на мен док ми каза да не влизам във водата, та само малко джапах.
На Vision и на Nifty резултатите в проценти ли са или с "positive/negative"? Утре съм на преглед и ще разпитам и док. Тръпна дали всичко ще е ок.

NIFTY Pro също е с positive/negative

# 288
Привет и от мен,

тези, които сте правили теста на Vision, и имате вече резултат, за всяка една мутация ли имате становище (positive/negativ) или за целия тест?
Моите резултати излязоха още в петък, обади ми се и представителката, но имам само обобщен резултат, че тестът е негативен, а аз очаквах за всяка изследвана генетична аномалия.
 При вас как са? Simple Smile
Бях в 10+2, също много се притеснявах дали ще извлекат ДНК, но са успели.
Също не пропуснах клексана предния ден Simple Smile

# 289
BellAaAa, а няма ли да го пратят по имейл с всички детайли?
Привет и от мен,

тези, които сте правили теста на Vision, и имате вече резултат, за всяка една мутация ли имате становище (positive/negativ) или за целия тест?
Моите резултати излязоха още в петък, обади ми се и представителката, но имам само обобщен резултат, че тестът е негативен, а аз очаквах за всяка изследвана генетична аномалия.
 При вас как са? Simple Smile
Бях в 10+2, също много се притеснявах дали ще извлекат ДНК, но са успели.
Също не пропуснах клексана предния ден Simple Smile

# 290
Имам документ на английски изпратен.
Какво имаш предвид всички детайли?

# 291
И моя е на английски, пише че е негативен и, че хромозомите са си колкото трябва. Предполагам, че ако имаше проблем щеше да пише за кой синдром точно е.

# 292
qni

Да, такъв е и моя-общо 2 странички с процент точност на теста и грешка, както и резултатът и обобщена информация за всички изследвани хромозоми.  Просто аз явно съм останала с впечатление, че срещу всяка една хромозома трябва да има резултат (positive/negative)... та затова исках за сравня. Simple Smile

# 293
редактирам се -> BellAaAa , докато успея да изнамеря линковете и да направя скрийншот виждам че си писала 😁 точно за детайлите 👍

В сайта на Veracity ( https://nipd. com/products/ prenatal/veracity-patients/) - надявам се да не се сметне за реклама, но не знам как да го направя скрито - има следната информация, и аз си представям резултатите пратени по имейл да представляват същия списък, но с допълнителна колонка positive/negative
В сайта на Геника, в информационната брошура на Нифти, е подобен списъкът:

# 294
Торнадо, много се радвам! Hug

# 295
Моля за съвет, за жалост ДНК теста ще мога да си го направя в 12 + г.с и след него фм и се притеснявам дали не е късно?
Наистина ще се радвам някоя по запозната от мен да си каже мнението.
Благодаря ви много предварително

# 296
Имате ли намерение да съхранявате стволови клетки? Аз се бях навила, но нещо се разколебах понеже четохме различни информации. Уж цените от август ще са други, което също малко ме дърпа назад с това напиране и съм пред дилема.

# 297
БХС се прави точно в 12+ , за ДНК тест не съм чела, защото няма да правя.
И стволови клетки няма да съхранявам.

# 298
Здравейте, момичета! И аз съм бременна с близнаци, в 13+ г.с., правих БХС в 12+3 г.с. В МЦ Оскар при д-р Янкова и съм много доволна; резултатите са добри и като цяло това май ни отказа да правим пренатален тест; бих искала да попитам за препоръки за раждане- в коя болница и при кой лекар, защото съм в голяма чуденка; трябва ми болница в 3та степен на неонатална грижа, защото препоръките са за раждане в 33-36 седмица, защото близнаците са с една плацента…  съответно бих искала да се следя при лекаря, който ще проведе операцията, но каквото и да чета, никак не мога да се спра дори на конкретна болница..

# 299
Майчин дом и Токуда са с най-сериозните неонатологии. Всички тегави случаи от всякакви частни болници се пращат към Майчин дом.

Общи условия

Активация на акаунт