Февруарски мами - 2023!

• 53 674
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
На Магнифлекс, този от снимката.
Сега се чудя за протектор и чаршафчета гледам.

# 601
Аз имам от малкия два протектора за 60/120, третия го подарих като продадох първата кошара и два за количка. Стигали са ми преди, няма да купувам повече. Спално бельо, завивки, хавлийки, също имам и не мисля да взимам. Като цяло, май приключих с по-големите покупки, с изключение на дрехи, пелени, памперси и козметика някаква.
Всъщност, и шезлонг вероятно ще си взема, много ми беше удобен, но по някое време реших, че трябва да го продам.

# 602
Аз точно същия матрак гледам и дебна на промоция! Чудя се между него и този на Магнифлекс с Бамбук. Сподели, ако искаш, какви протектори си харесала 😍

# 603
Момичета,от къде най-изгодно бих могла да взема касети за кошчето на Томи топи за памперси?
От това, което гледах по сайтовете - от baby.bg. Аз поръчах комплекта от 6 броя ( за Twist ang click кош). Бях се засилила към немския Амазон, но с доставка до Бг излизаше същото.
Относно взимането на дрешки от други бебета- с 2 ръце ЗА. Те толкова бързо се израстват в началото,  че са носени по 3-4 седмици. Нямат време да се съсипят.

# 604
  • София
Аз тъкмо гледам в бейби бг наменията покрай черния петък.
Там има протектор на марката Cangaroo изглежда ми ок, но все още се чудя, дали да не изчакам и просто да го купя от магазин физически.

Гледам и доста неща на същата марка, вече имам стерилизатора и изглежда доста практичен уред.
 Някоя от вас ползвала ли е шишетата на Cangaroo. Всички ми говорят само за Авент. Те ли са най-добрите? Има и доста по- бюджетни варианти, отново против колики, отново стъклени бутилки има, но сякаш ме е страх. Като кажа, харесала съм ама не на Авент ии веднага леден поглед Joy Satisfied

# 605
Аз тъкмо гледам в бейби бг наменията покрай черния петък.
Там има протектор на марката Cangaroo изглежда ми ок, но все още се чудя, дали да не изчакам и просто да го купя от магазин физически.

Гледам и доста неща на същата марка, вече имам стерилизатора и изглежда доста практичен уред.
 Някоя от вас ползвала ли е шишетата на Cangaroo. Всички ми говорят само за Авент. Те ли са най-добрите? Има и доста по- бюджетни варианти, отново против колики, отново стъклени бутилки има, но сякаш ме е страх. Като кажа, харесала съм ама не на Авент ии веднага леден поглед Joy Satisfied

Чак пък най-добрите.... Аз взех тях понеже бяха с -50 намалени,иначе други мислех да взема.

# 606
Аз имам от тези протектори, не бяха скъпи, а ми харесва, че са памучнички на допир. https://www.hippoland.net/kikka-boo-protektor-za-matrak-s-bord-6 … 5-sm-stars-242693
Но реално с малко бебе са ми много излишни, нашата нито е повръщала, нито памперса е пускал. Имат смисъл като тръгне да спи без памперс, което в общия случай вече е на голямо легло. Сега взимаме не знам какъв дишащ кокосов или вълнен естествен матрак, пък после отгоре една мушама. Обезмисля се идеята.

# 607
Привет!
Някоя от вас насочила ли се е към нормално раждане и имате ли някакви отзиви за Олга Дукат? Имате ли идея колко струва раждането при нея?

# 608
Здравей, аз силно се надявам да раждам нормално и в последния месец разучавам къде ще ми е максимално спокойно да родя без да ме пресират за време и намеси. От св. Лазар се отказах заради цената и по-ниското ниво на неонатология. За цени там, не конкретно при Олга чух между 2900 (раждане и двойна стая) и 3400 за раждане и самостоятелна стая след това. За сега обмислям Надежда, без да съм се спряла на конкретен лекар, там е около 2500

Привет!
Някоя от вас насочила ли се е към нормално раждане и имате ли някакви отзиви за Олга Дукат? Имате ли идея колко струва раждането при нея?

# 609
Неонатологията в Св. Лазар не е ли на ниво?

# 610
Св Лазар е с второ ниво на компетентност, докато Майчин дом, Токуда и Надежда са с най-високото трето ниво. Това означава, че ако настъпи проблем, бебето ще бъде препратено в болница с такова по-високо ниво. Дано не говоря глупости, но това разбрах от всичкото четене 🙂

# 611
В Надежда няма избор на екип, там е който лекар е на смяна той те изражда. И няма значение секцио или нормално раждане, цената е една и съща.
Момичета, някоя има ли проблеми със запушен нос? Лягам да спя и към 4-5ч се събуждам, защото немога да дишам, пръскам капки и се отпушва. След няколко часа пак се запушва. Вече ми писна, трета седмица съм на капки за нос....

# 612
В Надежда няма избор на екип, там е който лекар е на смяна той те изражда. И няма значение секцио или нормално раждане, цената е една и съща.
Момичета, някоя има ли проблеми със запушен нос? Лягам да спя и към 4-5ч се събуждам, защото немога да дишам, пръскам капки и се отпушва. След няколко часа пак се запушва. Вече ми писна, трета седмица съм на капки за нос....

И аз съм със запушен нос от седмици. Четох, че било нормално - както лигавицата на матката, така и тази на носът се променя и на това се дължи запушването. Аз лично свикнах и не слагам капки. Опитайте да спите на другата страна Grinning надясно например ми е много по-трудно дишането, отколкото наляво Blush

# 613
Св Лазар е с второ ниво на компетентност, докато Майчин дом, Токуда и Надежда са с най-високото трето ниво. Това означава, че ако настъпи проблем, бебето ще бъде препратено в болница с такова по-високо ниво. Дано не говоря глупости, но това разбрах от всичкото четене 🙂
И Надежда ли вече е на нивото но Токуда и МД? Знаех само за тях. Аз раждах в МД точно по тази причина и сега пак съм се насочила натам. Макар че усмихнатите снимки от раждането във вана на моя приятелка в Св.Лазар доста че изкушиха Grinning

# 614
  • София
Аз също съм се насочила към естествено раждане в МД и за момента всичко е окей, не ме притеснява, дано и като настъпи моментът да си мисля така и да съм толкова "смела" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт