Февруарски мами - 2023!

• 51 589
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Аз пия, след ин витро съм и в началото по 3х1 дневно. Сега само, когато усетя, че ме придърпва или стяга.

# 106

Аз пия, след ин витро съм и в началото по 3х1 дневно. Сега само, когато усетя, че ме придърпва или стяга.
Аз го пия от 2 седмици и ми казаха,че е нормално да ме приболва е опитах се да го спра но си ме боли. Благодаря за отговора 😊

# 107
Здравейтеее! И аз се престрашавам и се включвам при вас! Термин 12.02.2023. Бях на преглед на 20. Видя се ембриончето , и бях 6г.с+2 дни. 2 бебче ще ни е . Имаме дама водолейка на 7 и една биохимична от 2020. Сега ме вика на преглед на 30ти отново❤

# 108
  • София
Здравейте, на всички. Аз вече съм 7+5, постоянно ми е лошо и като огладнявам още по лошо ми става. Имам чувството че постоянно съм гладна. И ми се ядат само въглехидрати, а съм с ИР и ми е забранено да ги ям и се чувствам доста зле... Само при мисълта за месо ми се згажда. Отделно, вечер се чувствам премазана, едвам издържам на работа... Като цяло, не съм на център Sad

# 109
Момичета знам,че ще ме критикувате здраво от това което ще кажа!Но откакто разбрах,че ще са две си мисля да направя аборт.Трудно се навих за второ,а сега две наведнъж!!!Няма да мога да се справя,сама съм.Нямаме помощ от родители,чисто физически няма да се справя.Съжелявам знам че това не е подходящата тема.Много ми е объркано от два дена съм като пияна .На 4-ти съм на преглед и мисля да говоря с АГ.Пожелаеам на всички ви лека и успешна бременост до край.

# 110
Решението е избор, който ще направите вие с партньора ти. Аз лично много се надявах да съм с близнаци този път, просто искам 3 деца, но не ми се бременее пак.
Успех във вземането на важното решение 🤗
Момичета знам,че ще ме критикувате здраво от това което ще кажа!Но откакто разбрах,че ще са две си мисля да направя аборт.Трудно се навих за второ,а сега две наведнъж!!!Няма да мога да се справя,сама съм.Нямаме помощ от родители,чисто физически няма да се справя.Съжелявам знам че това не е подходящата тема.Много ми е объркано от два дена съм като пияна .На 4-ти съм на преглед и мисля да говоря с АГ.Пожелаеам на всички ви лека и успешна бременост до край.

# 111

Мила не се отказвай толкова бързо. Обмислете го добре,защото не се знае дали ще имаш друг шанс. Аз също съм в ураган от мисли и емоции защото малката е на 9 м  и незнам как ще се оправяме. Всеки месец към 20-ти сме на ръба защото винаги има непредвидени разходи. В същото време много искам да имам две дечица а съм се борила 8 год. за малката. Всичко което се случва си има причина.
Не помня от кой град си, дано да има добри специалисти. Може да обсъдите друг вариант с доктора който се практикува при инвитро. Ако сакчетата са две може да опитате да махнете само едното. Много е рисковано да загубиш и другото бебче, но така можеш да дадеш шанс и ако е писано да си гушкаш едно бебче. Каквото и решение да вземеш никой няма право да те критикува. Обсъди го добре с мъжа си и вземете решинието заедно за да не се обвиняваш после. Живота си е ваш и вие решавате ❤❤❤

# 112
Да наистина ми е много трудно!Не сме казали на никой още.Проблема е,че ММ работи в чужбина.Ще изчакаме следващия преглед.Това също ми мина през главата дали може едното да се остави?Много е грозно как го пиша но...
Благодаря ви момичета!

# 113

Ей торнадо стига, такава хубава новина! Господ си знае работата, аз като съм с две породени, на 3 и 4 и искахме трето и стана, какво да кажем, живеем в германия, свекърва ми е починала, майка ми работи в МВР и не може да идва когато си поиска, беше трудно и съм сигурна, че с 3 също няма да е лесно, затова майка ми беше супер против, много се скарахме, НО…. Сигурна съм, че след 5г живи и здрави, като се обърнем назад, ще знаем, че е било много трудно, но като погледнем прекрсните ни 3 дечица, ще сме горди и щастливи! Представи си как се виждаш след 5г., мен това ме убеди!

# 114
Здравейте, и аз се включвам по темата. Предполагаем термин 18.02.2023. Искам да попитам момичетата от София за препоръки за АГ, при което се следите. Аз бях на първи преглед в неделя при Иван Димитров от Люлин мед, филиал НДК, но се чудя дали е най-добре, докторът, който ще те изражда да ти следи и бременността... Дайте отзиви Simple Smile

# 115
Здравейте, и аз се включвам по темата. Предполагаем термин 18.02.2023. Искам да попитам момичетата от София за препоръки за АГ, при което се следите. Аз бях на първи преглед в неделя при Иван Димитров от Люлин мед, филиал НДК, но се чудя дали е най-добре, докторът, който ще те изражда да ти следи и бременността... Дайте отзиви Simple Smile

С две ръце съм за д-р Иво Тодоров от клиника братя Тодорови на 5те кюшета. Ходя при него от тийнейджърка, следеше ми и двете бременности, въпреки, че живея в германия си правих феталната морфология при него и сега мисля пак да е така.

# 116
Д-р Тодоров не води ЖК и прави само секцио в петък. Хубаво е да се отбележи.
Аз предната бременност при него правих ФМ, а ЖК ми водеше друга лекарка. Избрах 3ти лекар за раждане. И сега май ще процедирам така.

С две ръце съм за д-р Иво Тодоров от клиника братя Тодорови на 5те кюшета. Ходя при него от тийнейджърка, следеше ми и двете бременности, въпреки, че живея в германия си правих феталната морфология при него и сега мисля пак да е така.

# 117
Скрит текст:
Да наистина ми е много трудно!Не сме казали на никой още.Проблема е,че ММ работи в чужбина.Ще изчакаме следващия преглед.Това също ми мина през главата дали може едното да се остави?Много е грозно как го пиша но...
Благодаря ви момичета!

Може да се направи редукция ако са в две отделни сакчета, т.е. ако не са еднояйчни. Такъв ли е с лучаят? Ако отидеш при лекар, който е опитен и е правил тази манипулация, няма толкова голям риск.

# 118
Да разнояйчни са.АГ при който ходя е добър,но въпреки това мисля да направя поне две консултации.Но с АГ от Пловдив или София.Четох,че при подобна манипулация и другия ембрион е застрашен .Може би е индивидуално?!

# 119
Да разнояйчни са.АГ при който ходя е добър,но въпреки това мисля да направя поне две консултации.Но с АГ от Пловдив или София.Четох,че при подобна манипулация и другия ембрион е застрашен .Може би е индивидуално?!
#tornado790 и аз съм с близнаци, от утре влизаме в 9г.с.; първоначалният шок беше голям, изплаках си очите по време на прегледа, когато докторката ми каза… страхувам се дали ще успея да ги износя- аз съм много слаба, с тесен таз, тесен гръден кош, ниско кръвно… доста под телесна маса за височината си… оказва се, че съм с отриц резус фактор, таткото е с положителен, в момента развъдих по необясними начини гъбички, които се страхувам да лекувам в толкова ранен етап от бременността; сигурно до януари ще изкочат още десетки подобни спънки, притеснения и изненади, но истината е, че самата мисъл, че в коремчето ми бият 2 сърчица, за които аз съм всичко… ме кара да събирам сили да стана, за да хапна, колкото и да ми е лошо..
Представям си ги как се държат за ръчичка след време и са си най- добри приятели в игрите и белите… мъжът ми е на седмото небе от щастие и само за това говори от както е разбрал.. тези неща ме правят силна и решена, че всичко ще мине наред..
А после… после дупе да ни е яко, но все си мисля, че е по- лесно да ги отметнеш наведнъж, с помощта на таткото ще се справиш ☺

Общи условия

Активация на акаунт