Февруарски мами - 2023!

• 51 576
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Момичета мина ми прегледа .В шок съм ,казаха ми близнаци имат си и сърчица.Не съм на себе си,радвам се плача всякакви емоции и страхове ме обземат.Каза ми доктора,че се раждат по рано,но аз си оставам при вас🥰

# 91
Ехааа, Торнадо - честитооо! :* Каква радост!

При мен миналата седмица успя да се види плоден сак и жълтъчно мехурче.. Но май съм била с по-късна О, доки каза, че съм около 5-6 седмица..

След две седмици съм отново на преглед и вече каза, че ще има и сърчице. Heart

# 92
Ех, че хубаво, близнаци! Не е казано непременно, че ще се родят по-рано.

И аз чакам да чуя сърце, дори сънувам глупости вече...

# 93
Момичета мина ми прегледа .В шок съм ,казаха ми близнаци имат си и сърчица.Не съм на себе си,радвам се плача всякакви емоции и страхове ме обземат.Каза ми доктора,че се раждат по рано,но аз си оставам при вас🥰

Тормадо🥳🥳🥳, прекрасна новина!!! Да сте живи и здрави с такава хубава радост🥰🥰🥰🥰

# 94
Здравейтее, може ли пак линк за фб групата, че не ми го отваря. Моя термин приложението го дава 05.02, нищо чудно да се роди и на рождения ми ден 04.02 хаха най-хубавото подаръче 🥰 Аз имам въпрос има ли такива, които ползват приложението Фло платения вариант?

# 95
Миленка, честито! Аз използвам приложението на Фло - платената версия, много ми харесва! Има рецепти, има секция "Безопасно ли е?", в която са включени доста храни, лекарства, информация относно съставки в козметика, които трябва да се избягват, и тн.. За всяка седмица ти пише какво се случва с тялото ти и с бебчето, имаш също списък с документи, които са необходими, съвети, задачи.. Харесва ми много, предвид факта, че е еднократно заплащане, според мен си заслужава инвестицията. Simple Smile

Питай нещо конкертно, ако те интересува и съм пропуснала.

# 96
  • Варна
Здравейте и от мен! ☺️ Плахо ще се запиша във вашата прекрасна групичка.
На 11 юни видях две чертички.
Вчера бях на преглед, чу се сърчице, но бебенцето изостава с 2 дни, което ме притеснява, но се надявам, че всичко ще бъде наред.
Първата ми бременност мина много леко и безпроблемно.
Очакван термин според приложението ми е 10 февруари.
Поздрави от слънчева Варна ☺️

# 97
Благодаря Daisy. Аз го използвам от 3 години, но не съм го плащала никога. Сега ми прави някаква оферта, но сигурно на всички я дава за 26лв на година и мисля да се възползвам, защото така или иначе съм доволна от него, а с платената би трябвало да има още повече екстри. Така че мерси много. 😊

# 98
Вчера бях на преглед, чу се сърчице, но бебенцето изостава с 2 дни, което ме притеснява, но се надявам, че всичко ще бъде наред.

И при мен изостава с два дни, но АГ каза да не се притеснявам, все пак са два дни, не две седмици.🙂

# 99
  • Варна
Моето АГ също каза, да не се притеснявам и, че след 2 седмици ще видим как се равива.
Възможно е да е от нередовния ми цикъл. Последните месеци варираше с няколко дни.
О>

И при мен изостава с два дни, но АГ каза да не се притеснявам, все пак са два дни, не две седмици.🙂

# 100
Тъкмо щях да питам вас ког ви викат на следващ преглед, защото мен ме викат чак началото на август, когато живот и здраве трябва да съм в 13г.с. Той преди това и две седмици отсъства де ама ми се струва мн време.

# 101
qni_973  Аз ходих за 1ви път в 6та седмица и ме вика пак края на месеца, когато ще съм в 8ма. След това каза 12та 13та. 😊

# 102
Здравейте, момичета.
Записвам се и аз в темата с потвърдена от днес бременност в 6 +6 г. с. Предполагаем термин дава на 8 февруари. С таткото също сме родени и двамата февруари.
Чухме сърчицето днес и много се зарадвах, че всичко е наред. Бях се притеснила, че последните дни ми изчезна гаденето и непоносимостта към някои храни.
Докторката ме вика след 2 седмици отново на преглед, каза, че това направление си важи и ще се възползвам да виодм дали всичко е наред.
В нея остана самото напаравление. Нали така е трябвало, щом важи и за следващия преглед?
Изписа ми единствено Огестан, но не ми каза да спра фолиевата киселина, която си пия от преди да забременея. Малко се зачудих да не дойде много фолиевата киселина.

# 103
Здравейте, момичета.
Записвам се и аз в темата с потвърдена от днес бременност в 6 +6 г. с. Предполагаем термин дава на 8 февруари. С таткото също сме родени и двамата февруари.
Чухме сърчицето днес и много се зарадвах, че всичко е наред. Бях се притеснила, че последните дни ми изчезна гаденето и непоносимостта към някои храни.
Докторката ме вика след 2 седмици отново на преглед, каза, че това направление си важи и ще се възползвам да виодм дали всичко е наред.
В нея остана самото напаравление. Нали така е трябвало, щом важи и за следващия преглед?
Изписа ми единствено Огестан, но не ми каза да спра фолиевата киселина, която си пия от преди да забременея. Малко се зачудих да не дойде много фолиевата киселина.
Пий, пий. Предния път цяла бременност си я пих. Особено важна е до 12-13 седмица, така че в никакъв случай не я спирай.

Да се представя и аз 😀 В 7+6 съм, утре ми е 1ви преглед за установяване, и много се надявам всичко да е наред, т.к. имам 2 ранни загуби.
Имам и дъщеря на 1г2м - третата ми бременност беше успешна.
Надявам се утре да се похваля ☺️
Термина ми е 1.02, на 99% пак ще съм секцио, тъй че го чакам средата на януари (дори в януарската тема писах до сега), но официално съм при вас 😀

# 104
Здравейте ,момичета!
qni_973 Аз бях вчера на 21.06 и ме насочиха чак към края на юли за ранна ФМ и БХС. Тогава ще съм 12-13 седмица. Някоя мадама пие ли нош па или съм само аз ?

Общи условия

Активация на акаунт