Февруарски мами - 2023!

• 51 528
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
От мечето - и аз взех нещо подобно!

А относно козметика - мисля, че е по-добре да изчакаме да видим каква е кожата на бебчетата - суха, леко раздраднителна и тн. Така ми казаха поне. Вие предварително ли мислите да закупите козметика?

# 676
  • Враца
Ами, по принцип съм на същото мнение, че трябва да се изчака. За  дрешките също исках в последния момент, но осъзнах, че бебчо трябва да има поне 5-6 комплектчета в началото все пак, които трябва да се изпереат и дезинфекцират. Затова и не знам дали и най-важните козметики да не поръчам предварително.
И съм доста объркана. Smile

П.С.: Надявам се мечето да е добър избор и да е комфортно на бебчетата.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 17:47 от Nadya Yotova

# 677
Ами, по принцип съм на същото мнение, че трябва да се изчака. За  дрешките също исках в последния момент, но осъзнах, че бебчо трябва да има поне 5-6 комплектчета в началото все пак, които трябва да се изпереат и дезинфекцират. Затова и не знам дали и най-важните козметики да не поръчам предварително.
И съм доста объркана. Smile

Аз взех на Юриаж за бебето. В крайна сметка и да чакам,пак ще е проба грешка и затова си купих Simple Smile

# 678
  • Враца
Благодаря за мнението. На мен другият ми избор е Uriage. Аз самата използвам техни продукти и смятам, че са доста добри.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 18:22 от Nadya Yotova

# 679
И аз взех на Uriage. И с баткото ги ползвах и съм много доволна от тях. Взех душ гел и лосион, ще взема и един Судокрем и съм готова

# 680
Мами малко извън темата е!Но от няколко дена ме гложди нещо-познта ми каза,че имало суеверие бременната да не се подстригва.Вие вярвате ли в подобни суеверия ?

# 681
Мами малко извън темата е!Но от няколко дена ме гложди нещо-познта ми каза,че имало суеверие бременната да не се подстригва.Вие вярвате ли в подобни суеверия ?

То ако вярвам в  суеверия.... И брада ще ми поникне за 9месеца Grinning
Толкова много глупости в 21 век просто не ми звучи сериозно на мен!

# 682
Привет !
Колко килограма сте качили? Аз съм в края на 27гс и съм +10кг. Изцяло натрупаните кг са върху корема и гърдите, краката и ръцете са ми същите. Но се притеснявам, че в 7ми месец 10килограма са си много, имайки предвид, че последните месеци се качвало най-много и се очаква да натрупам още….
При вас как е положението?

# 683
Привет !
Колко килограма сте качили? Аз съм в края на 27гс и съм +10кг. Изцяло натрупаните кг са върху корема и гърдите, краката и ръцете са ми същите. Но се притеснявам, че в 7ми месец 10килограма са си много, имайки предвид, че последните месеци се качвало най-много и се очаква да натрупам още….
При вас как е положението?
[/quote

Ами моите килограми са по-малко,но се сдобих с ужасен целулит. .
Иначе и аз съм само с корем,нося си моите дрехи от преди да забременея,но признавам,че мн внимавам какво ям, но пък и апетит няма честно казано. Против тъпченето за двама съм определено.

# 684
Добро утро момичета, какво взимате при кашлица и болки в гърлото. Правех си мед с лимон, чайове, лукчета, но доста кашлям от днес. Чудя се какво да правя, от детето имам Инфлуцид и Тонзилотрен, четох, че са подходящи при бременност. Вие какво вземате при такива симптоми?

# 685
Добро утро момичета, какво взимате при кашлица и болки в гърлото. Правех си мед с лимон, чайове, лукчета, но доста кашлям от днес. Чудя се какво да правя, от детето имам Инфлуцид и Тонзилотрен, четох, че са подходящи при бременност. Вие какво вземате при такива симптоми?

На мен АГ-то ми изписа Авирон рапид и биозин мама. Отделно аз си взимам и осцилококцинум

# 686

На мен АГ-то ми изписа Авирон рапид и биозин мама. Отделно аз си взимам и осцилококцинум
А за болки в гърлото нещо, чета, че стрепсилс не се препоръчвал за бременни в последния триместър

# 687
Тантум верде (препоръка от АГ) при вече силни болки и топла водичка на малки глъдки, за да се овлажнява гърлото и исла в самото начало обаче.
Защо не се посъветвате с АГ?

# 688
Тантум верде (препоръка от АГ) при вече силни болки и топла водичка на малки глъдки, за да се овлажнява гърлото и исла в самото начало обаче.
Защо не се посъветвате с АГ?
Защото моя е в друг град и днес не ми е удобно да му звъня и за това, а тукашния ми в града каза да ям мед и лукчета.

# 689
За кашлица пих сироп Grintus, подходящ е за бременни и много облекчава. Ако е суха и дращеща кашлицата може да се пие 1 лъжица зехтин. Като цяло в напреднала бременност не е хубаво да се кашля много, че аз прокървих и трябваше да полежа и да пазим работата, слава Богу се размина засега. Мисълта ми е да не давате на всяка цена без лекарства, защото кашлицата също не е съвсем ок. За гърло ефизол са ми изписвали, лукчета. Ако много смучете бонбони изсъхва лигавицата и вреди. Имаше едни пак за смучене хербитусин, както и гело ривойс. Те са по-скоро за ларингит и паднал глас. И за двете аг ми е казвал, че са ок, но попитайте и вашия лекар.

Общи условия

Активация на акаунт