Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-102

• 37 498
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Фенче Kissing Heart Пепи Hug благодаря за споделеното!
о и рускините са почнали да обсъждат новината за тази книга.
на мен също ми допада идеята за такъв филм , стига да е направен добре.
в такива проекти-религиозни има една мистика, която много ми харесва.
И Киво си го представям с дълга коса, средна брада, тъмен тен, на който се откроявят сините очи и бели, светли дрехи, от тази епоха. размечтах се и аз Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Доколкото прочетох, в проекта има не просто религия, засяга  световната история, също и някои исторически ценности от глобален мащаб, знае се, че турците живеят на земи, принадлежали някога на християните.
Фенче, да Hands V, аз доколкото разбирам - целта им е да направят международен проект, който да се гледа от много по-голяма аудитория.
намерих В нощта/2 сезон/ със субтитри Hands V
https://mydeaf.click/serial/3507-v-noch-1-sezon-subtitry.html

Терзи, той Касабалъ води такива предавания по ТРТ-отдавна, едно от основните му занимания.

лека вечер Hug

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 11:12 от Airra

# 151
Айре Heart Eyes Да! И аз направо си го представих в такава роля, много ще му пасне. Дано пък да стане!
Още един превод
Цитат
Писателят и журналист Серкан Урганджи, автор на "Пътешествието на Дева Мария до Ефес“, казва, че сценарият по книгата вече е написан. "Предлагаме Къванч Татлътуг за ролята на апостол Йоан“, каза Урганджи. Водят се преговори с големи холивудски продуцентски компании за филмова адаптация на романа.
В книгата си "Пътуването на Дева Мария до Ефес” Серкан Урганджи за първи път описва пътуването на Дева Мария, заедно с апостол Йоан Богослов, от Йерусалим до Ефес, през Анадола до подножието на планината Бюлбул. Припомнете си, че Исус Христос е поверил на Йоан майка си. Той е и автор на Книгите на Откровението. В края на своето пътуване Дева Мария достига до къщата, която е известна на целия свят като Къщата, в която е живяла през последните години от живота си. Тази история е много важна за световната общност, както религиозно, така и исторически.
След издаването в Турция преводът на книгата на английски език беше завършен в най-кратки срокове с професионален екип, сред който имаше и американци. Подчертавайки, че "Пътешествието на Мария до Ефес“ е част от по-голям проект, Урганджи каза: " Ние знаем, че най-лесният начин да обясним на света турските ценности на вярата и културния туризъм е чрез екрана. Въпреки, че съм акредитиран като автор на книгата, по този проект работи голям екип. Чрез агенции сега преговаряме за филмова адаптация с големи продуцентски компании. Надявам се скоро тази история да се появи под формата на сериал или филм."
Заявявайки, че предлагат известният актьор Къванч Татлъту за ролята на Йоан, Урганджи каза: " Винаги съм имал предвид Къванч Татлъту за ролята на Йоан, както в процеса на писане на книгата, така и на етапа на писане на сценария . Кой не иска един успешен и обичан турски актьор да участва в голяма продукция, която ще звучи по целия свят? Сред нашите условия е по-голямата част от филма да бъде заснет в Турция.

Лекинка! Hug

# 152
Айре, благодаря 🤗🤗🤗
Утре съм от по късно на работа и ще погледна, сериите не са дълги.
Съгласна съм с теб за този род филми, наистина има и история, и мистика, и много поука в тях.
Но както вече и написах бих гледала с или без Къванч.
Сериалът на Туба излиза другия месец в Нетфликс и се оказа, че сценаристката на филма с Къванч и Берен е сценаристка на този сериал. А днес била годишнина от края на ДК😀
Как пък още нямаме дори име на техния филм. Голямо криене ще падне. Но мисля, че част от екипа вече е там и се подготвят. Правя си някакви връзки и асоциации ,но не знам дали съм права.
Фени, спокойно, Инеса няма как да я надминем 😂😂😂 Там нещата са на много по високо ниво 😂

Лека 🤗🤗🤗

От Нетфликс Турция, герои, които не може да забрави.

