Февруарски мами - 2023!

• 53 760
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, днес сутринта станах с болки във всички мускули  и усещам, че не ми е добре и на стомаха. Май ме е хванал този летен вирус с диария и температура.
Някоя от вас дали го е изкарала и какво вземахте?
За сега само чай си правя и пия повече течности, но ми е зле на стомаха.

# 271
Еми не всички, майка ми също ме разрева, понеже искахме трето имаме две момченца, тя е с отживяното мислене, че само арабки, туркини, циганки имат по 3 и повече деца 😂 вече ѝ мина, сега ако е панделка много ще се радва
Минах вчера фетална морфология, с бебчо всичко е наред. До тук с добрите новини.... От роднините не бях казала, че съм бременна само на баща ми, защото е шантав и ме беше страх как ще реагира (той все е казвал, дори на нас със сестра ни, че най-голямата простия било да имаш деца, цял живот тормоз и ядове и тн). Аз живея с него в една къща, той е на долният етаж, ние на горният... Ами днес сестра ми му е казала (разрева ме първо, за друго и тя му е звъннала да го пита защо така се държи и му е казала, че съм бременна) и е започнала тирада колко съм тъпа и малоумна, че съм била ненормална и тн. Ами много се разстроих. Ревах 2 часа. За жалост точно сега няма къде да избягам, та ще трябва да го търпя. Вашите родители сигурно много се радват, че ще стават баби и дядовци.

# 272
Момичета, ще правите ли (правихте ли) генетичен тест и какъв?

# 273
  • Варна
В петък ми се случи същото нещо.
Събудих се с болки в цялото тяло, помислих, че е Ковид. Реших да си направя един бърз тест със слюнка. ( отрицателен беше). Изведнъж ми се доповръща много, в крайна сметка повърнах веднъж, но цял ден не можех да мръдна от леглото. От тогава до днес въобще не съм в кондиция, нищо не ми се яде, дори отслабнах и ми се появи едно давене😔. Нямам никаква представа какво е това нещо, но искам да минава.
Пих единствено парацетамол първия ден и вземам Антиметил за стомаха.
Пожелавам ти бързо оздравяване.
Момичета, днес сутринта станах с болки във всички мускули  и усещам, че не ми е добре и на стомаха. Май ме е хванал този летен вирус с диария и температура.
Някоя от вас дали го е изкарала и какво вземахте?
За сега само чай си правя и пия повече течности, но ми е зле на стомаха.

# 274
Аз правих, vision

Тези, които ще ходите на море говорили ли сте с АГ. Фактор 50 ли трябва да се ползва, цял бански или може половинки и само под чадъра или?😁

# 275
Аз да,
тук в Белгия се покрива от здравна каса, но не е толкова детайлен колкото тези на Veracity, Veragene  или Prenatest, или поне аз не успях да намеря информация дали покрива повече детайли от основните 3 елемента ( тризомия 13,18, 21) - на 26 Авг имам час ( чак :/) и ще разпитам лекарката.
През семптември ще се приберем за отпуската, и ако не съм доволна вероятно ще си платя пълния пакет в Геника, просто защото съм от Варна и това ще ми е " под ръка" . Поне така си мисля за сега ...

# 276
Относно морето - моят АГ ми каза, че е по-добре да стоя предимно на сянка, може да влизам в морето, но след това веднага трябва да преобуя долнището на банския (мокрото), за да не хвана някаква бактерия/гъбички.

На момичетата, чиито родители реагират зле на новината - не знам какво да кажа.. Колкото и да се опитвам да бъда толерантна и да се поставя на мястото на вашите роднини,  ами - не мога, не ги разбирам, не подкрепям такова държание (даже за мен е безумно). Пожелавам ви кураж, най-важното е вие и бебчетата ви да бъдете добре. Heart

Относно пренатест - аз другата седмица съм на преглед и мисля, че ще обсъдим дали ще е само БХС или ще си правя и тест.

# 277
Моя АГ ми каза да направим пренатест,другия давал около 70-80,% точност.И аз се чудя,!Вие правихте ли ранна ФМ?

# 278
Аз още не съм, май другия път ще обсъдим кога ще е. Другият път ще съм в 13 г.с. Вие правихте ли?

Торнадо, какво стана с дилемата при теб - с близначета ли си си?

# 279
Да🙂,чакам с нетърпение да минат ФМ и изследвания и всичко ако е наред ще си ги дундуркам и двечките.Сърце не ми даде да направя някоя глупос!

# 280

След мои собствени проучвания и впоследствие и по препоръка на следящия АГ другата седмица ще направя тест NIFTY Pro в лаборатория Геника. Нямаме фамилна обремененост или какъвто и да е рисков фактор, правим го за успокоение на мен и на ММ, защото знаете, всичко се случва.

# 281
Аз правих, vision

Тези, които ще ходите на море говорили ли сте с АГ. Фактор 50 ли трябва да се ползва, цял бански или може половинки и само под чадъра или?😁

Извинявай, само да те попитам в коя седмица го направи?
Моя док каза да внимавам със слънцето, ако може с цял бански, сутрин и вечер по хладното само на плаж,  да избягвам влизането във водата, общо взето да си стоя под чадъра Grinning

# 282
Аз бях на море. В общи линии стоях под чадъра и не съм се мазала особено, а в жегите- в стаята. И на мен док ми каза да не влизам във водата, та само малко джапах.
На Vision и на Nifty резултатите в проценти ли са или с "positive/negative"? Утре съм на преглед и ще разпитам и док. Тръпна дали всичко ще е ок.

# 283
Да🙂,чакам с нетърпение да минат ФМ и изследвания и всичко ако е наред ще си ги дундуркам и двечките.Сърце не ми даде да направя някоя глупос!

Много се радвам за вас ❤❤❤ Ще бъдеш горда и щастлива мама на две прекрасни бебчета 🍀🍀🍀

# 284
Здравейте. Колко време след ФМ се ходи на преглед при АГ ?

Общи условия

Активация на акаунт