Февруарски мами - 2023!

• 53 714
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте бъдещи февруарски мамии.
Имам едно запитване. В края на 27ма седмица съм, досега не съм имала случай, но Понеделник имах разстройство като ходих два пъти по малко, после не, после малко по-гъсто сряда четвъртък и днес пак два пъти по малко, пак така по рядко, но не като вода. Та въпроса ми е свързан и с това, че аз пия желязо и от началото на бременността пия и магнезий, но в събота смених вида, пия попринцип таблетки, а смених на прахчета с вкус на малина и се чудя, дали не е станала реакция с тях, понеже досега не съм имала такива случаи с другия магнезий, също ще кажа, че нямам никакви болки, втрисане слава Богу. Благодаря ви много, че сте ме прочели 😊🌼🍁

Здравейте, аз също съм в края на 27 седмица. 🎉
Ако нямате болки или друго неразположение, може би просто е от смяната. Но аз лично бих сехконсултирала с АГ ако разстройството продйлжи повече от 4 дни, просто за мое успокоение. Щом нямате болки или спазми и тн не смятам, че е проблем, но все пак АГ ще даде компетентно мнение.Hug

# 586
Момичета, в baby.bg I visvitalis има големи намаления този уикенд!

Вие каква активна гимнастика мислите да вземете?

И ще се възползвате ли от намаленията като цяло?

# 587

Намаленията са за глезотийките на мама този месец,на бебчо вече всичко сме му взели Simple Smile

# 588
  • Враца

Ние поръчахме от Комсед най-основни неща и от H&M вчера имаше -15% през приложенеито и поръчах дрешки колкото за първите дни. Честно казано от H&M най-много ми допадат нещатата и чакам да изкарат наличности на някои. Relaxed

# 589
Оле ще видя дали има още в ХМ! И аз много ги харесвам! А какъв размер взимате - 50 или 56? Много се чудя аз..

# 590
  • Враца
Оле ще видя дали има още в ХМ! И аз много ги харесвам! А какъв размер взимате - 50 или 56? Много се чудя аз..

Ами, аз лично поръчах 0-1 месец /50 размер/, но меките шапки са умалени и от тях поръчах 1 комплект от 2 бр. 56 размер. Hug
Но според мен не трябва да се взимат много дрешки първоначално, защото бебо ще порасне бързо.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 16:23 от Nadya Yotova

# 591
Бих стартирала с 56. 50 е за по-дребни бебета. И да, много бързо израстват първите размери,  затова не се презапасявайте.

# 592
А вие какво мислите за взимане на дрешки също от други бебчета (ако има близък, който да ви даде)? Аз не виждам лошо и може би ще взема няколко.

# 593
А вие какво мислите за взимане на дрешки също от други бебчета (ако има близък, който да ви даде)? Аз не виждам лошо и може би ще взема няколко.

ако дрехите са запазени, защо не? Така или иначе всичко ще минете през пералнята и ще изгладите.

Ние засега покриваме едрите неща по списъка - кошари, количка, столче за кола и т.н. Харесали сме ваничка и ако излезе на сметка на черен петък някъде, ще я вземем, ако пък не - ще я вземем по-натам. За дрешки още не ми е дошла музата да пзарувам Simple Smile харесвам си много, но понеже не искам да се презапасявам, засега се въздържам Simple Smile предполагам, че и бабите ще искат да вземат нещо Grinning

# 594
Момичета,от къде най-изгодно бих могла да взема касети за кошчето на Томи топи за памперси?

# 595
  • София

Аз също нямам нищо против. Мои познати и приятелки вече са ми поотделили дрешки, почти неизползвани, даже се радвам повече хаха

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 12:16 от vikksi

# 596
Аз бих взела дрехи от друго бебе, но май никой няма да ми даде, а не ми е удобно да моля. Чудя се аз от къде да взимам дрехи. Май към Джордж клоня, повече ми харесват от тези на НМ. Да кажем  общо 10тина бодита с дълъг и къс ръкав, 3-4 ромпъра, 3-4 панталонки и чорапи. Надявам се да стигнат,  не искам да се презапасявам. Разчитам на това, че имаме сушилня.
Гледам тези, което са по няколко в комплект, така излиза по-изгодно поне.
Иначе напазарувах много от Комсед днес, основно Лего и подаръци за Коледа. Взех и една сгъваема вана, която да ползва и баткото, защото много обича да поиграе  докато се къпе и се е свивал в един леген досега. Ще умре от кеф 😍 Поръчах пак от Комсед кошара от типа next to me и се надявам да не ме изненадат след 14те дни обработка на поръчката, че я няма налична, защото много си я харесах...

# 597
Аз разглеждам Вис Виталис в момента. Смятам да накупя още някакви неща този уикенд като цяло. ^^ Доста от нещата гледам да отмятам скоро.. Покрай намаленията.

# 598
Момичета и аз днес се разписах с поръчка на матрак, количка и кошара.
Вие какъв протектор за матрака избрахте и 1 брой достатъчен ли е?

# 599
Какъв матрак поръча?

Аз не съм още, но мисля да взема 2 протектора макс.

Общи условия

Активация на акаунт