Февруарски мами - 2023!

• 53 945
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, мамчета! Heart Eyes
Аз също съм харесала креватче на Лорели. Но ме притеснява фактът, че е от ПДЧ. А иначе гледах и за варианти от масив. Вие какво мислите по въпроса? Thinking
https://visvitalisbg.com/product/lorelli-bebeshko-leglo-trend-pl … hino-10150400025a
https://www.baby-market.net/index.php?route=product/product&path … 2&product_id=2466

Нашата е подобна на тази от първия линк. Изби си парите сто пъти.  😀 Взехме я за баткото 2016-та,спа си в нея до почти три годишен,после сглобихме леглото,в което баткото си спи /на шест години е почти/ и сега бебето ще спи в кошарата отново. Малкият се научи да спи с нас и ще му мислим за легло в един момент. Та три деца с едно легло за 400 лева ми се струва супер.

# 511
  • София
За ваничка - и аз се чудя.. гледам някакви скъпи, други доста по-евтини.. не знам кой е най-удачният вариант.

Надя - в един магазин ми казаха, че много по-добре да бъде естествен материала за бебето (да кажем - дъб).. А те доста от кошарките са ПДЧ или МДФ. Но после мъжът ми ми каза: "Е добре, какво е значението дали спи в кошарка от дъб, като целият апартамент ни е направен от ПДЧ/МДФ?"

И според мен е прав. Не виждам логика и аз и вече не търся такива.

Иначе се чудя между някои модели на Nicolle Baby, също на Лорели, гледах и някакви по-скъпи във Вис Виталис. Аз искам да му взема също гардеробче и скрин. Вие така ли се ориентирате или първо кошарка?

Ами, честно казано...не виждам смисъл да е дъб, орих, явор, ясен 😁 все ще стане човече от него и като спи в мдф кошара. Може би по-важен в случая е матракът и ние обърнахме повече внимание на него. В крайна сметка на него ще си лежи.
Относно скринчета...аз не съм взела, но защото имаме достатъчно шкафове у нас и място. Предполагам пък, че на някои майки им е сладичко да купят. Както си го усетите.
Все още не съм решила за повивалник. Дали са удобни тези които се застопоряват върху кошарата?
А отделен скрин за повиване...май ще го пропусна него, не знам. Все си мисля, че ще повивам накрая на леглото 😀

# 512
Момичета, пускайте изследвания. Аз така се доверих този път на лекаря, че нямало нужда видеш ли всичко ми е наред. Пускам на своя глава вит. Д -40 при долна граница 80 и В12 ми е 109. Сега като видяха изследванията се пощуриха и ме пращат на ендокринелог... но този месец не могли да ми пускат повече направление, трябва да чакам 01.11....

# 513
Викси, и аз мисля с такъв повивалник, а и аз също предчувствам, че в крайна сметка ще е на леглото Grinning

А матраче какво избра - аз мисля на Magniflex Pierre Cardin.

# 514
  • София
Викси, и аз мисля с такъв повивалник, а и аз също предчувствам, че в крайна сметка ще е на леглото Grinning

А матраче какво избра - аз мисля на Magniflex Pierre Cardin.

Спряхме се на Бамбук Лукс ЛДК то пак си е от техния магазин, като цяло ни го препоръчаха и затова към него се насочихме. Аз много не разбирам от матраци хаха, но се надявам да сме нацелили 😁

# 515
Относно леглата и матрачета, не взимайте скъпи. Моята дъщеря почти не е спала в нейното си легло сре 6ти месец. Като започна да се буди заради зъбки и свикна при нас на леглото и не искаше в кошарата. След 2 я изместихме впнейна стая с единично легло, защото кошарата било бебешко легло, а тя била кака.

# 516
Момичета  няма нужда от скъпи кошари .Сглобяемите са много удобни(тези на две нива които са)Дъщеря ми до 3 г си спа в нея.А относно повивалника моя остана чисто нов,беше ми много по удобно на леглото.Има едни постелки които се слагат на леглото.Мрежичката за къпане не съм я използва,защото беше много шавлива но това вече си е до дете.Аз все още нищо не съм купувала,само гледам!Кошарите на loreli са добри!

# 517
Аз съм със сгъваебва кошара. Удобно ми е, че е лека, мести се лесно и мога да я взема като пътуваме някъде. За дървените чух от няколко човека един и същи проблем- бебето си завира ръчичките и крачетата в решетката въпреки обиколници.

# 518
  • София
Явно всеки си е намерил неговото, което ще е най-практично.
Аз определено съм фен на "дървените" така да кажа легла. Не беше особено скъпо поне спрямо сегашните цени, г/д навсякъде е едно и също.
За по-натам или дай боже за второто дете може да съм си променила мнението, винаги давам шанс хаха за промяна. 🤗🌞

# 519
Първото беше с дървена кошара. Продадох я като му стана малка. Сега и аз ще съм със сгъваема кошара или по-точно тип next to me, защото нямаме място. За след това ще видим.

