Февруарски мами - 2023!

• 54 036
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
Здраейте,  дами!
Бих искала да ви попитам как се движат вашите килограми, защото започвам да се притеснявам, че качвам повечко, а много внимавам какво ям, та как върви кантара при вас 😃?

Мен ме гонеше зверски глад в първите три месеца и акушерката ми обърна внимание, че трябва да внимавам, защото бях започнала да качвам много и бързо. Сега, за щастие, положението е по-нормално. Свалих си приложението на Фея, което има опция за следене на теглото. Отвреме на време се проверявам. Вчера ми светна в червено и от днес замених сутрешната баничка с друго Simple Smile

Никога не съм спазвала диети и не съм си следила теглото, но с този апетит усещам как мога да изтърва контрола, а от няколко години насам каквото кача, си остава завинаги с мен Simple Smile

# 451
19г.с 3 кг …. До 18 г.с бях качила само 1 кг, ноо откакто влязох в 5 месец корема ми порасна и съм +2 кг за 2 седмици … бях 53кг, сега съм 56 първа бременност на 26 год.

# 452
23гс съм и съм +2кг. Надявам се и този път да кача само 10кг, както с каката. Не се ограничавам с яденето.

# 453
На каква марка приемате омега 3, момичета?

# 454
Здравейте!
И аз се включвам с термин 9ти Февруари 2023. Има ли още някой на същата дата?

Исках да попитам дали някое друго мамче мисли да ражда във вита болница? Аз съм се спряла на Др - Гагова, ама доста ме съмнява понякога 🙂🥲

# 455
Здравейте!

Исках да попитам дали някое друго мамче мисли да ражда във вита болница? Аз съм се спряла на Др - Гагова, ама доста ме съмнява понякога 🙂🥲

Здравей!
Моят термин е на 23 февруари и аз смятам на раждам във Вита, но при Д-р Чорбова.
В нито един момент не съм имала съмнение в нея.

# 456
Здравейте!

Здравей!
Моят термин е на 23 февруари и аз смятам на раждам във Вита, но при Д-р Чорбова.
В нито един момент не съм имала съмнение в нея.

Единственото което ме съмнява е времето , което й отнема на Гагова да отговаря на съобщения/обаждания!
Ама предполагам и тя си има доста други пациенти де, ама ме притеснява ако ми трябва за нещо “ по-сериозно” дали ще реагира бързо

# 457
Аз съм 20гс и съм +2кг за сега. Само на корем и гърди съм качила, но от една седмица насам апетитът ми драстично се увеличи…

# 458
И моят термин е 09.02. Мисля да раждам в Надежда или Шейново, според обстоятелствата.
Аз съм 22+1. Качила съм 1.5кг. Но аз имам малко наднормено тегло и не трябва да качвам много, затова съм доволна. Сега съм 71.5 на ръст 1,68. Надявам се да не прехвърля 80кг, защото имам проблем с обмяната на мазнините и трудно ще ги сваля.
Омега 3 взимам в комбинирани витамини на Допелхерц. Надявам се да е достатъчно. По принцип никой нищо не ми е изписвал.

# 459
И моят термин е 09.02. Мисля да раждам в Надежда или Шейново, според обстоятелствата.
Аз съм 22+1. Качила съм 1.5кг. Но аз имам малко наднормено тегло и не трябва да качвам много, затова съм доволна. Сега съм 71.5 на ръст 1,68. Надявам се да не прехвърля 80кг, защото имам проблем с обмяната на мазнините и трудно ще ги сваля.
Омега 3 взимам в комбинирани витамини на Допелхерц. Надявам се да е достатъчно. По принцип никой нищо не ми е изписвал.

На мен лекарката ми изписа витамини + омега , казва се prenatal+DHA.

# 460
Аз мисля да раждам в Майчин дом (София). Още обаче не съм отишла при доктора, който искам.

# 461
Здравейте!

И аз съм избрала Вита и д-р Дойчиновски Simple Smile Уникален човек и специалист, абсолютно спокойна съм при него и знам, че съм в сигурни ръце. Изберете този лекар, който ви вдъхва спокойствие, това е на-важно. Имам приятелка, която вдигаше кръвно още в чакалнята пред кабинета, само при мисълта, че пак нещо лекаря ще й се скара (най-често за килограми и високо кръвно, в което и той имаше роля).

# 462
Привет!
От миналата седмица получавам втърдяване на корема и леко пристягане… другата седмица съм на скрининг при доктор Сигридов и ще го попитам на какво се дължи това, но до тогава ако някой може да сподели дали му се е случвало и на него и приема ли нещо? И опасно ли е…
Пропуснах да кажа, че при мен се случва след като повървя повечко

# 463
Привет!
От миналата седмица получавам втърдяване на корема и леко пристягане… другата седмица съм на скрининг при доктор Сигридов и ще го попитам на какво се дължи това, но до тогава ако някой може да сподели дали му се е случвало и на него и приема ли нещо? И опасно ли е…
Пропуснах да кажа, че при мен се случва след като повървя повечко

Здравей!

Не знам в коя седмица се намирате, но това най-вероятно се дължи на тренировъчните контракции, така наречени контракции на Бракстън хикс. Не би трябвало да има болки, а само дискомфорт. Те попринцип почват около 20 г.с нататък. Надявам се да съм ви била полезна!
Лека бременност!

# 464
В края на 20 седмица съм. Няма болка, а по-скоро пристягане и дискомфорт.
Има и болка понякога, но аз я отдавам на това, че в последните седмици много трудно ходя до тоалетна (на 3-4 дни веднъж Disappointed ) ще говоря с доктора и затова, надявам се да ми предпише нещо…

Общи условия

Активация на акаунт