Февруарски мами - 2023!

• 53 902
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Момичета какви шишета мислите да купувате.Аз гледам на Nuk! Залъгалки ще взимате ли?

# 541
Шишетата на Нук бяха с големи дупки за моите деца и се давеха,бяха дребни бебета. /2880 и 2630/.Най-доволна съм от Авент и д-р Браун и пак такива ще купя. Но все пак е индивидуално и трябва да се пробва.

Биберони пак Авент, чико, Нук също е ок.

# 542
Момичета какви шишета мислите да купувате.Аз гледам на Nuk! Залъгалки ще взимате ли?

Аз взех на Авент шишета,а залъгалки ми подариха 2бр Simple Smile

# 543
И аз съм се спряла на шишета Авент.
Вие първоначално  колко мислите да вземете  като брой?

# 544
И аз съм се спряла на шишета Авент.
Вие първоначално  колко мислите да вземете  като брой?
[/quote

Моите бяха комплект 2малки и 2 големи. Засега не мисля да взимам повече

# 545
Аз може би ще взема две шишета на първо време.Но гледам ,че на Авент комплекта е намален и си заслужава.
За бирата ,по една чаша няма проблем.

# 546
И аз съм с шишета Авент. И залъгалки ще взема техни. Другото ми бебе се давеше от залъгалките на Нук. Авент веднага ги прие. Друга марка не съм пробвала.

# 547
Аз имам едно стъклено шише на Нук с отделен биберон с 1 капка. В началото си мислех, че е удачен избор, докато не прочетох книгата на Хедра за кърменето, в която е обяснено, че самият биберон не трябва да е леко сплескан тип ортодонтски (каквито са на Нук), а е важно да е заоблен, да наподобява формата на зърно (на Авент и Томи Типи са такива), за да не привиква само към шише и да се откаже от сучене.
Та, в началото мисля да заложа на 2 шишета като за начало. Simple Smile
Имам друг въпрос-мислим да купим легълце next to me/always together, но не знам дали има отделен матрак за този тип легла? Тези, които са включени изобщо не ми допадат...

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 17:27 от BellAaAa

# 548
И аз я гледах точно тази кошара. Няма включен матрак. В Хиполенд я има и като ми остане време ще ходя да я видя и да питам дали имат матрак за нея.
Иначе и аз мисля да ползвам Авент. С първото бях с тях и съм доволна. И на кърменето не ми попречи, че в началото го хранех с шише. Ще купя две шишета само.

# 549
  • Враца
Здравейте,  прекрасни! Flowers Cherry Blossom
Исках да ви попитам, вие обмисляте ли да си правите фотосесия и дали сте се насочили към някой фотограф?

Спокойна бременност и любов за всички! Heart

# 550
Аз запазих за комбинирана семейна коледна фотосесия и няколко снимки бременни,за София,при Драга Сапаревска,не съм била при нея,но харесах снимките й. Но проблемът е,че винаги се случва така,че децата се разболяват и не знам ще се състои ли. Силно се надявам,ето и сега са болни,а дори не ходят на градина,случва се винаги преди повод,сега беше точно преди рождения ми ден и не можах да го празнувам. Но дано се случи пък обратното сега.

# 551
Исках да ви попитам, вие обмисляте ли да си правите фотосесия и дали сте се насочили към някой фотограф?

И ние ще си правим коледна+ за бременни така да го кажа😆. Но аз съм от Разград и там ще си правим, запазих за началото на декември, че съм с малък корем още и се надявм да няма много болни...

# 552
  • Враца
Аз запазих за комбинирана семейна коледна фотосесия и няколко снимки бременни,за София,при Драга Сапаревска,не съм била при нея,но харесах снимките й. Но проблемът е,че винаги се случва така,че децата се разболяват и не знам ще се състои ли. Силно се надявам,ето и сега са болни,а дори не ходят на градина,случва се винаги преди повод,сега беше точно преди рождения ми ден и не можах да го празнувам. Но дано се случи пък обратното сега.

Пожелвам бързо да оздравеят и да сте здравички всички. Hug
Аз бях харесала г-жа Череша, но честно казано 450лв. за 10 обработени снимки ми се струва малко множко. Гледах също и тази мацка и ми допадна портфолиото й, но все още чакам отговор от нея.
https://kaligeorgieva.com/?fbclid=IwAR1hLZvrPCGE4icl9q-xfbKGYTGK … eUw5pmaKMi7ji3SCc

И ние ще си правим коледна+ за бременни така да го кажа😆. Но аз съм от Разград и там ще си правим, запазих за началото на декември, че съм с малък корем още и се надявм да няма много болни...

Ние също мислим към средата на м. Декември за да си има ефект, защото ми казаха, че е най-добре към средата на седмия месец. Blush Чудим севсе още дали да е комбинирана, защото на мен ми харесва идеята, но пък искам и да си имаме снимки, които са малко по-семпли - като портрети един вид.

# 553

Пожелвам бързо да оздравеят и да сте здравички всички. Hug
Аз бях харесала г-жа Череша, но честно казано 450лв. за 10 обработени снимки ми се струва малко множко. Гледах също и тази мацка и ми допадна портфолиото й, но все още чакам отговор от нея.
https://kaligeorgieva.com/?fbclid=IwAR1hLZvrPCGE4icl9q-xfbKGYTGK … eUw5pmaKMi7ji3SCc

Здравейте,  прекрасни! Flowers Cherry Blossom

Ние също мислим към средата на м. Декември за да си има ефект, защото ми казаха, че е най-добре към средата на седмия месец. Blush Чудим севсе още дали да е комбинирана, защото на мен ми харесва идеята, но пък искам и да си имаме снимки, които са малко по-семпли - като портрети един вид.
Много благодаря!

Аз запазих за 28 гестационна седмица,все ще имам корем,само да не сме болни...

Аз също харесах Госпожа череша,за сесия като се роди бебето мисля,но пак не се знае. Кали Георгиева прави уникални снимки, но е адски скъпо. Преди бях питала,само снимането,беше за семейна фотосесия беше 150 лева и отделно плащаш по 50 лева на всеки кадър,това беше преди година и половина,сега може и още повече, но ми се струва безбожно все пак. За Госпожа череша каза 270 за сесия за новородено,10 обработени кадъра,мога да ги прежаля,че с двете ми деца нямам такива сесии и много искам.

# 554
  • Враца
На нас ни даде цена от 350лв. за 6 обработени кадъра за фотосесия с мъжа ми и 450лв. за 10 обработени кадъра, което ми струва доста. Сестра ми преди 3.5 години ми каза, че са им взели 300лв. за 10 кадъра. Но пък иначе ми сподели, че е много готина дама и има доста реквизити и снима наистина много добре. Blush

Общи условия

Активация на акаунт