# 520
Мили дами, спрели ли сте се на определен модел количка за вашето бебе? Какво предпочитате 2в1 или 3в1 количка?

# 521
Мили дами, спрели ли сте се на определен модел количка за вашето бебе? Какво предпочитате 2в1 или 3в1 количка?

Определен модел все още не съм избрала, но ще заложа на 3в1

# 522
  • Враца
Smile
За ваничка - и аз се чудя.. гледам някакви скъпи, други доста по-евтини.. не знам кой е най-удачният вариант.

Надя - в един магазин ми казаха, че много по-добре да бъде естествен материала за бебето (да кажем - дъб).. А те доста от кошарките са ПДЧ или МДФ. Но после мъжът ми ми каза: "Е добре, какво е значението дали спи в кошарка от дъб, като целият апартамент ни е направен от ПДЧ/МДФ?"

Иначе се чудя между някои модели на Nicolle Baby, също на Лорели, гледах и някакви по-скъпи във Вис Виталис. Аз искам да му взема също гардеробче и скрин. Вие така ли се ориентирате или първо кошарка?

Здравей, Daisy1! Hug
Да, права сте - наистина няма смисъл от това, при положение че всичко останало е от МДФ. Smile

–Иначе ние засега не сме обмисляли какво точно "обзавеждане" да изберем за бебо, но със сигурност трябва да има поне скринче заедно с креватчето докато е по-малко. Сестра ми купи първо кошарка от Лорели и допълнително след известно време взеха и едно скринче. Сега момиченцето й е на 3 годинки и й направиха собствена стаичка, обзаведена и декорирана, но според мен е по-добре и по-лесно да се направи тази гимнастика още в самото начало. Satisfied

–Аз лично смятам, че тези повивалници, които се слагат отгоре на кошарата и са твърди са доста практични - поне при сестра ми беше така и смптам и ние да си вземем такъв.

–Сега също съм на тема избиране и на някаква козметика - шампоанче, олио и кремче против одсичане. Бях се спряла на Мустела или Биодерма, но честно казано нямам никаква идея.
Вие имате ли някакви избрани продукти? Hug

–За количка - ние лично искахме да бъде 3в1 за да е всичко накуп и да не търсим отделно кошче/столче за кола /А и тези, които са в комплект имат опция столчето да се монтира и на количката, което е удобно до някаква степен./ .На Бебемания-та намерихме нашата количка като искахме да бъде с големи ненадуваеми гуми, да си бъде голяма и да е маневрена. Препоръчвам да гледате гумите и маневреността, защото с тези с малките гуми по българските пътища ще е нещо стрташно. Grinning

Хубав и слънчев ден на всички! Heart

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 09:57 от Nadya Yotova

# 523
За козметика ви препоръчвам да се запасите с мостри и да видите какво ще понесе на бебо като се роди. Моята кума купи мустела и на 2ро къпане ма.ката се обрина по цялото тяло. След това ползва мостри докато открие кое и понася.
Smile

Здравей, Daisy1! Hug
Да, права сте - наистина няма смисъл от това, при положение че всичко останало е от МДФ. Smile

–Иначе ние засега не сме обмисляли какво точно "обзавеждане" да изберем за бебо, но със сигурност трябва да има поне скринче заедно с креватчето докато е по-малко. Сестра ми купи първо кошарка от Лорели и допълнително след известно време взеха и едно скринче. Сега момиченцето й е на 3 годинки и й направиха собствена стаичка, обзаведена и декорирана, но според мен е по-добре и по-лесно да се направи тази гимнастика още в самото начало. Satisfied

–Аз лично смятам, че тези повивалници, които се слагат отгоре на кошарата и са твърди са доста практични - поне при сестра ми беше така и смптам и ние да си вземем такъв.

–Сега също съм на тема избиране и на някаква козметика - шампоанче, олио и кремче против одсичане. Бях се спряла на Мустела или Биодерма, но честно казано нямам никаква идея.
Вие имате ли някакви избрани продукти? Hug

–За количка - ние лично искахме да бъде 3в1 за да е всичко накуп и да не търсим отделно кошче/столче за кола /А и тези, които са в комплект имат опция столчето да се монтира и на количката, което е удобно до някаква степен./ .На Бебемания-та намерихме нашата количка като искахме да бъде с големи ненадуваеми гуми, да си бъде голяма и да е маневрена. Препоръчвам да гледате гумите и маневреността, защото с тези с малките гуми по българските пътища ще е нещо стрташно. Grinning

Хубав и слънчев ден на всички! Heart

# 524
Аз пак ще заложа на Адерма в началото. После може и да сменя.

Общи условия

Активация на акаунт