Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-102

• 37 495
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Феми Hug
Цитат
Филипинките са добри като бавачки. Хазалка също нае филипинка и добре се разбират.
о така ли ? не знаех.
Добре изглежда Чачо на новата снимка и е втален Wink
Фенче Kissing Heart, ясно карашък се е получило, ама както каза ще се оправиш Laughing
Цитат
Да, знам, че няма още нищо официално, но много хора са убедени, че ще играе именно Киво, но да видим.
Не говорих за Краля, а за Якамоз, че няма нищо официално.

Диве, благодаря за разясненията!!
Със сигурност най-голям принос за добрия превод/в цялостен вид/ който се получи има Еванджелин Hearts-със своя дългогодишен опит и умения!!
.....................
ЧРД на Нуртен, Да е жива и здрава!!
изрових тая снимка от архива ми...

лека вечер!

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 21:32 от Airra

# 136
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Желая ви прекрасен и цветен ден 🤗

Изчетох написаното от Дива, изгледах отново 7 серия, имам какво още да пиша, но след работа 😜

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 137
Привет, дружки! Hug

Пепи, благодаря! Kiss
Диве, още не съм гледала сериите, но съм съгласна с теб, не бях отбелязала номера, браво! Hands Clap
Благодаря ти за разясненията! Kiss
Айре Heart Eyes не съм те разбрала, да. Може и да няма все още нищо официално, но съм убедена, че ще има продължение на Якамоз, първо, че историята завърши в нищото, и второ, че сериалът имаше голям успех. А дали ще обединят двата сериала в едно, както се говори отдавна , предстои да разберем, но много логично е да стане и това, двете истории са много свързани, както е подчертала Дивето
Цитат
Та сега от Подводницата показаха "Asil" Асил Кая.
но, ще видим! Hands Plus1
Забравих да отбележа тази толкова мила снимка от Башак с биберона на Курт Ефе Heart И как няма да влезе бързо във форма Башак, когато явно тя яде това от чинията на масата Smile

Искрено им завиждам за живота на морето, много ми липсва! Но, ще го отложа и тази година, няма как.

Пожелавам ви прекрасен летен ден! Hug

# 138

Привет дружки! с това ви пожелавам Хубаво лято!! Nature High BrightnessFlowers Four Leaf CloverBlue Heart

Фенче Kissing Heart
Цитат
Може и да няма все още нищо официално, но съм убедена, че ще има продължение на Якамоз, първо, че историята завърши в нищото, и второ, че сериалът имаше голям успех.
съгласна съм!! един от най-успешните сериали за НФ до сега!
Примерно за Пера Палас и  Клуб- се знае за 2 сезон, но явно нас като спинофф, ще ни забавят заради обединяването на историите.

..........................
нещо интересно ми попадна
https://www.sifrehaber.com/gazeteci-urgancinin-yazdigi-bu-kitap- … ok-ses-getirecek/

за съжаление мога да ви предложа  превод само с ГТ.

* Серкан Урганджи, автор на книгата „Пътешествието на Мария до Ефес“, каза, че сценарият по книгата е написан и те водят преговори с големи холивудски продуцентски компании. Урганджъ каза: „Ще препоръчаме Къванч Татлъту за ролята на апостол Йоан“.

Пътуването на Дева Мария до Ефес, бягаща от Йерусалим с апостол Йоан, е написано за първи път. Журналистът-писател Серкан Урганджи описа пътуването на Дева Мария през Анадола на епичен език в книгата си „Пътешествието на Мария до Ефес“. Споделяйки книгата си с обществеността, Урганджи каза: „Пътуването на Дева Мария до Ефес чрез бягство от Йерусалим; Това е много важно както религиозно, така и исторически. Според исторически и религиозни източници Дева Мария, Hz. Малко след разпъването на Исус в Йерусалим, той не издържа повече на натиска на евреите в региона и римската администрация и отива на пътешествие с апостол Йоан до подножието на планината Бюлбул близо до Ефес. В края на своето пътуване Дева Мария достига Дома на Дева Мария, който сега се смята за къщата, в която тя живее от целия свят. Написах това пътуване на епичен език. Също така намирам за изключително интересно, че такова важно събитие не е писано досега.”

продължение....
Скрит текст:
„МОЕТО ИЗСЛЕДВАНЕ ОТНЕ 3 ГОДИНИ“

Заявявайки, че е правил проучвания в продължение на 3 години, преди да напише книгата, Урганджи каза: „Това пътуване съдържа изключително чувствителна историческа и религиозна информация. Тъй като знам, че една малка грешка може да предизвика голяма критика, разгледах подробно свещените книги за Анадола преди 2000 години, древните пътища, римската история и Дева Мария, преди да напиша книгата. Предадох и интересната информация, която открих по време на моето проучване, към историята. Когато читателите прочетат книгата, чудотворното пътуване на две жени, разделени от две хиляди години, дълбокото историческо богатство на Анадола, Тарс, мегаградът на древния свят, племената Исаура и Хомонад, чиито имена не са чути до днес, как Римската империя засегна световната история, Владетелите на моретата, киликийските пирати, ще видят втория по големина пазар на роби в Сиде, Йераполис и тайните на Портата на ада, Ефес, зеницата на окото на древния свят, и тайната на светената вода в Дома на Дева Мария.
КНИГАТА 'ПЪТУВАНЕ ДО МАРИЙ ЕФЕС', ОТВОРЕНА КЪМ СВЕТА

Заявявайки, че книгата е преведена и отворена за света след публикуването й в Турция, авторът каза: „Историята за пътуването на Мария до Ефес засяга целия свят от историческа и религиозна гледна точка. Ето защо, след като книгата беше публикувана в Турция, завършихме нейния превод на английски с професионален екип, включващ американци, без да губим време. Пътуване до Мери Ефес в момента се публикува в 128 държави под името „Пътешествието на Мария до Ефес“ чрез Amazon Kindle, Google Play Books и Kobo, най-големите книжарници в света. Искам да отбележа, че международният издател на книгата е Amazon Kindle. По същия начин условията за публикуване на Amazon Kindle са изключително предизвикателни. Освен това читателите имат безплатен достъп до турската версия на www.maryefeseyolculuk.com.
„АНАДОЛИЯТ Е РАЙ ЗА РЕЛИГИОЗНИ ХРИСТИЯНИ“

Споменавайки, че Турция е по-богата от всяка друга страна в света по отношение на религиозен туризъм, Урганджи каза: „В Селчук, домът на Дева Мария, е написано Евангелието на Йоан, едно от 4-те канонични евангелия. Всички 7 свещени църкви, споменати в Библията, се намират в Егейско море.Свети Павел, известен като човекът християнизирал Европа, живял в Тарс, гробницата на апостол Филип, за когото е построена църква, се намира в Памукале. Държавите само с едно от тях печелят повече от всичките ни приходи от религиозен туризъм. Давайки примери от различни страни в своето изявление, Урганджи каза: „Базилика е построена в Гуадалупе, Мексико, през 1709 г. на основание, че Дева Мария се е явила на светец 4 пъти. С увеличаването на броя на туристите, посещаващи тук, те построиха много по-голяма базилика точно до нея през 1974 г. Днес годишният брой на посетителите на базиликата Гуадалупе надхвърля 20 милиона. Въпреки че от Ватикана е прието, че къщата, в която е живяла Дева Мария, е в Селчук, броят на посетителите тук не надвишава 600 хиляди. По същия начин Ефес, един от най-големите древни градове в света, се намира точно до Дома на Дева Мария. Очевидно е, че не сме предприели необходимите стъпки за насърчаване на тези ценности, с които разполагаме.”
СЦЕНАРИЯТА НА КНИГАТА Е НАПИСАНА

Подчертавайки, че книгата „Пътешествието на Мария до Ефес“ е част от голям промоционален проект, Урганджи каза: „Ние знаем, че най-лесният начин да обясним на света ценностите на вярата и културния туризъм на Турция е белият екран. Въпреки че изглежда, че съм автор на книгата, ние работим с голям екип по този проект. Историята за пътуването на Мария до Ефес се превръща в сценарий от професионален екип за платформи за телевизионни сериали и Холивуд. Водим преговори с големи продуцентски компании чрез агенции. Надявам се скоро тази история да се появи като сериал или филм и страната ни да може да получи заслуженото от религиозния/културен туризъм. Всичките ни усилия са в тази посока.” той каза.

„ЩЕ ПРЕПОРЪЧАМ KIVANÇ TATLITUG ЗА РОЛЯТА НА ЮХАННА“

Заявявайки, че биха препоръчали известния актьор Kıvanç Tatlıtuğ за ролята на Yuhanna по време на фазата на продукцията, Urgancı каза: „Kıvanç Tatlıtuğ винаги ми беше на ум за ролята на Yuhanna, както по време на процеса на писане на книгата, така и по време на фазата на сценария . Кой не би искал един успешен и популярен турски актьор да участва в голяма продукция, която ще окаже влияние в света? На етапа на споразумението заснемането на по-голямата част от филма в Турция ще бъде сред нашите условия“, каза той.

Уауу представям си и това да стане!! Много ми допада идеята да видя Къванч в такава историческа роля.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 15:26 от Airra

# 139
# 140
Най- искрени благодарности и от мен на преводачите. Разбирам огромния труд, който е положен.HeartsHearts
Диве, поклон и на теб. Да опишеш всяка сцена, всеки диалог...... нямам думи да ти благодаря. Heart Eyes.
Добре, че припомни за последната серия на В нощта. Спомням си, че това със имената на всяка серия го беше коментирала още като гледахме  В нощта. Ами това означава , че общата рамка как се ще  развива действието в двата сериала са били очертани още при писането на втория сезон на В нощта щом като серията носи името Асил т.е Асил Кая. Ще се върна поне нея да си я припомня, макар че като е на руски може и да ми се изгубят някой по специфични неща.
Дефне е офицер на НАТО и проучванията са започнали две години преди катастрофата, това  предизвика интереса ми. Значи е имало някаква информация преди това за предстояща катастрофа  ,за да се започнат тези изследвания . Не разбрах откъде Хатидже и Умут  разбраха , че Асил се намира във военната база Диего Гарсия .
Когато Арман попита Умут към кого е изстрелял торпедата и кой е искал да убие, той му отговори, че към този, който заслужава. Не мисля, че торпедото, което видяхме на края е тяхното, а е по скоро отговор на изстреляните от тях. т.е най- вероятно има още хора на Земята, спасени в подводница. В същото време не ви ли направи впечатление, че образа на Умут не е съвсем представен в черни краски. Особено момента когато разказа на Арман за преживяното в Сараево беше малко като "оправдание" за цялото му поведение. При разговора с Хатидже пък каза, че той им е необходим тъй като е дявол като Асил Кая и той може да се справи с него. Много вероятно е да остане жив за следващия сезон.

Айре , благодаря за новината. Много , ама много бих се радвала Къванч да участва в такъв проект. Ето това ще бъде истинско предизвикателство,  един мюсюлманин да изиграе апостол Йоан. Но не това е важното , самата история би била прекрасна. Лично аз имам необяснимо голям интерес около възникването и разпространението на различните религии и една подобна история бих чакала с най- голямо търпение колкото и дреме да е необходимо. Ако и Къванч играе това ще бъде още един голям плюс за мен. Но времето ще покаже какво ще се случи.

И накрая малко клюки , които прочетох. Фахрие е бременна с второ дете. Да им е честито !!! Вчера са пуснал нов филм на Хилал Сарал по Нетфликс , но тя не забравя голямата си любов ЗП и е сложила в ИГ как гледа сцената с първата целувка на телевизора си. Сценаристката на новия филм с Берен и Къванч днес се сбогува с Гърция , където е била на почивка, може би е дошло време да тръгва за Ню Йорк.
И накрая , излезе класацията от изминалата седмица на Нетфликс , сериала на "Докато гарвана лети" е с 7 мил. часа така че Якомоз все още е турския сериал  с най- много гледани часове там.

Хубава вечер, момичета HugHugHug

# 141
Хелоуу Hug

Диве, Благодаря ! Hands Clap Flowers Rose
Пепи Hug, бях сигурна, че така ще реагираш на  статията за този филм с такъв нестандартен исторически сюжет. Е нищо не се знае...
Да, Фахрие е бременна, желая й лека и безпроблемна бременност!
за сериала Полетът на птицата/не знам що реши, че е гарван Laughing/да,  нашите резултати са по-добри Hands Plus1
Филмът на Хилял Сарал, който снима миналото лято е с Пънар Дениз и Боран Кузум,
може и да е хубав, четох хубави, но и не особено възторжени коментари.

нищо интересно не намирам....
малко разнообразие със Зейкад, клипчето е ново .Heart Exl

не съм се отказала да се включа и аз за финала на Якамоз, но след 6 еп. си вземах почивка, че много ме натовари,  ще постна и един превод.

хубава сряда ви пожелавам !!

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 12:46 от Airra

# 142
Привет, дружки! Hug
Днес окъснях, но съм зачела толкова интересно криминале, че с мъка се откъснах за малко от него, за да се обадя.
А трябва и да готвя все пак Smile Едно малко закъсняло кафенце, но аз поне мога да си ги пия по всяко време Smile

Диве, Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви много за всичко, което сте споделили! Kiss Мен, честно казано такава тематика не ме вълнува особено, но ще е интересно да видим Киво и в такъв проект, с него гледам всичко! Да видим Thinking
Ехее, много се радвам за Фахрие и Бурак, от това по-хубаво няма! Безпроблемна бременност и раждане и желая! Flowers Four Leaf Clover

Пожелавам ви прекрасен ден с една от най-любимите ми снимки на ашкъма Heart

# 143
Здравейте

Още веднъж искам да благодаря на момичетата за превода,субтитрите и всичко относно сериала
Сърдечни благодарности на Дива за къртовския труд да ни запознае подбробно с всяка серия,прекрасните гифчета и информация

малко Къванч Касабъла И тай нещо рекламира

https://www.instagram.com/p/Ce_YrAHDcdy/

https://www.instagram.com/p/CfE_ab1DBHa/

# 144
Teрзи Kiss
Вай бе, това може да се окаже голям проект, дано пък стане! Интересно ще е да се види Къванч в такъв рядък сега жанр. Този образ ще му подхожда, фигурата му сама по себе си е величествена и с тези сини очи и бяла кожа е много подходящ наистина. Аз така си представях Курт Сеит като Къванч, докато четях книгата още преди да излъчат сериала.
Още един малко по-сбит превод на същото, което вече сподели Айрето Heart Eyes
Цитат
Серкан Урганджъ, автор на "Пътешествието на Мария до Ефес“, каза, че сценарият за книгата вече е написан и се водят преговори с големи холивудски продуцентски компании. Урганджъ каза: "Ще препоръчаме Къванч Татлъту за ролята на апостол Йоан."
За първи път се пише за пътуването на Дева Мария до Ефес, бягството от Йерусалим с апостол Йоан. Журналистът-писател Серкан Урганджъ в книгата си „Пътуването на Мария до Ефес” описва пътуването на Дева Мария през Анадола на епичен език. Споделяйки книгата си с обществеността, Урганджъ каза: "Пътуването на Дева Мария до Ефес чрез бягство от Йерусалим, това е много важно както религиозно, така и исторически. Според исторически и религиозни източници, скоро след разпъването на Исус в Йерусалим Дева Мария вече не издържала на натиска на евреите и римската администрация в този регион и заедно с апостол Йоан тръгва на пътешествие към подножието на планината Бюлбул близо до Ефес. В края на своето пътуване Дева Мария достига Домът, който цял свят приема като къщата, в която живее. Написах това пътуване на епичен език."
Заявявайки, че биха препоръчали известния актьор Къванч Татлъту за ролята на Йоан по време на продуцентската фаза, Урганджъ каза: " Къванч Татлъту като Йоан винаги ми беше в ума както по време на процеса на писане на книгата, така и на етапа на писане на сценария ... Кой не би искал един успешен и популярен турски актьор да участва в голяма продукция, която ще впечатли целия свят? На етапа на споразумението заснемането на по-голямата част от филма в Турция също ще бъде едно от нашите условия.”

Хади бакалъм Thinking

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 17:04 от queen_fenka

# 145
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, и още как ме заинтригува.
Фени, застъпихме се 😜 но не ми се отварят линковете, нито на Терзи, нито твоите. Може ли с две думи за какво става въпрос?
Стана ми любопитно.

Аз снощи изгледах последната серия на into the night  сезон 2. Забравила съм подробности, а и я гледах с руски дублаж, което е отвратително , но все пак нещичко разбрах. Още в самото начало на серията Хорст имаше изненадващо обаждане от мъж и както споменаха с източен акцент. Хорст работи в институт по Климата и атмосферата. Почти на 100% съм сигурна, че става въпрос за Асил, той се обади. В същото време , когато се събраха в бункера натовските войници и обсъждаха кой е бомбардирал техните самолети веднага дадоха как се движи подводницата т.е излиза, че двете торпеда изстреляни от Умут са имали точно определена цел.  Но защо и кой му е наредил да направи това?
Мисля да се върна отново на Into the night , за да си припомня и свържа нещата по добре.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 146
Пепи, моят линк е видео в Ютюб, показва страхотни гледки от Ефес, Тарсос и др. старинни градове, където сигурно смятат да се проведат снимките. Дадох и малък превод на това, което говори авторът, поне така предполагам, де. Тази снимка от МАВИ е много подходящо подбрана за това инфо, направо си го представям какъв би бил образът на Йоан.

Благодаря ти за споделеното от В нощта. Няма ли го с руски субки вече ? С руски дублаж не мога, не ми е приятно, половината не се разбира ясно и чак не ми се гледа ... Ще се опитам да ти го намеря със субтитри.

# 147
Фени, изгледах го , тръгна. После ще погледна пак на лаптопа, за да видя дали ще може да се пусне автоматичен превод.
А снимката наистина е много подходяща.
Ние му наредихме един куп проекти на Къванч за години напред. Но пък не е лошо да помечтаем, все нещо ще се сбъдне 😍

Но специално този ако стане ще черпя.
Фени, ако намериш със субтитри ще качиш ли линк ?

# 148
Пепи, да, започнахме малко да се конкурираме с Инеса Stuck Out Tongue Closed Eyes Ама не сме виновни де, така пишат, ние си гадаем и мечтаем само, какво Smile Намерих ето този линк с 6 серия от 2 сезон на В нощта, натискаш преди това горе субтитри. Започва първо с дублаж, после има субтитри, луда работа, ама само това намерих, дано ти свърши работа Kiss
https://hdi.zetfix.online/serials/v-noch/season-02-episode-06/
Ох, тези от подругите, които са мюсюлманки ще ме скъсат - не им се гледал такъв проект,  дали Къванч щял да се съгласи да играе такава роля заради религията си,  турците отново както с КСШ нямало да гледат такова нещо и т. н. Доколкото прочетох, в проекта има не просто религия, засяга  световната история, също и някои исторически ценности от глобален мащаб, знае се, че турците живеят на земи, принадлежали някога на християните. Останалите се кефят и се молят да стане Smile Но, да видим! Hands Plus1

# 149
Фени, и аз там гледах. Наистина луда работа, ту се появяват субтитри, ту дублаж.

Общи условия

Активация на акаунт