# 153
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Изгледах новия филм
на реж. Хилал Сарал и сц. Йълмаз Ердоган
с Пънар Дениз и Боран Кузум.    ...
Не, не съм готова да коментирам други неща,
освен Yakamoz S-245 и В нощта.
На арманчета съм

Лекинка!!!

# 154
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Фени, благодаря за превода.
И аз четох при рускините за техните терзания. Но има кой да решава дали ще приеме или не, така че ние наистина можем само да си мечтаем какво бихме искали да е.

Диве, и аз съм на вълна Арман. Моля те  да си кажеш мнението дали моите предположения за обаждането в началото на 6 серия на into the night  за верни. Както и за двете торпеда. Снощи загледах от линка, който ми изпрати Айра, но ще трябва да се върна от 1епизод, така усещам нещата.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 155
Добро утро и от мен! Hug Пепи, благодаря! Kiss

Дружки, благодаря ви за споделеното! Kiss И аз като Пепи си мисля, че някои от екипа вече са в НЙ Thinking Сега остава да чакаме кога ще "изловят " папараците на летището главните заподозрени, все си мисля, че ще го направят, пък да видим Thinking
Айре Heart Eyes благодаря за линка! Kiss Някой ден може и аз да го прегледам отново заедно с Якамоз.
Диве, арманчетата са ти супер! Kiss Хич даже не се целува Къванч така, както преди да се ожени, както пишат някои слепоци, да Smile

Нова снимка на Джем и сина си е споделила Бурджу

Хубав, макар и дъждовен ден! Hug Поздрав!

# 156
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Наистина ми е трудно да започна друг сериал и филм.
Да, върнах се на еп. 6 В нощта и дори го свалих и направих гифчета.
Точно това съм писала и преди, че началните кадри са за Хорст,
а заглавието на серията е Асил.
Дали обаждането с източен акцент в началото на еп. 6 е от Асил!?
Да, твърде е възможно.
Впрочем втори сезон на В нощта трябва да изгледам отново.
Много нови персонажи вмъкнаха, някои върнаха от първи сезон, ...
Та само с гледане на последната серия - няма да стане.
Но може би ще го направя преди пускането на нов следващ сезон.
То май това е целта на занятието - при всеки нов сезон,  да започваш пак отначало.
За торпедото, което лети към Якамоз го написах в преносен смисъл Бумеранг?!
Имах предвид -  каквото повикало такова се обадило.
За това как Хатидже и Умут разбраха, че Асил е във военната база Диего Гарсия >>>

Цитат
Феликс - Това прилича на маршрута ни с OYA, нали? Арман - Не прилича. Съвпада напълно. - И какво означава това, сочи към екрана Феликс. - Хатидже - Инструкция за прибиране. Точно преди инцидента със слънцето, НАТО е наредило на Еренай да ви прибере на борда от остров Кос. Феликс - Но как Дефне знаеше за това? Какво става? - Арман - Добър въпрос. Феликс - И къде водят тези координати? Норвегия? - Хатидже - Някъде в Индийския океан. - Виж .Това прилича на телефонен номер, нали? Йонджа се сеща - Къде е сателитния телефона на Дефне? - Арман - Не работи под вода. Трябва да изплуваме на повърхността.
Хатидже разбра, като проследи и сигнала на сателитния телефон,
че е в Идийския океан, както каза и Асил в разговора с Арман.
А Умут с Ямакоз са били там в тази база, преди да се върнат,
и са имали инструкция за прибиране и да отидат до Кос. 
Но честно -  вече се уморих. Нека и други да си кажат мнението, да отговорят, ...
Може и да не съм права, или да не съм довидяла нещо, или да си измислям.
Оставам с чувството, че няма желание за такова подробно обсъждане.
Усещам, че някак натрапвам мнението си, или че не съм достатъчно ясна.   
Извинете!!!

Лек ден!!!

# 157
Привеет!! Hug

Диве Hug, разбирам те как се чувстваш, не се стиковахме в обсъждането на финалните серии. но бъди сигурна, че те четем с интерес, а гифчетата са страхотни!! Flowers Hibiscus
Аз чак сега изгледах детайлно 7 еп. и мога да кажа, страхотна серия Nature Fire, толкова динамика, обрати и толкова тайни се разкриха. Също съм още на вълна Якамоз и имам желание да пиша за последните събития, но малко се бавя по мои си причини. Disappointed давам си срок до края на седмицата.
В нощта не мога да коментирам, не съм гледала 2 сезон.
Цитат
Изгледах новия филм
на реж. Хилал Сарал и сц. Йълмаз Ердоган
А хареса ли ти ?
Фенче Kissing Heart, ти изгледа ли цялата 7 серия? Wink
много хубаво си се целуват Арман и Дефне Stuck Out Tongue Winking Eye, макар и сцената да беше кратка.
тая снинка с Джем и Чанар е стара, по случай деня на бащата я е постнала Бурджу, а Чанар вече е голямо момче Blush
тук май е от завършването му на 1 клас

Скрит текст:

Пепи Hug
Цитат
Сериалът на Туба излиза другия месец в Нетфликс и се оказа, че сценаристката на филма с Къванч и Берен е сценаристка на този сериал.
да! и на Атийе също.
нашето заглавие щяло да бъде на английски. Thinking
Сериала на Туба има вече дата, а НФ обикновено пускат по един сериал и един игрален филм за месеца.

любима снимка от финала на ДК

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 15:27 от Airra

# 158
Привет 🤗🤗🤗
Диве, аз ли те ядосах?
Извинявай ако си се почуствала неразбрана, но гледах, четох и чак сега разбрах за Диего Гарсия. Трудно е да се напаснем като имаме всички серии на куп, но мисля, че ти даде някакъв формат как да се случват нещата, за което много ти благодаря.
Всъщност не толкова ритмично обсъждането се състоя. Гледах в други теми, за други сериали по Нетфликс и такова почти липсва, особено с разглеждане на серия по серия. Така че, оценявам всичко, което направи.😍
Фени, много не съм сигурна, че папараците в Америка ще изловят Къванч и Берен. По скоро разчитам на американските му фенки, които ми се струват достатъчно "луди" да намерят начин да ги открият. И дано го направят😜
По повод на целувките..... няма друг актьор чиито целувки и сълзи така да ми въздействат. Но вчера ми попадна клип със сцена от ЗП, когато Бехлюл и Бихтер се уговарят да се видят за пръв път в хотел. Имаше само погледи и леко докосване с пръсти, но какъв заряд имаше в тези две трети минути. Мислех си, че никаква целувка или сексуална сцена не може да предаде повече чувственост от този момент.
Хилал Сарал, Къванч и Берен се справиха отлично.

Ето нещо малко, което ми попадна

Рускините коментират, че може да е знак, че Къванч тръгва за Америка.

# 159
Пепи,
Цитат
...........че папараците в Америка ще изловят Къванч и Берен.
ааа ставаше на въпрос за турските папараци на летището им. Wink
Цитат
Гледах в други теми, за други сериали по Нетфликс и такова почти липсва, особено с разглеждане на серия по серия.
наистина липсва Hands V
тая снимка е от откриването на сервиза на приятеля му Thinking

Heart EyesNature Fire

# 160
  • AMS

Дружки,  благодаря ви и още веднъж!!
Не съм се ядосала, но се чувствам като в сесия със седем изпита.
И отдавна съм ви казвала, че не ме бива за учителка.
Не обичам да обяснявам. Казвам веднъж и това е.
Добре, че моето единствено нямаше проблем с физика и математика.
Молили са ме родители за уроци, но винаги съм отказвала.
Нямам тези способности, а може би и търпение.
Написах всичко, каквото можах за Yakamoz. Онагледих с гивчета.
Дадох всички пояснения. Отговорите са там в текста.
В началото тръгнах да вадя важните моменти,
но много бързо разбрах, че то всичко се оказва важно.
Да, не се стиковахме  още от самото начало. Писах, че съм с претенции за превода.
Не защото няма да го преведете добре, а защото бързането, не винаги е най-доброто.
Имах предвид и това, че текстът ще ми трябва за обсъждането.
Казахте - без претенции. Добре. Но да си кажа от сега, че при следващ превод,
ми се иска текста да го слагате тук в темата.
Не става дума за дизитата, а за сериалите на платформите, които са под час.
Така по-лесно ще върви обсъждането, а и няма да се налага да се сваля текста.
На всички ще е пред очите и може всеки да направи тълкуване.
За филмите нямам претенции, макар, че и за тях може да важи.
Не знам защо  за другите сериали не се прави такова обсъждане на серия по серия.
Дори на Защитникът не  преведоха  последните сезони.
Там също се налагаше доста допълнителни обяснения.
На Атийе пък обсъждане нямаше, макар, че беше преведен.
Но и двата сериала за мен вече са минали - заминали.
Разчитах много поне на тези, които го преведоха да се изкажат, но не би.
Изпуснат е моментът за обсъждане.
За Yakamoz това подробно обсъждане не е от лична амбиция за изява,
а защото се задава следващ сезон.  И най-вече, защото участва  Къванч!!!
Сега съм удовлетворена, че съм разбрала всяка негова реплика.
Да, погледите, стойката, движенията, дрехите, много говорят.
Но когато се разбере, че и всяка дума е обмислена и произнесена на място,
обаянието от таланта, удовлетвореността са още по-големи.
Ама това при мен важи само за сериалите и филмите на Къванч и Берен.
За другите предоставям тази възможност на феновете им.

Филмът на Хилал Сарал и Йълмаз Е. не съм го гледала по този начин
и сигурно няма да се върна към него. Пънар Дениз и Боран Кузум ги харесвам.
Дизитата на Хилал също. Дори Соколовият хълм, който  го приключиха на еп 6.
Филмите на Йълмаз Е.  Пеперудата и Организето 2  ми харесаха,
може би защото играе Къванч!!!
Но този последния филм сценарият му не е кой знае какво.
Просто отметнато - изгледано. Толкова.
За бъдещият проект на Берен и Къванч съм малко на тръни.
Не се опасявам, че няма да им е добър английския и на двамата,
а това кой друг ще участва. Музиката също ме вълнува кой ще я прави.
А, сега се сетих за оня клип от пеперудите за ЗП.
Бях го гледала, но сега улових синхрона между тях, дори на церемонията.
Берен отбеляза поименно автора на книгата, а Къванч сценаристките.
Двамата естествено се допълваха, въпреки вълнението.
Това бяха първите им пеперуди, както и на Керем Чатай, след първи сезон на ЗП.
Втората златна пеперуда на Берен пак е за ролята на Бихтер след края на ЗП.

Много се отплеснах пак.
Пускам поста и се извинявам за всичко!!!
Лекинка!!!

# 161
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Обедно-следобедно кафе да сложа

Аз пък съм си много доволна, че добре или не толкова добре се получи обсъждане. В края на краищата всяка серия намери под една или друга форма своето място. Диве, може да ти е чудно, че един човек не може да разбере очевидното, но аз всеки ден това виждам. Свикнах и не ми прави впечатление, но при мен е малко или много професионално изкривяване 😜
Има снимки и видео на Берен от снощи качени при рускините, значи още са си в Турция.
Айре, тази снимка с този надпис е била качена във турски сайт с пожелание за лека нощ и затова рускините правеха такива предположения, но явно са грешни.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 162
Привет, дружки! Hug

Диве, дълго се чудих как да отговоря на това, което си споделила ... Та, реших да го обърна на майтап - Да, за учител определено не ставаш, както си споделила, но виж, за директор те бива, само какво конско ни дръпнааа ... Stuck Out Tongue Closed Eyes
Та да си дойдем на думата Thinking
Не зная защо трябва да се чувстваш като на сесия със 7 изпита Thinking Тук сме да се забавляваме, да си обсъждаме неща, които ни вълнуват в момента около патрона, да му се радваме, а не на изпит, поне за мен е така. Вече споделих, че ми е трудно обсъждането на този сериал, тъй като не успях да разбера много характерите на героите. Колкото и да цитираш превода, това не ми помага ... Ще го изгледам отново от 1 серия, може пък и да разбера повече, кой знае. Но, в момента поне не ме влече, ще му дойде времето, пък и до новия сезон има време.
Цитат
Но да си кажа от сега, че при следващ превод,
ми се иска текста да го слагате тук в темата.
Не става дума за дизитата, а за сериалите на платформите, които са под час.
Така по-лесно ще върви обсъждането, а и няма да се налага да се сваля текста.
Първо, текста, който превеждаме, не можем да го слагаме направо тук, нали в това най-вече ни помогна, освен с превод и субтитрите Еванджелин Heart Eyes, да редактира нещо, ако не е както трябва. Второ, не виждам с какво ще ми помогне лично на мен това за обсъждането, аз искам да коментираме и обсъждаме характерите на героите и техните действия, не да си преразказваме сериите. И трето, аз пък имам идея следващият сезон или филм да се включиш активно в превода, само тогава ще разбереш защо не е приятно някой да има претенции към труда, който си вложил безвъзмездно с много желание да зарадваш съфорумките. Не се обиждай, но е така. Благодарни сме за всичко, което правиш, особено за прелестните гифчета, знаем какъв труд е и това, но не може да искаш всички да сме на една вълна, трябваше да се включат и други момичета, но не се получи и обсъждането замря. Та, това имах да казвам по въпроса, извинявай и ти, ако съм те засегнала с коментара си!!!
Цитат
Официальный аккаунт Нетфликс публикует фотоколлаж с турецкими звездами, признаваясь, что есть актеры, которые крадут сердце админа с каждой ролью, которую они играют.
Официалният акаунт на Netflix публикува фотоколаж на турски звезди, които признават, че има актьори, които крадат сърцето на администратора с всяка роля, която играят.

Пепи Kiss
Хубав следобед! Hug

# 163
Привет Hug
Днес имах доста напрегнат ден...
изчетох ви.
Нека се наслаждаваме на хубавите емоции, които ни носи Къванч! Heart

да разнообразя темата с нещо, което очакваме.

Фенче Kissing Heart, ти си знаеш!

......................

годишнина от финала на ЗП
Бихтер е пак тренд в ТТ Wink

Лека вечер!

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 22:58 от Airra

# 164
Привет, момичета 🤗 🤗🤗
Добро утро ☕🍵

Айре, да , вчера навсякъде изкачваха Бихтер и Бехлюл.
Но чакам с нетърпение какво ново ще ни поднесат Къванч и Берен.
Сега видях в ИГ на сценаристката, че си тръгва от Гърция, имаше снимки от летището. Време е вече да почват работа, само малко инфо да дадат 🙏
Бирсен беше писала, че заглавието е на английски, значи тя го знае, но да видим кога ще ни го каже.
А обърнахте ли внимание, че снимките, които е качил админа на Нетфликс има едно изключение, Сънят на пеперудата не е техен филм, т.е. не е сниман за Нетфликс, но е поставена снимка. Може би го има в каталога им?
Диве, за музиката на бъдещия филм не съм се замисляла, но общото ми впечатление е, че по принцип в турските сериали и филми тя винаги е на много високо ниво и добре допълва историята. На Якамоз музиката е писана от едно младо момче, но за мен е перфектна.
Междудругото на 23 юни,Силви от into the night, беше качила стори, че се навършват 2 месеца от раждането на детето й, излиза, че и тя съвсем скоро е родила.
Много хубава снимка видях на Елчин

но нещо много задълба с рекламите, дано  има късмет да си намери хубав проект.

Сутринта започна при мен с дъжд, но сега изгря слънце, така че ви желая хубав и слънчев ден.

Да се изфукам и аз с цвете😜

Общи условия

Активация на акаунт