Февруарски мами - 2023!

• 53 768
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Споделих какво е редно, не е нападка към Вас или който и да е, решението е Ваше. Понякога гъбичките, бактериите и каквото и да е друго не могат да се видят с просто око-влагалището изглежда чисто, но за да има дразнене си има причинител.
Всичко добро!

# 571
Разбирам че не е нападка. Всеки си изразява мнението. Няма проблем🙂

# 572
  • Враца
Здравейте, прекрасни дами!
Исках да ви попитам дали смятате да купувате нещо от Комсед или Хиполенд, защото за уикенда пускат съответно 30% и 25%? Relaxed
Аз мислех за стерилизатор и нагревател за шишета, но не зная на коя марка да се спра - мислех си за електрически на Philips-Avent или на Dr. Brown's. Вие как мислите? Дали има необходимост от такъв продукт?

# 573
Стерилизатор първите месеци си трябва, дори и да е на гърда бебето пие вода от шише или смуче биба.
Аз с каката ползвах стелиризатор за микровълнова и бях супер доволна.
Здравейте, прекрасни дами!
Исках да ви попитам дали смятате да купувате нещо от Комсед или Хиполенд, защото за уикенда пускат съответно 30% и 25%? Relaxed
Аз мислех за стерилизатор и нагревател за шишета, но не зная на коя марка да се спра - мислех си за електрически на Philips-Avent или на Dr. Brown's. Вие как мислите? Дали има необходимост от такъв продукт?

# 574
Гледах стерилизатори втора употреба на половин цена са.Но се чудя дали няма да е по добре нов .Вие какво мислите ?

# 575
Гледах стерилизатори втора употреба на половин цена са.Но се чудя дали няма да е по добре нов .Вие какво мислите ?

Аз си взех употребяван,като нов е Simple Smile

# 576
  • Враца
В сайта на Малки съкровища има - аз сега от там се реших да поръчам. Hug
https://malkisakrovishta.bg/

# 577

На мен брат ми ще ми даде техния, което пак си е втора ръка, нищо че е от роднина 🙂 Реално, ако е добре поддържан не виждам проблем и да е втора ръка.

# 578

На мен брат ми ще ми даде техния, което пак си е втора ръка, нищо че е от роднина 🙂 Реално, ако е добре поддържан не виждам проблем и да е втора ръка.

И ние ще сме с втора употреба стерилизатор и подгревател (от брат ми са, но реално са си втора употреба). Ще им направим един почистващ цикъл с оцет и сода Simple Smile и не мисля, че ще е проблем. Все пак е стерилизатор Simple Smile

# 579
С тези шишета нещо блокирах вече ,в стремежа си да избера най доброто съвсем се обърках.Чудех се между Авент и Томи типи,но една приятелка ми каза че ползвала шишетата на Авент антиколик-никаква полза а от другите не всички бебета свиквали с тях.Накрая ще взема по едно на различни марки и ще видим!

# 580
И аз взех стерилизатор втора употреба. На Авент, идеален е за 30лв.
Шише ще си купя май само едно, на Авент. Не анти колик, а натурал с бавна струя.
Много се надявам второто да е като първото. Тогава няма да ми потрябват изобщо нито стерилизатора, нито шишета. Вода не е пил, беше изключително и само на кърма, и биберон отказа да смуче.

Мисля да ходя до Комсед да видя кошарите и ваните. За там предупреждавам от личен опит, че е по-добре на място. Случвало ми се е до поръчам и след седмица да ми пишат, че това,  което съм поръчала го няма.

А сега в момента и в baby.bg има на някои неща големи намаления.

# 581
Аз се чудя същото. Ние си купихме стерилизатор, но приятелки ми предлагат да ми дадат - например да ги оставя при майка ми и свекърва ми. Много се чудех дали е напълно окей. Но пък от друга страна - нали целта му е да стерлизира, не би трябвало да има проблем?

Може ли да споделите - как ще ги дезинфекцирате вие с оцет? Просто се пуска на празен цикъл с оцет ли?

# 582
  • София
Здравейте, включвам се и аз по темата за стерилизатор.
Днес поръчах този на Cangaroo от сайта baby.bg на ozone.bg - беше намален от 80 на 66 лв. Безплатна доставка. Бях си го харесала и аз от сайта малки съкровища, но много бързо го купиха Grinning изтървах и много съжалявах, видях, че има 3 функции - стерилизатор, готвене на пара и затопляне на бутилките, което смятам, че е супер за 1 уред.
Смятам го за бюджетен и имам познати, които са го ползвали. Доволни са. Дано и на мен върши работа.

Бих искала да попитам дали може да препоръчате добър педиатър за гр. София, райони: Горубляне, Младост, Дружба, Гео Милев, Студентски град дори, Дианабад, Дружба. В момента съм в търсене, нямам много наблюдения да не кажа -  никакви, нямам и много познати от София с деца ии не съм сигурна къде и как да търся. Дали да питам директно АГ-то... та да ме насочи.Flushed

# 583
  • Враца
Дами,
само за информация – в Синсей има 11% намаление на всичко, а в baby.bg е започнал Черният петък. Flowers Cherry Blossom

# 584
Здравейте бъдещи февруарски мамии.
Имам едно запитване. В края на 27ма седмица съм, досега не съм имала случай, но Понеделник имах разстройство като ходих два пъти по малко, после не, после малко по-гъсто сряда четвъртък и днес пак два пъти по малко, пак така по рядко, но не като вода. Та въпроса ми е свързан и с това, че аз пия желязо и от началото на бременността пия и магнезий, но в събота смених вида, пия попринцип таблетки, а смених на прахчета с вкус на малина и се чудя, дали не е станала реакция с тях, понеже досега не съм имала такива случаи с другия магнезий, също ще кажа, че нямам никакви болки, втрисане слава Богу. Благодаря ви много, че сте ме прочели 😊🌼🍁

Общи условия

Активация на акаунт