Февруарски мами - 2023!

• 53 662
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Относно размера - аз съм на преглед другата седмица и нямам търпение! Последният път беше 560 грама.

Относно работата - и аз ще работя до 45 дни преди термин, но тъй като имам да чистя отпуски, след 3-4 седмици приключвам..

А водите ли си дневници на бременността? Аз бях започнала, но не го правя вече..

# 631
Момичета имате ли киселини?При мен от 10 дена доста често ми се появяват предимно вечер.Взимате ли нещо за тях ?

# 632
Момичета имате ли киселини?При мен от 10 дена доста често ми се появяват предимно вечер.Взимате ли нещо за тях ?

Ужас са тия киселини. Няма спасение според мен. Следвам всички препоръки-не яж солено,кисело,люто,не яж след незнам си колко часа.... Единствено малко се успокоявам с дъфка-няма логика но е факт!

# 633
А, аз съм си с редовни киселини от около месец... Изписаха ми ГАТТАРТ (едни хапчета за дъвчене), предимно вечер ги пия, ако имам киселини да мога да спя спокойно, иначе през деня пия или газирана вода или чай от джинджифил (ама пресен, не от пакетчета).

# 634
  • Враца
Grinning
Аз си ходя на работа и планирам да ходя до издаването на 45-дневния болничен - работата ми не е натоварваща и ми е много по-приятно в офиса. Имам движение и разнообразие.
Поради разни семейни неща, ми се налага да работя от вкъщи малко повече през последните 3-4 седмици - полудявам Grinning и освен това ям твърде много, когато съм си вкъщи, а движението ми е минимално.

На преглед сме тази седмица, сега съм 26г.с., засега върви с около 6 дни по-едро бебето.

Много се радвам, че така се развиват нещата при Вас. Relaxed Heart При мен в офиса е студ, когато няма слънчце и затова обмислям да прекратя ходенето. Grinning

# 635
Има 20% намаление на всичко в сайта на George. Аз си напоръчах. Много ги харесвам 😍

За киселините си разтварям малко сода преди лягане и веднага ми действа.

А дневник си водех първата бременност, и спрях по едно време, сега изобщо не съм започвала...

# 636
Аз вече съм в болничен. Много лесно се разсейвах и изнервях, бързо се измарям и реших, че е по-добре да си остана вкъщи.
Относно киселините аз си открих друг лек - тиквени семки. Помагат ми и срещу запек Simple Smile
Дневник на бременността не си водя, но си купихме "Мамо, разкажи ми твоята история" и "Тате, разкажи ми твоята история" и започнахме да ги попълваме.

# 637
Като качество как са Джордж? И също - окей ли са за сушилня?

# 638
Супер са като качество,  от хубавия памук, който си остава мек след пране. Не се отпуска и разкривява. За сушилнята не мога да кажа, малкия като беше бебе и ги носеше, нямах. Тепърва ще ги пробвам. Но щом дрехите от Сенсей на големия издържаха, и тези ще издържат. Дори да се свият малко, поръчах не най-малкия, а размер 0-3м.

# 639
Супер са като качество,  от хубавия памук, който си остава мек след пране. Не се отпуска и разкривява. За сушилнята не мога да кажа, малкия като беше бебе и ги носеше, нямах. Тепърва ще ги пробвам. Но щом дрехите от Сенсей на големия издържаха, и тези ще издържат. Дори да се свият малко, поръчах не най-малкия, а размер 0-3м.
Директно до българия ли ги поръчахте? Понеже четох, че много се бавят.

# 640
Директно, да. Пишеше до 10 работни дни. Мен ме устройва. Надявам се да не ми
потрябват по-рано от края на януари.

# 641
  • Враца
Здравейте, прекрасни! Blush
Вие взели ли сте вече някакво одеялце/одеялца за бебчо? И на какви сте се спрели? Blush

# 642
Директно, да. Пишеше до 10 работни дни. Мен ме устройва. Надявам се да не ми
потрябват по-рано от края на януари.
И аз се бях засилила така да поръчвам, но тук има тема за пазаруването от там и някаква жена беше писала, че август поръчвала и още ги няма, нещо такова. Та май ще пробваме до адрес в Англия да поръчаме и от там с транспортна фирма. Оказа се, че когато промениш държавата на англия има още по-евтини неща, но и не всичко е намалено. Ще се радвам да пишете, когато пристигнат вашите. Успех! 😊

# 643
Привет Simple Smile

С термин 06.02 съм, втора бременност, секцио  поради същите причини като първото.
От доста време съм в януарската група, тъй като е абсолютно сигурно, че бебче ще се роди януари месец заради секциото, но реших все пак да се включа и тук .

В 28+5 съм, бебок е 1,300кг.

# 644
Привет Simple Smile

С термин 06.02 съм, втора бременност, секцио  поради същите причини като първото.
От доста време съм в януарската група, тъй като е абсолютно сигурно, че бебче ще се роди януари месец заради секциото, но реших все пак да се включа и тук .

В 28+5 съм, бебок е 1,300кг.

Здравей. Аз съм с термин 14.02 но моят сладур върви голям,вероятно и аз няма да изкарам до термин  и също ще съм секцио Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт